Ako povedat babe ze som do nej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Firestone
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Ako povedat babe ze som do nej

Príspevok od používateľa Firestone »

Neviem či existuje ešte jedna takáto téma .....Nestihol som všetky pozrieť...
Takže k veci :

Páči sa mi jedno dievča ktoré chodí do vedlajšej triedy . Ja som totálne do nej , možno to vie možno nie . Neviem či je ona do mňa ale stále sa na mňa pozerá a keď ju vidím cítim zvláštny pocit v srdci a hlavne keď sa na mňa usmeje alebo keď mi zakýva . Prečo žiadam o pomoc ?

Totiž ja som totálne apsolútne fakticky s týmito vecami neskúsený . Vôbec neviem ako ďaľej. Či jej mám tiež zakývať alebo sa tiež na ňu usmiať .

Prosím poradte . Vopred ďakujem .
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ani ju nepoznas a uz si do nej, proste sa ti paci a si do nej troska blazon, thats all, netreba stresovat, pekne jej zakyvaj, usmej sa, prihovor sa, popytaj cislo, spoznavaj ju
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

hlavne sa veľmi nesnaž :D :) zakývaj ... usmej sa :) prihovor sa ... rozpravajte sa ... pozvi ju niekam ... atď
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Jak naco ma v bydlisku adresu? Vsak nato, aby mu dievcina mohla napisat (alebo rovno navstivit :D ) hned ako sa spyta jeho kamaratov na cele meno :lol:

Takze kyva? No ak to nie je zo srandy, tak sa toho mozes veselo chytit. Ak si uplne neskuseny + zda sa ti, ze napr. nie si komunikacny genius + citil by si sa trapne, ak by ta sledovali tvoji a jej spoluziaci, tak to mozes skusit aj oklukou - napr. si zohnat cislo, poslat par sms (kto si, co si, spytat sa aky mala den, blablabla), potom ju pripadne pozvat na nejake menej frekventovane miesto (tym chcem povedat niekam mimo skolu, nie mimo civilizaciu).
Ale ak ti nerobi problem "nabehnut" za nou tak, ako odporucaju kolegovia, tak rovno nabehni. Ale pre istotu si vymysli aspon prvu vetu, ktoru jej povies, aby to neskoncilo nejak "nestastne"...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ale nebude posera a zakyvaj aj ty usmej sa aj ty porozpravaj sa z nou...ak ovsem na si na nu najdes cas a najdes ju niekde o samote...A pozna ta?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

No chod do toho, ved nemas co stratit. Kto nevsadi, ten nevyhra. Chalan ktory pri kazdom pohlade dievciny len klopi zrak vacsinou prilis atraktivny nieje... Jasne ze sa na nu usmej, zakyvaj... Pripadne idealne hodit pokec v style "Ty mas pekne oci, to su Tvoje?" a pod. (Tem na inspiraciu tu najdes neurekom), pripadne capnut po prdelke a hned budes mat krajsi den... Teda, ak Ti ona jednu potom necapne, ale to je uz riziko podnikania.
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

lollo napísal:ale nebude posera a zakyvaj aj ty usmej sa aj ty porozpravaj sa z nou...ak ovsem na si na nu najdes cas a najdes ju niekde o samote...A pozna ta?
ano pozna ma do dost dobre od prveho rocnika , potom som ju dlho nevidel lebo som isiel na druhu skolu ale potom o 3 roky sa tam prihlasila aj ona takze je teraz moja spoluziacka akurat z vedlajzes tridi
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

ja to vacsinov riesim tak.. ze dojdem za danou osobou a vypitam si trebars nick na pokeci.. kde sa trochen porozpravame predsa je to lacnejsie.. ak uz nick mas tak jej napis aa ptm pokecajte ptm jej povedz ze ci by ste neskocili von a mas po probleme.. ptm ak jej trochen zamotas hlavu tak ta bude mat dostatocne rada :wink:
a ze jako zamotat hlavu? na to musis dojst sam u kazdej to je inac...
drzim palce v dalsom dobyvani :) nech sa dari...
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Ja by som sa za nou išiel ...... možno by som ju vystihol keby bola sama ale ja sa skôr bojím že niečo doserem .....Napr. prídem k nej no a čo ďalej poviem jej niečo ....... ale čo ? .....ani neviem ako si mam vypýtať číslo ......
No len my nehovorte že mam prísť k nej a povedať :

Ahoj D...( jej meno )...... mohla by si mi dať svoje číslo

Poprosil som kamoša nech mi zisti jej adresu no .......on býva na tej ulici kde ona .......... ale tam je ale 20 činžiakov tak so poprosil jeho , on je totiž strašne nenápadný .
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

triple napísal::smt069 lámači ženských srdc
pokec 4ever
sory bracho ae ja mam 15 a vsadzam na to ze kazda 15ka chodi pravidelne na pokec.. kedysi som bol tez proti ako vacsina z vas.. akoze apsolutne proti, ze mi pri slove POKEC prechadzali zimomriavky po tele...
az potom som dosiel na to ze vsetky baby mojho veku navstevuju prave tento portal.. a inac je omnoho lahsie nieco napisat ako povedat.. a neze by som sa cohosi bal abo tak ale urcite by som neprisiel za nejakou babou na ulici v pohode ze ci si neda stretko a hned... to ne... na to mi treba cas a ten cas, trebars (priklad) v autobuse kym cakam na moju zastavku nieje dostatocny na to aby som si vypital cislo s tym ze ju nevidim posledny krat... tak prave na to staci pokec bo kazda ti da skor nick na pokeci alebo ICQ ako rovno cislo... taka je moja skusenost...
ako typujem ostatn su vsetci taky ze "vyckavaju" dokedy ta prava spadne z neba rovno do naruce.. tym cem povedat ze cakate dokedy vas "nieco spaja" teda nieste schopny ist za niekmy len tak... cest vynimkam :wink:
hups to bolo tak OT :roll:
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

pokec je blbost tam nevidis cloveku do tvare a nevies ci to co pise mysli vazne alebo si z teba robi srandu /napr. moze pisat aj dvom naraz to iste a asi tazko zistis ze to tak je :? /. Osobný rozhovor je narocnejsi pre malo odvaznych ale ovela lepsie vies na com si tam to vycitis z pohybou a mimiki tvare. /pokial teda pozeras do tvare co je u niektorych asi malo pravdepodobne/ :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

toto nieje topic o pokeci :)
ja osobne pokec používam .. netvrdím že nie..ale čisto len na komunikáciu s kamarátmi.. dakdy som vyhladával nové "obete" ale rýchlo ma to prešlo..
poradím ako trenovať.. ja som s kamarátom len tak sedel na lavičke a pretekali sme sa.. vybral mi slečnu a spať som musel prísť s číslom .. pak som vybral slečnu ja a on šiel za nou pozhovárať sa.. vtedy som samozrejme prehral ale pretrhli sa ľady a pak som mliagal s každou ženou bez problémov :)
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Konečne niečo povzbudzujúce . Akurát , že som ten menej odvážny . Dneska som ju ani nevidel ................ to pôjde ťažko...........
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Malokto v mladsom veku je odvazny. Lepsi sa to vekom ale hlavne skusenostami, pokusmi...vid. triple co Ti pisal.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj bola už aj facka.. dokonca aj kolenačka jedna :) pfuu to dosť bolelo :) heh ale kto neskúsi nevie..
napríklad dosť často využívam priamy očný kontakt.. ked ide žena po chodníku oproti tak jej kukám tak dlho do očí že sa kukne na zem alebo sa usmeje (a už môže byť debata) takto si idem v piatok po fakulte a jedna slečna sedela na sedačke tak som sa na nu pozeral ako som šiel -priamo do očí.. ona tiež a ked som bol už pri nej tak vyskočila na mna, že čo čumím.. som sa zháčil povedal jej nech sa neposerie a šiel som ďalej.. proste dočkáš sa všeličoho len ťa to nesmie odradiť
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Uz ked sme pri tom cumeni na Opacne pohlavie :)
Tiez to velmi rad robim ... Ale vacsina uhne ocami ... Sice par krat v Metre sa mi stalo ze sme na seba s usmevom pozerali asi 2minuty ... A je to strasna prdel :P
Ceresnicka na torte bola ked niektora zamava :)

To sa mi stalo minulu Stredu ked sme isli s Gotharom a Fabom ku mne ...
Kecali sme na zastavke a za nimi stala velmi pekna slecna ... (Max 22-23) a ked sme kecali medzi sebou tak sa na mna usmievala ... Cely cas jak sme cakali na Elinu tak pozerala a usmievala sa.
Ked uz dosla elektricka ... Tak sme nastupili ale ona zostala ... Stale pozerala aj ked som bol uz v Eline a ked sa pohla tak zamavala.
Len som si v hlave povedal: Sakra, kde je ta nudzova brzda :)
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Som zvedavý na zajtra skúsim zistiť jej číslo .
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

heheeh velmi pekne :) hladiet z oci do oci je fajn :) mne sa to paci :) v buse sa mi to casto stava kedze cestujem kazdy den tak to pozeranie do oci a usmev je bezne ale najradsej mam ked sedim v bare a zakyvam vonku slecnam :D niektore pozru pohladom ze asi mu prasi ale niektore sa usmeju a odkyvu a stalo sa mi uz aj ze som sa dal do pokecu s uplne cudzou zenskou opat v buse poznam ju z videnia tak som si prisadol a spustil ale ozaj na to clevk musi mat guraz alebo byt totalne sprosty (vid ja :D )
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ani nie.. stačí si uvedmiť ale ved o nič nejde.. nie silou mocou snažiť sa dostať ju :) pri najhoršom o novú frendku postarané :) hh.. dobrá je hláška .. dobrýýýý (tak zatiahnuté z úsmevom hh) pekne pochváliť účes - to poteší hociktorú ženu.. minule vravím jednej známej (kus staršia) vy sa ale musíte mať veľmi dobre.. ona tak začudovane že prečo.. no lebo veľmi dobre vyzeráte - lepšie ako obvykle .. a už máš plusko :)
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

to Firestone: len sa neboj, vypytaj si to cislo hoci aj od nejakej jej kamaratky. A ak sa nahodou "obavas", ze by jej to povedala - no a co, ved jej sam napises a bude uplne jedno, ci bude alebo nebude vediet, odkial mas cislo.
Jedine, ze by napr. nechcela, aby jej kamaratky vedeli, ze sa medzi Vami nieco "pecie" - to ale vylucujem, kedze ti verejne kyva...
Takze ziadne strachy, zajtra si odchyt niekoho, kto ma jej cislo (alebo si napr. odchyt ju s tym, ze skoncis len pri tom cisle, nic viac). Ako pisu kolegovia, dolezite je prelomit lady a potom sa pohnut vpred...
Napísať odpoveď