A mas agresivne praktikyBushido napísal:Som policajt.
Slovenska Policia
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Agresívne? Skôr by som povedal prísne. Ale to že tu niekto mele sračky o veciach o ktorých hovno vie ma hnevá. Potom čo si budú ľudia myslieť o pz? Už si dosť ľudí myslí... Taký ako sú niektorý tu, len trepu nejaké historky z 28 ruky a rozširuje sa to... A ked tieto názory dávajú podobným spôsobom najavo aj pred políciou, tak sa čudujú že sú na nich policajti agresívny.
-
axxis
Addict
kolko policajtov si stretol, ze by hovorili nieco co Ta poburuje?Dieg0 napísal:Akurat ked ja podam podobne nazory pred policiou tak ma policajt doje*** a nic z toho nema.A ked policajt vravi nieco co poburuje mna tak mu dam na pi*u a mozem si ist rovno posediet
ja mam s policiou len dobre skusenosti. vzdy ked si na nas "posvietili" (z dovodu netradicneho vyzoru, nedivim sa, ze mali podozrenie, ze chceme robit nejake vytrznosti) tak sme nemali problem im vysvetlit, ze nerobime nic zle a este sme aj pokecali o tom ako sa mame, ako ide skola a spol. dokonca aj ked sme dostali poriadkovu za to, ze sme so spoluziakmi pili vino v parku sme to skecali na 200 a povedali im aby nenahlasovali kamarata vojaka, ktory tam bol s nami. vsetko bez problemov, alebo na jednej akcii vo zvolene, ked sme boli poobliekani do kostymov a v ramci hry sme po sebe bliakali, ze sa pozabijame. niekto na nas zavolal policiu a ta prisla v plnom nasadeni v nepriestrelnych vestach a s obuskami. prisli k nam, vsetko sme im vysvetlili tak nas len upozornili, ze mozeme pockracovat ale mame byt tichsie, lebo mozeme vyrusovat ostatnych ludi...ak ma niekto problemy s policajtmi tak len preto, ze ich sam provokuje
axxis : reagoval som na toto
to bol len priklad ze ked mne policajt zajebe tak sa nic nedeje ale ked ja jemu tak mam z toho okamzite sankcie 
Kód: Vybrať všetko
A ked tieto názory dávajú podobným spôsobom najavo aj pred políciou, tak sa čudujú že sú na nich policajti agresívny.Dieg0 - lenze rozdiel medzi tebou a policajtom je minimalne v tom, ze on je aspon psychicky vporiadku a haji zakon. Co ty mas co po nom skakat? Na to mas rovesnikov
Takze sa s nim nezrovnavaj, a to ani v pripade ked ste este ako mali chlapci spolu sutazili kto dalej docura a podaval si lepsie vykony...
Napr o tomto godlubovom pripade hovorim
.Ci by som stal a policajt by drgol do mna alebo by som ja drgol do neho tak je bud moja chybal ze som si nedaval pozor a naschval som do neho narazil alebo je to moja chyba pretoze som sa mal uhnut lebo on je tu sef.Ja som s policajtmi skoro nikdy nemal problemy, len konstatujem.
//autoeditácia príspevku ( 29 Mar 2009, 16:06 )
//autoeditácia príspevku ( 29 Mar 2009, 16:06 )
koci ja hovorim o tom ze trebars ja poviem policajtovi do ksichtu ze "kvoli takymto kktom ako ste vy sa musime schovavat chlastat za roh" a podobne a on mi nalozi.Ale ked on nam povie trebars "kvoli kktom ako ste vy musime zasahovat kazdych 5 minut lebo nam volaju ludia z okolitych domov ze robite bordel".Nalozis mu a si na fizlovni.O tomto ja hovorimKoCi napísal:Dieg0 - lenze rozdiel medzi tebou a policajtom je minimalne v tom, ze on je aspon psychicky vporiadku a haji zakon. Co ty mas co po nom skakat? Na to mas rovesnikovTakze sa s nim nezrovnavaj, a to ani v pripade ked ste este ako mali chlapci spolu sutazili kto dalej docura a podaval si lepsie vykony...
-
Shark NX
Addict
Ja som raz drgol do policajta ... Ospravedlnil som sa ze som sa zahladel do telefonu ...Dieg0 napísal:Napr o tomto godlubovom pripade hovorim.Ci by som stal a policajt by drgol do mna alebo by som ja drgol do neho tak je bud moja chybal ze som si nedaval pozor a naschval som do neho narazil alebo je to moja chyba pretoze som sa mal uhnut lebo on je tu sef.Ja som s policajtmi skoro nikdy nemal problemy, len konstatujem.
Dostala sa mi odpoved: V pohode ... Nic sa nestalo.
Kde te asi tak problem??
-
Bushido
Medium Professional
No väčšinou majú problém s policajtami tí ktorý, robia niečo protizákonné. A ked sa niekomu nepáčia zákony nech ide za hranice, ale tam ho čakajú len prísnejšie. Poviem vám ze ten kto pozná zákony strči začiatočníka policajta do vrecka, ale väčšina policajtov sa snaží. To ze niekedy idú trochu tvrdšie býva kvôli prevencii. Tak sme vycvičený,ked niekto do policajta drgne logicky spravy preventívne opatrenia. Nemôžme vedieť či nechce vytiahnuť zbraň. Mrzí ma ked niektorý policajti sú zbytočne tvrdý, ale tomu sa nedá vyhnúť všade sa nájdu ľudia, ktorý nevedia správne ovládať hnev.
-
FX4087
Medium Expert
Policajný zbor už nieje to čo býval za čias predchadzajúceho režimu čiže ešte kým sa to volalo VB (pre zaostalých "Verejná Bezpečnosť").
Teraz už nemajú tú autoritu a po všetkých tých korupčných škandáloch a zlyhaniach sa ani nieje čomu diviť... česť tím pár výnimočným, ktorí nezabudli čo je ich úlohou.
Teraz už nemajú tú autoritu a po všetkých tých korupčných škandáloch a zlyhaniach sa ani nieje čomu diviť... česť tím pár výnimočným, ktorí nezabudli čo je ich úlohou.
-
FX4087
Medium Expert
"All Cops Are Bastards"Filipito napísal:mohol by mi niekto z vas prosim vysvetlit co znamena ACAB?
a ja policajnemu zboru doverujem, raz nasli moj mobil , ked su neaky nafetovany cigani v podchode tak sa zavola policia a do 5 minut tam uz cigani niesu, neake negativne zazitky s nimi nemam
ACAB je hrozna chu*ovina.... to by som mohol povedat APAB (All People Are Bastards)
co nie je pravda pretoze poznam par
ludi ktori su v pohode ale to posudi
kazdy inac takze tak.. no casto si policajti za to ze maju vacsiu pravomoc
dovoluju na ludi vela
//
... pomylil som sa
co nie je pravda pretoze poznam par
kazdy inac takze tak.. no casto si policajti za to ze maju vacsiu pravomoc
dovoluju na ludi vela
//
no aby si sa...Dieg0 napísal:To si napisal dobre na ko*ot.Ked uz tak tak All People Are Bastards.