programy na tvorbu webstranky
programy na tvorbu webstranky
Zdravim,
hladam nazvy programov, cez ktore sa daju vytvarat webstranky. Kamos to potrebuje len cisto na nejaku informativnu stranku. Hlada nieco kde by sa dala urobit aspon trocha zaujimava stranka.
Dufam ze taka tema tu nie je, hladal som.
Dik za kazdu radu, moc tie programy nepoznam, lebo stranky som robil klasicky cez poznamkyovy blok.
hladam nazvy programov, cez ktore sa daju vytvarat webstranky. Kamos to potrebuje len cisto na nejaku informativnu stranku. Hlada nieco kde by sa dala urobit aspon trocha zaujimava stranka.
Dufam ze taka tema tu nie je, hladal som.
Dik za kazdu radu, moc tie programy nepoznam, lebo stranky som robil klasicky cez poznamkyovy blok.
z toho co som pochopil hladas WYSIWYG, co je nastroj ktory za teba generuje stranku a ti mu len klikas co a kam chces, takze do google WYSIWYG a nejaky si stiahni, je ich plno a ja ich nemam rad, ale ak potrebujes len narychlo daco spackat, nikdy viac sa k tomu nevracat a nechce sa ti nikoho zhanat kto ti to spravi, tak WYSIWYG
Ja som napísal:..Adobe Dreamweaver..
Ty si mi na to napísal:no praveze nehladam editor, lebo kamos html neovlada.. potrebujem nieco ine
moosha napísal:Macromedia Dreamweaver
Nepochopil som, veď som Ti ten program núkal a Ty si sa ani nepozrel na programy, ktoré som ti navrhoval.. Keď chcem pomoc tak sa obzerám po všetkých možnostiach ne? Ach jaj..Ty si mu na to napísal:diky. presne toto som potreboval