Hľadanie serverov na Neorigoš COD4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
petanorech
Light Star
Light Star

Hľadanie serverov na Neorigoš COD4

Príspevok od používateľa petanorech »

Čaute,
nemám origoš CoD4, no veľmi by ma zaujímalo, či existuje nejaký patch, aby som mohol hľadať servery priamov hre (cez "Join Game") a nie na nete a potom ich ešte nahadzovať do HLSW :( je to fakt otrava, furt sa vyhadzovať z hry, len preto že sa chcem pripojiť inam.

Vopred za odpovede ďakujem.
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Najskôr si skús prejsť tému COD4 či to tam niekde nenájdeš. A veru nájdeš. Postoval som tam celú stránku "cracknutych" serverov. Stačí hľadať
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

Ja som to dakedy vyhladaval cez

Kód: Vybrať všetko

http://www.game-monitor.com
do vyhladavania som dal crack a naslo mi cracknute servery :)
petanorech
Light Star
Light Star

lekoklatik napísal:Najskôr si skús prejsť tému COD4 či to tam niekde nenájdeš. A veru nájdeš. Postoval som tam celú stránku "cracknutych" serverov. Stačí hľadať
Nepísal som nič, že si chcem cracknuté servery...tie si nájdem aj sám...ide mi o to, či hra v menu Join Game nájde len originálne alebo napríklad si tie svoje nájdené(cracknuté) môžem nahodiť do Favorities. Proste pripájať sa bez HLSW.

pacho666 napísal:Ja som to dakedy vyhladaval cez

Kód: Vybrať všetko

http://www.game-monitor.com
do vyhladavania som dal crack a naslo mi cracknute servery :)
No presne takto vyhľadávam ja teraz :), ale chcem ich hľadať priamo v hre, nie na nete (iw3mp.exe a tam v Join Game).
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

aha, tak na toto som nenasiel nic.... musis to starym sposobom, podla mna nic take ani nieje :wink:
petanorech
Light Star
Light Star

pacho666 napísal:aha, tak na toto som nenasiel nic.... musis to starym sposobom, podla mna nic take ani nieje :wink:
Asi máš pravdu, nejde pridať ani IP do Favorities, dá sa pridať pridať len server nájdený v hre :(
lekoklatik
VIP
VIP

Tak máš potom niečo s MP COD4, pretoŽe ja som mal v pohode vo favorites server, aký som si tam nahodil. Keď som chcel z jedného serveru odísť na druhý, jednucho som si zaklikol server a poďme naň. Bez problémov.
petanorech
Light Star
Light Star

lekoklatik napísal:Tak máš potom niečo s MP COD4, pretoŽe ja som mal v pohode vo favorites server, aký som si tam nahodil. Keď som chcel z jedného serveru odísť na druhý, jednucho som si zaklikol server a poďme naň. Bez problémov.
Tak ešte raz, ty náš CoD4, neoriginálne(cracknuté), na internete si nájdeš nejaký cracknutý server a vložíš si ho v menu Join Game do Favorities (zapneš iw3mp.exe, žiaden HLSW software a pod.)

Chápem to správne? :)
lekoklatik
VIP
VIP

Zapnem COD4MP. Dám Join game, vložím IP, ukáže sa mi vo favorites a hrám. Mal som nainštalovaný patch tuším 1.6, ale to záleží od toho aký patch je na servery. Vypnutý punkbuster a hral som v pohodičke. V prílohe prikladám MP menu ktoré myslím aby sme sa rozumeli. Screen som nerobil ja, je z google..
Prílohy
crashmpdb5.jpg
petanorech
Light Star
Light Star

No ja mám patch 1.7 a keď zapnem COD4MP, dám Join Game, tak sa mi nikde nedá vložiť adresa (čo mám skopírovanú v clipboarde), keď stlačím Add to Favorities, tak mi napíše No Server selected, pretože to je asi pre nájdené servery a Refresh je úplne neaktívny :(

Punkbuster mám zapnutý stále, pretože hoci hrávam na cracknutých serveroch, tak je vyžadovaný (napr. A-R-E-N-A ma kickla, keď som ho vypol v nastaveniach)

Servery bez Punkbustera...tam asi málo ľudí hrá čisto :)
Napísať odpoveď