rakovina
rakovina
Ahojte, chcem sa opytat tych, ktori maju skusenosti s liecitelmi, ze do akej mieri vedia vyliecit? Ja mam choru tetu na rakovinu, mala rakovinu prsnika, potom to dostala do kosti a nakoniec do hlavy. Lekari jej davaju uz len niekolko dni zivota. Tu uz asi ani liecitel nepomoze, vsak? Strasne by som chcela pre nu nieco urobit, chcela by som, aby sa stal zazrak.
Re: rakovina
hmmm.. liecitelia nepomozu, ak nepomohla chemo ani radioterapia, liecitelia nepomozu. Mrzi ma to, treba len verit ze sa to niekde zlomi a podari sa to lekarom nejak zvratit. Ja som pred 2 rokmi prisiel o brata, tristvrte roka sme bojovali, no nevyslo, takze viem co asi prezivas. Je to tazke, ale neprestavaj verit, zazraky sa dejuanicka napísal:Ahojte, chcem sa opytat tych, ktori maju skusenosti s liecitelmi, ze do akej mieri vedia vyliecit? Ja mam choru tetu na rakovinu, mala rakovinu prsnika, potom to dostala do kosti a nakoniec do hlavy. Lekari jej davaju uz len niekolko dni zivota. Tu uz asi ani liecitel nepomoze, vsak? Strasne by som chcela pre nu nieco urobit, chcela by som, aby sa stal zazrak.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/rakovina-t68212.ht ... t=rakovina skus rozsirit tuto temu
Myslim si, ze uz v takomto stadiu, kedy su metastazy po celom tele, je neskoro
A jedna osoba, pisala, ze 'ked nepomohlo oziarovanie a ani chemo tak uz nic nepomoze'
No pre tvoje info....mas kope pripadov kedy ludia seru na nejaku chemoterapiu a podobne liecby, pri ktorych sa pomerne dost trpi ako po psychickej tak aj po fyzickej stranke...a liecia sa len za pomoci takvzanych ludovych liecitelov, alebo maj usvoje metody ktorym veria....
Podla mna nejde o nic ine len o to, ako to vsetko cloveku prejde hlavou a ako to zoberie....je to strasne, strasne tazke, ale myslim si, ze clovek ktoremu zistia rakovinu a povie si, ze ' a mam v pi.. zije sa dalej' a dokaze zit na plno....ten sa z toho dostane skor ako taky ktory to vsetk ozavesi na klinec a caka kedy pride zubata....ale je o strasne tazke...dokaze to mozno len pat ludi z 500.
Sice, neviem ako ti pomoct, asi ani tento prispevok ti nepomoze...
Drzte sa.
A jedna osoba, pisala, ze 'ked nepomohlo oziarovanie a ani chemo tak uz nic nepomoze'
No pre tvoje info....mas kope pripadov kedy ludia seru na nejaku chemoterapiu a podobne liecby, pri ktorych sa pomerne dost trpi ako po psychickej tak aj po fyzickej stranke...a liecia sa len za pomoci takvzanych ludovych liecitelov, alebo maj usvoje metody ktorym veria....
Podla mna nejde o nic ine len o to, ako to vsetko cloveku prejde hlavou a ako to zoberie....je to strasne, strasne tazke, ale myslim si, ze clovek ktoremu zistia rakovinu a povie si, ze ' a mam v pi.. zije sa dalej' a dokaze zit na plno....ten sa z toho dostane skor ako taky ktory to vsetk ozavesi na klinec a caka kedy pride zubata....ale je o strasne tazke...dokaze to mozno len pat ludi z 500.
Sice, neviem ako ti pomoct, asi ani tento prispevok ti nepomoze...
Drzte sa.
Čo sa týka liečiteľov a rôznych "super zázračných" prípravkov je to podľa mňa len balast. Mal som oca, ktorý mal rakovinu nikto doteraz nevie čoho. Chodili sme s ním k rôznym liečiteľom, kupovali sme mu všetko možné o čom sme sa dozvedeli, že vraj to niekomu pomohlo. A výsledok bol asi taký, že len ťahali z nás peniaze a prd z toho. Na druhej strane, keď bol u liečiteľa tak v tú chvíľu mu bolo lepšie, no ktovie či to nebolo len psychikou, že si myslel, že mu to pomáha. Jedno viem isto a aj poznám ľudí, ktorí sa dostali aj z posledného štádia rakoviny a jedine čo ich vyliečilo bola asi ich psychika, lebo sa nevzdávali. Tak tvojej tete treba dodávať najme psychickú podporu, lebo ak do nej budú vo veľkom dávať chemo atď. a ona sama nebude chcieť ďalej žiť tak je to marný boj.
-
qwerty-xyz
zazraky sa pri takychto stavoch uz nestavaju, jedine co sa stane ze zomrie. Bohuzial. Pripravte sa a cakajte. Robit sa neda nic, ked ma pred sebou par dni, len cakat a pozerat ako vam zomiera pred ocami blizka osoba.anicka napísal:Ahojte, chcem sa opytat tych, ktori maju skusenosti s liecitelmi, ze do akej mieri vedia vyliecit? Ja mam choru tetu na rakovinu, mala rakovinu prsnika, potom to dostala do kosti a nakoniec do hlavy. Lekari jej davaju uz len niekolko dni zivota. Tu uz asi ani liecitel nepomoze, vsak? Strasne by som chcela pre nu nieco urobit, chcela by som, aby sa stal zazrak.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
wolodo
Professional
qwerty-xyz napísal:zazraky sa pri takychto stavoch uz nestavaju, jedine co sa stane ze zomrie. Bohuzial. Pripravte sa a cakajte. Robit sa neda nic, ked ma pred sebou par dni, len cakat a pozerat ako vam zomiera pred ocami blizka osoba.
Mam taky pocit ze uz som to sem niekde pisal, ale napisem este raz asi len pre info lebo sa to neda moc porovnavat. Stryko bol v pokrocilejsom stadiu leukemie, a nepomahala mu ziadna terapia, jeho mamina (moja skvela starka nech jej je zem lahka
-
p4ra
Redeemer
Tento optimizmus ma normalne rozosmial, fakt dobre.qwerty-xyz napísal:Robit sa neda nic, ked ma pred sebou par dni, len cakat a pozerat ako vam zomiera pred ocami blizka osoba.
Spat k teme. Obavam sa, ze ako ti bolo povedane, ze uz ked je to v takom stadiu, tak s tym uz nikto neurobi nic. Jedine, ze by zakrocila vyssia sila. Kde jeden zivot konci, tak druhy zacina...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
vzhladom nato, ze uz ma metastazy, tak je jedno ci bude ci nebude pokracovat v konvencnej liecbe. skus cheknut www.badatel.sk
-
pipiak
Medium Star
Moj nazor!
Takze najprv k otazke:
V zazrak je treba verit to je pravda,ale hlavne treba presvedcit dotycnu o tom ,ze je mozne sa z daneho stavu dostat. Predpokladam ,ze uz je neskoro na to ,aby ste zmenili retoriku.Pred takymi ludmi je najlepsie nepouzivat terminy ako: rakovina,metastazy,sanca na prezitie,kolko casu jej ostava.Zaklad je v optimizme(to rozviniem).
Co sa tyka liecitelstva ako takeho,neverim v to ze niekto lieci nejakou energiou a pod.,ale ak maju nejake metody ,kt maju zmysel(specialne diety,ziarenia a pod...),tak preco nie.No v tomto stadiu by som to bral ako krajne riesenie.
Neviem ci to co budem pisat dalej ma zmysel v tomto pripade,ale ak mate odhodlanie a silu treba to skusit!Ale ak nie ,tak na vasom mieste jej umoznim prezit na tejto zemi najkrajsie dni zivota.
Vseobecne o rakovine:
Existuje mnoho clankov na temu ako liecit rakovinu ,ale v zasade sa jedna o to iste-
1. Znizit prijem toxinov,prejst na biostravu (nie bio v zmysle kazda sliepka ma 4m2 vybeh,ale nejest bludy s chem.konzervantami a pod.)
2. Co najviac znizit stres,vela oddychovat (a tak umoznit telu regeneraciu)
3. Pouzivat latky podporujuce imunitny system
-pretoze zaklad v lieceni rakoviny je v tom,ze jedine vlastne telo dokaze ucinne zabit rakovinove bunky.(NK bunky,viac o mechanizme vid.zaklady imunologie).A tak by sa nase snazenie malo zamerat na tieto body.
-a tak povazovat radioterapiu ci chemoterapeutika za liecbu je hlupe,kedze takto sposobujeme telu este vacsiu traumu + vyzabijame skoro vsetky bunky imunitneho systemu.
-jeden z prikladov liecby je tzv.citronadova dieta: pacientovi postupne znizujeme prijem strany (od zlozitej -> jednoduchu),prejdeme iba k strave z citrusovych plodov az nakoniec bude cez den zit iba na specialnej citronade (recept je niekde na nete:voda,zakladne latky,aminokys)...Za cas kym je dany pacient na tejto diete nerobi nic,iba oddychuje (tak telo tym ze nemusi rozkladat zlozite latky ,co moze zabrat aj 70% vsetkej E ma cas na boj s rakovinou a celkovu ocistu tela)
- Samozrejme nevravim ze toto je navod na vsetko,ale urcite je to cesta.Treba si totiz uvedomit,ze rakovina nieje jedna choroba, ma nenormalne vela variacii,spustacich faktorov a u kazdeho sa prejavi inak.(napr.ak je poskodena DNA,teda je to vrodena gen.vada nejakeho genu ,kt vyvola zmeny v bielkovinach ,kt chrania nase telo pred rakovinou je to problem geneticky a teda vlastny imunitny system musi zlyhat ,pretoze tolko chyb sa neda opravit).
-Ale to uz je debata na dlhsi cas a dotyka sa aj etickych tem ako su genove terapie a pod.
NEWS
- zaujimava je v poslednej dobe imunologicka liecba rakoviny ,kedy sa do tela pacienta podavaju specialne upravene protilatky ,kt sa nadviazu na rakovinove bunky,takto ich "oznackuju" a vlastne telo ich za pomoci (fagocytov,NKbuniek,T-Ly) zabije.Tato liecba je najvyhodnejsia,pretoze vyzabija IBA rakovinove bunky,je netoxicka,rychla a presna.Jej jedinou nevyhodou je asi cena,pretoze tieto protilatky su kazdemu vlastne a teda musia byt vyrobene osobne - personal medicine.Z toho teda vyplyva aj ich cena.(tato liecba sa na slovensku moc nepraktizuje,akurat liecba pomocou protilatky anti-CD20 ,kt vyzabija vsetky B-ly pri B-type leukemie)
V zazrak je treba verit to je pravda,ale hlavne treba presvedcit dotycnu o tom ,ze je mozne sa z daneho stavu dostat. Predpokladam ,ze uz je neskoro na to ,aby ste zmenili retoriku.Pred takymi ludmi je najlepsie nepouzivat terminy ako: rakovina,metastazy,sanca na prezitie,kolko casu jej ostava.Zaklad je v optimizme(to rozviniem).
Co sa tyka liecitelstva ako takeho,neverim v to ze niekto lieci nejakou energiou a pod.,ale ak maju nejake metody ,kt maju zmysel(specialne diety,ziarenia a pod...),tak preco nie.No v tomto stadiu by som to bral ako krajne riesenie.
Neviem ci to co budem pisat dalej ma zmysel v tomto pripade,ale ak mate odhodlanie a silu treba to skusit!Ale ak nie ,tak na vasom mieste jej umoznim prezit na tejto zemi najkrajsie dni zivota.
Vseobecne o rakovine:
Existuje mnoho clankov na temu ako liecit rakovinu ,ale v zasade sa jedna o to iste-
1. Znizit prijem toxinov,prejst na biostravu (nie bio v zmysle kazda sliepka ma 4m2 vybeh,ale nejest bludy s chem.konzervantami a pod.)
2. Co najviac znizit stres,vela oddychovat (a tak umoznit telu regeneraciu)
3. Pouzivat latky podporujuce imunitny system
-pretoze zaklad v lieceni rakoviny je v tom,ze jedine vlastne telo dokaze ucinne zabit rakovinove bunky.(NK bunky,viac o mechanizme vid.zaklady imunologie).A tak by sa nase snazenie malo zamerat na tieto body.
-a tak povazovat radioterapiu ci chemoterapeutika za liecbu je hlupe,kedze takto sposobujeme telu este vacsiu traumu + vyzabijame skoro vsetky bunky imunitneho systemu.
-jeden z prikladov liecby je tzv.citronadova dieta: pacientovi postupne znizujeme prijem strany (od zlozitej -> jednoduchu),prejdeme iba k strave z citrusovych plodov az nakoniec bude cez den zit iba na specialnej citronade (recept je niekde na nete:voda,zakladne latky,aminokys)...Za cas kym je dany pacient na tejto diete nerobi nic,iba oddychuje (tak telo tym ze nemusi rozkladat zlozite latky ,co moze zabrat aj 70% vsetkej E ma cas na boj s rakovinou a celkovu ocistu tela)
- Samozrejme nevravim ze toto je navod na vsetko,ale urcite je to cesta.Treba si totiz uvedomit,ze rakovina nieje jedna choroba, ma nenormalne vela variacii,spustacich faktorov a u kazdeho sa prejavi inak.(napr.ak je poskodena DNA,teda je to vrodena gen.vada nejakeho genu ,kt vyvola zmeny v bielkovinach ,kt chrania nase telo pred rakovinou je to problem geneticky a teda vlastny imunitny system musi zlyhat ,pretoze tolko chyb sa neda opravit).
-Ale to uz je debata na dlhsi cas a dotyka sa aj etickych tem ako su genove terapie a pod.
NEWS
- zaujimava je v poslednej dobe imunologicka liecba rakoviny ,kedy sa do tela pacienta podavaju specialne upravene protilatky ,kt sa nadviazu na rakovinove bunky,takto ich "oznackuju" a vlastne telo ich za pomoci (fagocytov,NKbuniek,T-Ly) zabije.Tato liecba je najvyhodnejsia,pretoze vyzabija IBA rakovinove bunky,je netoxicka,rychla a presna.Jej jedinou nevyhodou je asi cena,pretoze tieto protilatky su kazdemu vlastne a teda musia byt vyrobene osobne - personal medicine.Z toho teda vyplyva aj ich cena.(tato liecba sa na slovensku moc nepraktizuje,akurat liecba pomocou protilatky anti-CD20 ,kt vyzabija vsetky B-ly pri B-type leukemie)