Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

no zvolencania hraju prd
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Zvolenčania vybuchli. Doslova.
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

...aj mňa sklamali :( očakával som väčšie napätie, ale (momentálne 5:0 po prvej tretine) :? rozsypali sa, pokiaľ nepredvedú nejaký zázrak zápas je rozhodnutý.
edit: so Skalicou to mať také ľahké asi nebudeme :)
Gajdy
Medium Star
Medium Star

no asi prestavam chodit na zimak do zv mozem to ocikat potom nak sa cuduju ze tam nikdo nechodi ved nehraju ani konov prd ako som tu to raz pisal neviem ci natipovali ze prehraju prvu tretinu 5:0 aby mali na nove auta ci co ale toto je strasne ved nato sa ani pozerat neda
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Prehrat 4:3 so suverenom zakladnej casti by som nenazval "nehrat ani konov prd" - proste vybuchli v jednom zapase - stavaju sa aj horsie veci - vid. Martin minulorocna sezona.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

t0m4s3 napísal:Prehrat 4:3 so suverenom zakladnej casti by som nenazval "nehrat ani konov prd" - proste vybuchli v jednom zapase - stavaju sa aj horsie veci - vid. Martin minulorocna sezona.
nevravim o serii ale o tom poslednom zapase asi boli vcera este ostavovali piatkove vitaztvo
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Nahodou som sa dostal na par zapasov Slovan-Skalica. Bolo to uz davno, co som bol v SR na hokeji. Nebudem rozoberat "kvalitu" ligy a zapasov, ale mozem napisat, co som videl ja:

Slovan - vyrovnane muzstvo, ktore si vie prihrat; vcelku solidna obrana; hra viac menej v jednom tempe, obcas zatlacil, obcas uvolnil.
Skalica - menej vyrovnane muzstvo s viacerymi individualitami, slabsie prechody, zakladanie utokov; obrana dost slaba; dost "hernych vypadkov" pocas niektorych zapasov.
Na 2.strane, tie skalicke individuality robili Slovanistom dost velke problemy (ked teda Skalicania prave poriadne korculovali).
Obe muzstva razili inu taktiku - ktora este nebola kazdy zapas rovnaka, takze aj preto sa to tolko natahovalo.
Ked ale niekto tvrdi, ze Slovan je nejak ovela lepsi, tak by postupil Slovan a vyhral by aspon rozdielom 2 zapasov. Zvalovat nieco na SZLH, rozhodcov atd. je ubohe. Toto je proste sport - trener ma muzstvo a pracuje s nim + kazdy zapas je iny.
No a este nepeknejsie mi pripada navazat sa do Ziga. Nejak mi nedochadza, preco...vsak hokej hrat vie. Kym sa nevratil do SR, nikomu nevadil, prave naopak, vsetci sa plazili, aby prisiel reprezentovat...
A ze je sedlak? No a? Ved niekto studuje, niekto na studia vykasle a hra hokej. Alebo sa trebars da na modeling...to je jeho vec, ked je v niecom dobry natolko, ze nepotrebuje vediet ine, tak v com je problem? Nepoznam krajinu, kde by hokejisti mali 2 diplomy z VS, modelky v casopisoch citovali greckych basnikov a fanusikovia hokeja sa vo volnom case venovali zdokonalovaniu cinnosti svojho mozgu specialnymi cviceniami...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Frikso napísal:brm: Kamaráti, čo som s nimi chodil na hokej sa všetci vyjadrili, že budú držať Skalici. Hold bližšia košela ako kabát. :)
jj.. finále je jasné.. ale mňa zaujímal dnešný zápas.. keby KE prehrali sériu so ZV, tak slovan v sezóne 2008/2009 by bol až štvrtý.. takto má aspoň bronz..

Inak dnešný zápas bol celkom pekný.. chlapci hrali akoby šlo len o guličky a nie o finále. Konečne chytili v playoff slinu, snáď im to vydrží ešte minimálne 4 zápasy do konca sezóny..

;)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ja neverím, povedal som si, že pozerať budem od druhej tretiny, lebo prvú som očakával bezgólovú.. zapnem začiatok druhej tretiny - a na výsledkovej tabuli 5:0 - som 2x vypol a zapol TV že čo sa deje! Paráda, takéto finále som si prial..
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

No, v stredu pridu Skalicania... prvy zapas vidim na vyhru, no ked pojdeme vonku... tam sa vraj strasne kokocky hra. Nalozia nam urcite. Podla mna rozhodne 7. zapas v Steelke opat :) .
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

no asi sme dali gol
http://ceknito.sk/video/324385
znamy byva v bloku pri steelke ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kedze som bol cez vikend dost mimo a nemal som cas pisat na forum, tak napisem teraz. To, ze Skalica vyhrala ma velmi tesi, hoci mam velmi rad hokejovy Slovan, no zial, drzal som tentokrat palce Skalici, pretoze je cas, aby aj niekto dalsi siel do finale. Tak ako t0m4s3, tak aj ja pokladam Palffyho za sedliaka, za beznych okolnosti by som uvazoval nad tym, ze ci dokoncil vobec zakladnu skolu, ale jedno uznavam a to je, ze je to stale pan hokejista a urcite by si dokazal stale zahrat v NHL.

Slova placuceho Domeho, ktoreho inak ako prasa oznacit nemozem (oznacenie prasa pouzivam este pre M.Schumachera) ma velmi pobavili, o to viacej ma pobavil este Pukalovic po poslednom zapase, ked 2x zopakoval, ze vyhral stastnejsi. Je mi az do smiechu, ked niekto povie, ze vyhral stastnejsi, hoci dokazal tahat s favoritom seriu 7 zapasov, potrapit ho, strielat pekne goly a utekat do vedenia. V tomto by sa slovanisti mohli zamysliet, ale beriem to tak, ze to boli len pozapasove emocie a rozcarovanie z vypadnutia.

Vypadnutie som prial aj Kosiciam, pretoze tie sa tiez uz ako Slovan videli davno vo finale, este pocas zakladnej casti a hla, aj tu Zvolen poriadne potrapil favorita a vynutil si siedmy zapas. Skoda, ze dopadlo ako to dopadlo, nevadi, mozno nabuduce.

Tesim sa, ze je vo finale muzstvo, ktore tam nikto necakal a verim, ze vo finale sa bude hrat kvalitny hokej. Nech vyhra lepsi.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Zigo je kreten ak sa bavime o tom co ma v hlave, ale zase ako hraje hokej, tak o tom potom! Tato tema by mala byto hokeji nie o tom ako sa niekto prezentuje mimo, cize podla tohto by ste si tu mali ZIga cenit.

Minulu sezonu ked sme hrali semifinale a co pustal on z ust. Ale pocas tejto sezony som vobec nesledoval jeho vyjadrenia, komentare a tym lepsie, beriem ho ako kvalitneho hraca, ktoreho som nastastie uz dlho nepocul v telke :)

Zajtra som si zobral volno aby som si mohol kupit fajne belgicke pivecko, urobit z avokada guacamole a sadnut si ku stv3 ktorej vysielanie cez net ide tazko biedne, ale budis, tesim sa !
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

hadam ti nevyjde to volno len tak navnivoc, avsak hraje sa az v stredu :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

hojko napísal:Slova placuceho Domeho....
čo povedal? Nikde som to nezachytil
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

To čo bolo včera ja som nestihal pozerať na tie góly čo Košice dávali.PARADA ešte nech zdolajú Skalicu zaslúžia si vyhrať .
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

tesime sa na extraliguuu....spisskaaaaaa :aasmile29: :aasmile29:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tomasso- na rok sme tam :) velmi, velmi sa tesim..kk tam nepatri..aj ked v snv je vsetko mozno, i predana licencia Presovu...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

gratulacia spiskej k navratu do extraligy, dufam ze to nebude ako posledny vas rocnik v nej lebo mate hlavne dobre divacke zazemie narozdiel od komickeho kezmarku
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Taktiez som nemal cez vikend moznost prispiet, takze dodatocne gratulacia SI a KE k postupu do finale. Riesit tu teraz otazku filmovaciek, stastia, prip. ktory z hracov je menej inteligentny je irelevantne. Je teda uplne jedno, ake IQ ma Zigo, Dome, Riha alebo ktokolvek iny- Zigo je v 1. rade hokejista, ktory dal SBA gol v rozhodujucej chvily a rozhodol tak o postupe SI do finale.

Osobne som si prial finale SBA vs. KE. Snad o rok ; )
Zamknuté