nechcem byt otcom
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
lollo
Professional
to mu aj tak nepomoze;) to by mu ho musel niekto vysvetlitzuzkazuzka napísal:Tá tvoja "budúca mamička" ťa naťahuje ako žuvačku. A ty tu zo seba na 15 stranách robíš akurát tak stále väčšieho idiotka...
Ešte ti stále nedošlo, že dievčina si z teba vystrelila? Keď už nevieš, čo robiť proti neplánovanému tehotenstvu, tak sa aspoň nauč čítať príbalový leták....
Ale pi*u.....ved ani nevie ako sa deti robia...ale hlavne je 'ze ona sa o svoje babo postara'
By som ju vykopol aj s dietatom na ulicu a nech sa o 'babo' postara....ved taka sa sama o seba nevie postarat a nie to este o niekoho ineho okolo seba....
Som ale najviac zvedavy ci ten nas' geroj' nazbiera odvahy aby za nou zasiel, a pokecal face to face.....no myslim si, ze ked mal odvahu vytr*kat holku o ktorej sa vyjadril tak ako sa vyjadril a este k tomu bez gumy...tak nemal mat ziadne zabrany na to aby jej povedal svoje.
By som ju vykopol aj s dietatom na ulicu a nech sa o 'babo' postara....ved taka sa sama o seba nevie postarat a nie to este o niekoho ineho okolo seba....
Som ale najviac zvedavy ci ten nas' geroj' nazbiera odvahy aby za nou zasiel, a pokecal face to face.....no myslim si, ze ked mal odvahu vytr*kat holku o ktorej sa vyjadril tak ako sa vyjadril a este k tomu bez gumy...tak nemal mat ziadne zabrany na to aby jej povedal svoje.
-
naj[S]lepsi
Amateur
no pekne sak som pisal ze som zanou uz bol a rozpraval som sa snou v piatok tak neviem co tu zas tocis o face to face... tiez neviem preco ten test neurobila hned a povedala ze si ho urobi za nejaky cas... ale vysledok stale neviem... inac zaujimavy system chvilu neodpisujem a hned som k*k*t... niekto by tu mal spravit poriadokLub0$ napísal:Som ale najviac zvedavy ci ten nas' geroj' nazbiera odvahy aby za nou zasiel, a pokecal face to face.....no myslim si, ze ked mal odvahu vytr*kat holku o ktorej sa vyjadril tak ako sa vyjadril a este k tomu bez gumy...tak nemal mat ziadne zabrany na to aby jej povedal svoje.
-
lollo
Professional
Kua teba by oje*** aj slepy hluchy a chromy clovek dokonca deckotvrdas napísal:no pekne sak som pisal ze som zanou uz bol a rozpraval som sa snou v piatok tak neviem co tu zas tocis o face to face... tiez neviem preco ten test neurobila hned a povedala ze si ho urobi za nejaky cas... ale vysledok stale neviem
netusim ci ma taha a dufam v to ze ma taha... isto lepsie ako keby bola tehotna.. sak to sa casom zisti...lollo napísal:Kua teba by oje*** aj slepy hluchy a chromy clovek dokonca decko![]()
boze sa preber daj si facku alebo ja neviem co otvor oci.ta taha za nos uz by si ho mal mat taky velky ako pinokio(ked zaklamal tak mu narastol) (aspon 10m ked nie viac tak dobre ta taha)
-
lollo
Professional
ach jezis boze ty si fakt sprosti alebo sa robis?(prepac ze ti nadavam ale ako keby si mal v hlave piliny or kapustne listy)uz presiel tyzden a ona ti nevie povedat ci je tehotna???? ach umremtvrdas napísal:netusim ci ma taha a dufam v to ze ma taha... isto lepsie ako keby bola tehotna.. sak to sa casom zisti...
Ak by bola uz daaavno by ti to bola povedala or je tiez taka hlupa ako ty
-
Vigor
King
My sme sa asi nepochopilitvrdas napísal:... inac zaujimavy system chvilu neodpisujem a hned som k*k*t... niekto by tu mal spravit poriadok
-
Wishmaster
Medium Professional