Tak by som chcel vediet ci sa to da nejako rozbehat. Ak niekto o niecom viete tak by som mu bol vdacny za pomoc. THX
Univerzalny ovladac (x64) na WebCameru
-
Jojko3191
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Univerzalny ovladac (x64) na WebCameru
Cawte, chcem sa opytat ci nahodou neexistuje nejaky univerzalny ovladac na webcameri. Lebo ja mam webcameru Gunius VideoCam Eye a system mam Windows Vista x64. A na 64bitovy OS som ovladac nenasiel.
Tak by som chcel vediet ci sa to da nejako rozbehat. Ak niekto o niecom viete tak by som mu bol vdacny za pomoc. THX
-
Jojko3191
Light Expert
Skus si este raz precitat co som napisal.... hadam som dost jasne napisal ze som ho nenasiel takze to znamena ze som hladal aj na stranke vyrobcu. Ale je tam iba ovladac na 32bitove systemy a ja mam 64.Marko5211 napísal:omg naco univerzalny?nic take nieje...normalne skus mrknut stranku vyrobcu a stiahni si normalny ovladac.....
-
Jojko3191
Light Expert
Myslis napisat im tam na stranku?? Lebo ja viem presne aku mam webcameru sak som to aj napisal lenze som nenasiel na moj OS ovladac.Marko5211 napísal:co tak si zistit aku mas webku a hladat priamo na stranke vyrobcu tej webky????
Alebo neda sa nainstalovat nejako aj ovladac co je urceny pre 32bitove OS na 64bitovy OS??
-
Marko5211
Medium Professional
nainstalovat sa neda ale nasiel som ti ten ovladac nabuduce pls googli
Kód: Vybrať všetko
http://www.toggle.com/lv/software/download/kl49681.htm-
Jojko3191
Light Expert
BohaMarko5211 napísal:nainstalovat sa neda ale nasiel som ti ten ovladac nabuduce pls googliKód: Vybrať všetko
http://www.toggle.com/lv/software/download/kl49681.htm