magio internet a platenie

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
PEPE7
Novice
Novice

magio internet a platenie

Príspevok od používateľa PEPE7 »

ahojte, potrebovala by som poradit...stahujeme sa do noveho bytu a xceli by sme si zobrat magio s internetom, bez pevnej linky...potrebovali by sme to na 2 televizory, cize potrebujeme aj magio box, ako som sa docitala vo vasix prispevkoch najlepsia je motorola magio box, ak je to teda stale aktualne, ak nie prosim opravte ma...moja otazka smeruje k tomu, ze ci za samotne vysielanie magia, budem teda musiet platit dvakrat kedze to magio budem mat na dvox telkax alebo zaplatim len jednorazovo za ten magio box a platim za jedno magio?....dakujem....a ete nejake problemy, ktore sa tykaju internetu by ma zaujimali, ci to nepada casto, alebo take nieco...dakujem velmi pekne
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

Je jedno ci mas dva a lebo jeden magio box za sluzbu magio platis raz. Lenze rataj s tym, ze ked budes na prvom magio boxe nahravat dva programy na druhom boxe sa nebude dat pozerat telka. Internet ide velmi dobre rychlost je stabilna a vypadky niesu. Motorola je lepsia, to je fakt, menej sa hreje ale ked da KiSS na dobre odvetrane miesto tak nieje problem ani s tym
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Nechem zakladat novu temu tak sa rovno spytam tu....Zaujma ma ako vlaste napojim na magio box [motorola] 2tv ? Potrebujem dokupit este 2 set-up box ?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Na jeden box je mozne pripojit x televizorov, problem je v tom, ze na kazdom bude rovnaky obraz. Teda na kazdy televizor musi byt jeden magio box ak chces pozerat na 2 TV dva rozdielne programy
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

to da rozum, ked prepinas programy cez box, ze bude rovnaky obraz na vsetkych programoch, nenarazam na teba Syfon ani na nikoho v teme...
Napísať odpoveď