bezdrotova klawesnica a mys nefunguju

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
acer6969
Amateur
Amateur

bezdrotova klawesnica a mys nefunguju

Príspevok od používateľa acer6969 »

cawte chlapci,potrebujem pomoc,kupil som si bezdrotowu klawesnicu a mys,lenze ked wsetko zapojim tak ako ma byt,wobec nefunguje, a nwm preco :evil: :evil:
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: bezdrotova klawesnica a mys nefunguju

Príspevok od používateľa kapu »

acer6969 napísal:cawte chlapci,potrebujem pomoc,kupil som si bezdrotowu klawesnicu a mys,lenze ked wsetko zapojim tak ako ma byt,wobec nefunguje, a nwm preco :evil: :evil:
Asi tě nemá ráda a nebo nevíš jak to zapojit a pořád ti vysý šňůry vedle počítače...

No hold, s demencí se každý nenarodí, tak si toho važ kámo! :wink:
acer6969
Amateur
Amateur

Re: bezdrotova klawesnica a mys nefunguju

kapu napísal:Asi tě nemá ráda a nebo nevíš jak to zapojit a pořád ti vysý šňůry vedle počítače...

No hold, s demencí se každý nenarodí, tak si toho važ kámo! :wink:
ty si asi retardowany ked napisem ze wsetko je zapojene tak ako ma byt a ty mi tu powies ze to mam zle zapojene......howor tu nieco o blbosti :lol:
radsej by som bol keby si mi poradil
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Postupoval si presne podla navodu? Pri tychto bezdrotovych zariadeniach tam najprv treba dat baterky a potom ich este synchronizovat.
acer6969
Amateur
Amateur

GothaR napísal:Postupoval si presne podla navodu? Pri tychto bezdrotovych zariadeniach tam najprv treba dat baterky a potom ich este synchronizovat.
pockaj,co tym myslis ze sychronizowat??? :cry:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

acer6969 napísal:pockaj,co tym myslis ze sychronizowat??? :cry:
V navodeto musis mat, na prijimaci aj na zariadeniach su take tlacidla, ktore treba v nejakom poradi postlacat a zosynchronizuju sa.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Sparuju sa.Vacsinou treba na stanici stlacit tlacitko a potom na produkte.Aspon tak som to mal na bezdrotovej myske.Najprv som stalcil tlacidlo na stojane to blikalo a ked osm stlacil na myske tak to uz bolo okej
acer6969
Amateur
Amateur

hej hej uz ide wsetko super tak ako ma,dakujem wsetkym,az na jedneho
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no mam problem mam taky set repraky klavesnica a myš všetko ide okrem myšky proste klavesnicu som bez problemou spojaznil a nepotreboval som ju ani synchronizovať ale aj keby nerobilo to problem proste hoci kedy klavesnicu odpojim z ovladača a zas pripojim ale z myškou to nejde ani pripojiť skušal som všetko možne podla návodu daleko od ovladača blizko proste ako keby nefungovala baterky su dobre kedže svietit na myške červene svetielko tak nvm buc je pokazeny ten snímač alebo čo tam je aj ked je ta mýška nová takže by nemal byť ale tak no proste nejde
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Zaxman napísal:no mam problem mam taky set repraky klavesnica a myš všetko ide okrem myšky proste klavesnicu som bez problemou spojaznil a nepotreboval som ju ani synchronizovať ale aj keby nerobilo to problem proste hoci kedy klavesnicu odpojim z ovladača a zas pripojim ale z myškou to nejde ani pripojiť skušal som všetko možne podla návodu daleko od ovladača blizko proste ako keby nefungovala baterky su dobre kedže svietit na myške červene svetielko tak nvm buc je pokazeny ten snímač alebo čo tam je aj ked je ta mýška nová takže by nemal byť ale tak no proste nejde
Nechcem ti kazit naladu, ale cervena nikdy nevesti nic dobre :) Ja mam set od logitechu, zelena je v poriadku, cervena znaci takmer vybita baterka a poznat to aj na pohybe kurzoru. Skusil by som pomenit tie baterky.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ale ja myslim červene svetielko ktore svieti normalne a ked pohneš myškou svieti ešte viac s baterkou to nema nič kedže som tam dal vybite a nesvietilo nič a dal som nabyte a svietila na červeno ako každa myška proste ako stare klasicke logitech .....
Napísať odpoveď