nod32 hlasi trojana

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
majo1990
Medium Star
Medium Star

nod32 hlasi trojana

Príspevok od používateľa majo1990 »

prosim vas mam taky problem ze nod32 2.7 verzia mi stale hlasi ze Win32 / trojan downloader.Wigon.Bs trojsky kon... uz som presiel komp aj zo spybotom search and destroy a stale mi ho neodstranilo.. aj ked som ho dal odstranit a ked som preskenoval z nodom tak mi nic nenaslo.... ale furt mi hlasi trojana... neviete ako ho dam prec? dik
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Prejdi si PC antivirakom a pod. programami v nudzovom rezime ;)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tu to riešili a zdá sa, že to aj vyriešili..
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=81414
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

poviem ti jedno kazda nepodpisana aplikacia sa tvari ako virus vlastne subor. napr si stiahnes nejaku hru a mas tam aj crack a v podstate ten crack je virus. ale v podstate je to neskodny subor. pokial ti ten virus neroby neplechu v pc . a mas poslednu verziu NOd 32 tak sa nemas coho bat. :)
majo1990
Medium Star
Medium Star

no ja som to precistil cez ten nudzovy rezim a uz to je v pohode, len ked idem spustat bud aplikaciu alebo mozilu nemam vedla kurzora tie nacitavacie hodinky..
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Mne neustále ESS 4.0 hlási vír v programe "cfmon.exe" neviete cím to može byť? Načo vlastne táto aplikácia slúži? :roll:
->slavo<-
Addict
Addict

hh je to sucast windowsu ale ked chodis na internet tak sa tento subor casto prepisuje a moze to byt nakoniec virus :)
Stiahni toto SPYbot

Kód: Vybrať všetko

http://storage.tahaj.sk/SpyBot.Search.And.Destroy.v1.6.0.zip?PHPSESSID=8jujhqi4a9ps3bffp79ign7036
a najdi si v programe Nastroje/po spusteni
Budes tam mat zoznam programov co sa pustaju ked sa ti zapina windows .TAm budes mat to cfmon tak to odklikni tak aby tam nebola fajka. uloz restartni Pc . je to asi najznamejia diera windowsu mam taky pocit ,ze ho mal kazdy kamarat v pc on sa siri aj cez Usb kluc 8) No este ,ze je tu Spybot ,ze?
Je to vlastne sucast Windowsu ale ked je to vypnute tak sa nic nedeje.
Dufam ,ze moja rada pomoze. a ten spybot je celkom uzitocny program . doporucujem kazdemu.
majo1990
Medium Star
Medium Star

slavo diky uz je dobre, tak teraz ten vir uz nemam hej? mam ho s tym spybotom este preskenovat? .. inac ja som dal ten nod prec lebo som si myslel ze ten vir mam koli nodu... mam si ho dat spat?
->slavo<-
Addict
Addict

Eset smart security mam ja a uplna spokojnost . 30 dnova skusobna verzia .
jaroslavzatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jaroslavzatko »

Ked uz sa bavite o Esete mal by som otazocku,,neviete ako vypnut Eset 4 ? Mazal mi patch, tak som ho ako Eseta 3 vypol v procesoch (equi.exe), ale mazal to dalej,,,bezi mu este nejaky proces ? Cital som, ze tam cosi pomenili ale neviem co :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

NOD dáva podozrivé súbory do karantény.. stačí v NODe zájsť do karantény a z nej dať obnoviť súbory.

Alebo ak chceš vypnúť NOD, tak pravý klik na ikonku a tam by si mal mať voľbu "Vypnúť antivírusovú a antispywarovú ochranu"..
Napísať odpoveď