hladam subor
hladam subor
prosim Vas,hladam podobny subor ako pinacle,ale aby tam bolo viac efektov,vraj sa z beznej fotky da urobit pohyb.
Je nieco take?? vopred vrela vdaka.
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: hladam subor
súbor? pomohol by som ibaže neviem čo vlastne hľadáš....83monika napísal:prosim Vas,hladam podobny subor ako pinacle,ale aby tam bolo viac efektov,vraj sa z beznej fotky da urobit pohyb.
inak viem rozdiel medzi programom a suborom ale ked som pisala temu tak som sa zmilila. to nie je chyba. viem co je to pinnacle a pocula som ze je nieco lepsie ako pinnacle len akurat sa da otacat postava a mas viac efektov. ak nevies aky je to program tak mi tu nemusis pisat bajky. len chcem vediet ci niekto nevie co je to za program. dakujem tym ktory mu chcu pomoct.
-
WiZard
Star
no to je pekne, ze vies... a si si ista, ze vies co chces? pretoze "otocit postavu" zrkadlovo ...samozrejme spolu s celym obrazom vie aj pinnacle... a otocit postavu mozes akurat v nejakom 3d programe, kde ju mas vymodelovanu... ked mas raz natocene video s s nejakeho uhla, tak nemas ako vyrobit pohlad odinakial...83monika napísal:inak viem rozdiel medzi programom a suborom ale ked som pisala temu tak som sa zmilila. to nie je chyba. viem co je to pinnacle a pocula som ze je nieco lepsie ako pinnacle len akurat sa da otacat postava a mas viac efektov. ak nevies aky je to program tak mi tu nemusis pisat bajky. len chcem vediet ci niekto nevie co je to za program. dakujem tym ktory mu chcu pomoct.
...a co sa tyka tej bajky, skus sa zamysliet, kto z nas pise bajky a kto fakty, ok?
-
WiZard
Star
...ktory je lepsi, to je z velkej casti subjektivny pojem...nejde len o funkcie, ktore ma (a ktore bezny pouzivatel vsetky aj tak nevyuzije...) ale aj o ovladanie a celkovo ako ti ten program "sedi" ...ja pouzivam adobe premiere , je podla mna lepsi ako pinnacle.... co sa tyka 3d , tak tam mas tiez na vyber... 3d studio max, maya, blender, cinema 4d atd... zalezi od poziadaviek