vojtk napísal:motorku nemam, viac ma laka auto. Podla mna je to strasne nebezpecne , aspon v sucasnych casoch. Pad s motorky sa casto rovna smrti a preto ma to velmi nelaka.
to som si myslel aj ja a nechapal som co na tom kto vidi az kym som sa nepreviezol. a takisto aj vsetci moji kamarati. kto sadne na motorku, tak sa do toho zamiluje. a urcite by si zmenil nazor.
ten pocit ked sa na nej vezies ti vykompenzuje strach a vsetko ostatne
Ja som mal ,teda este aj mam babettu 207 (uz nepojazdna) a momentalne mam babettu 210. Neverili by ste co vsetko ta babettka znesie, keby som porovnaval s motorkami na cesu a presiel s nimi to co na betke tak su rozsypane na cucky. Vazne. Ale chcel by som nejaku crossu 125 alebo 250 4T ale skor asi tu 125. Ale to nebude asi tak skoro...
Ooooo staré dobre časy ked som jazdieval na mojej Honde CBR 1000F to bolo dobre vozenie mam na to vela dobrých spomienok. Ale ešťe si kupim motorku planujem . Ako sa hovori medzi motorkarmi, Auto vozi ťelo ale motorka dušu.
vlastne mam 2 teda ani ne tak bo jedna je moja akoze ta co som si kupil ja sam a druha je tatkova... tak no neviem ako sa to bere bo tatko na hentej jeho nejazdi tak ju "prepozical" mne nech jazdim ja...
obidve su pinčle... to poznate no aspon hadam ze hej