CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Cca pred polhodinou mapa de_dust2, hral som ju nespocetne vela krat na roznych serveroch a na niektorych bolo zakazane plantovat tzv tichu bombu na Acku. Minule ju takto plantol uz nepametam kto a pytal som sa leka ci to nie je zakazane...a leko mi povedal ze nie, dnes som hral za T a plantol som takto bombu pricom pomE mi napisal ze este raz takto plantnem bombu tak mam ban alebo kick. A preto sa pytam ako mam teraz vediet ktory admin ma ake pravidla? Alebo preco jeden admin nieco dovoluje a druhy to zakazuje? Ako sa maju teraz hraci zorientovat? A pripominam ze tichy plant nie je v pravidlach...
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

ja davam za silent plant na A-cku permanent. samozrejme po nhiekolkych upozorneniach csay-om. kto si uz to neprecita alebo to nevidi, tak tomu niet pomoci. silent plant je somarina v tom, ze ked ide niekto od schodov, pride na plant a nepocuje tikat bombu, tak sa otoci a ide na B. ale ani na B nie je bomb.. a potom mu zapne, ze bola ticha. v tom je ta somarina. bomba sa ma plantovat na plant. pokial tika, tak nie je problem ju najst..
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

dokazes plantnut normalne? Tak plantuj na miestach na to urcenych. Svoje skills pri silent platoch si dokazuj v hre proti botom. Dakujem ze ma respektujes a ked ta upozornim na to tak to nerobis !
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Kedy spustite ostru prevadzku protokolu 48?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Juicy, ja som napísal že neviem ale keď nemusíš, neplantuj tak ;-)
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

lol uz by som si mohol naistalovat zas CS aby som mohol skodit na serveri ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mspeedo: Bavil som sa na temu protokolu 48 s Lekom ci Blazerom a vysledok je taky, ze neviem, ci to bude dobra volba. Kto tu chcel hrat, tak si ten nonsteam nahodil a kto nie, tak sa na to vykaslal. Ked sa prejde na protokol 48, tak si budu musiet hraci nahodit patche a to ich odradi. Dualny protokol 47+48 asi vyznam davat nema, pretoze ten kto chcel hrat a ma steam, tak si ten nonsteam nahodil a hral tu.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Ja len taký mierny OT že raz som si stiahol CS z lamiek, nainštaloval som a nič viac..v pohode hrám..keby ste nepísali že je nejaký protokol 48 tak ani neviem....a myslím si že poprípade nahodiť nejaký patch navyše nieje problém
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Co sa stalo s funkciou Re-Buy (F2, B-R)? Funguje podla pocasia alebo ako zafuka vietor ci co je s tym?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Nehoda, novy antiscript co sme nahodili blokuje aj specialne scripty, robene cez funkciu autobuy, uz som to vyriesil a poslal hojkovi novsiu verziu, ked dojde online hadam to nahodi. A mimochodom, to je problem nakupit manualne, ako kazdy iny? Keby si to v hre nenapisal do chatu tak 150x po sebe, cele 4 mapy kazde kolo, tak by som to ani neriesil. :?

//A este mimochodom 2: funguje to :P uspesne to slayuje scripterov s begrip a bhop scriptami ^^
lekoklatik
VIP
VIP

Fakt dik Blazer. Teraz si Drago može pískať. Už si nezabegripuje :D
/joke Draguško :P/
Opak si jeden z mála čo by si stiahli nový patch. To je to isté ako teraz. Je tam 47 a všetci čo majú steam sa sťažujú nech je tam nový protokol, ale len niekto si nainštaloval NS CS. To je to isté. A myslím že na protokole 47 ešte stále funguje množstvo hráčov. Kto vie, možno raz aj my updatneme. vieme že to funguje, čiže možno raz...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

blazer: Ak narazas na hlasky scriptu pri kupovani, ze novy kalach, vesta, granaty..., tak za to som ja kickoval. Inak ten opraveny script tam uz je.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Nie take bohuzial pojdu dalej :) Hovorim len to, ze ked vysiel prvy antiscript, ktory blokuje loop scripty, teda napr jump wait jump wait jump wait dokola (script na bunnyhop), tak niekto prisiel s napadom spravit to cez exploit funkcie autobuy a rebuy(uz dopredu vstavane funkcie cs, ktore tak isto pouzivaju cyklus). Tento antiscript blokol aj tieto scripty, lenze blokol uplne aj autobuy aj rebuy a kedze nakupujete cez f1-autobuy a f2-rebuy, tak som to trosku upravil, nech to funguje, len o to menej scriptov to bude blokovat. Nevadi... omnoho rozsirejensi je ten klasicky sposob loop scriptov, ktory to blokuje, ako som uz vcera videl :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

blazer napísal:A mimochodom, to je problem nakupit manualne, ako kazdy iny? Keby si to v hre nenapisal do chatu tak 150x po sebe, cele 4 mapy kazde kolo, tak by som to ani neriesil. :?
Priamochodom je pre mna problem nakupovat 10 kol to iste neustalym sprintom ruky po numerike. Len zbytocne trieskam do klavesnice a z obyvacky mi na ten hluk pindaju. Naco stukat stokrat, namahat pravicu a stracat cas, ked sa to da vyriesit jedinym tlacidlom a mam nakupene behom sekundy? :) Dakujem za vyriesenie problemu, stavim sa, ze to ocenia mnohi, nie len ja.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

lekoklatik napísal:Fakt dik Blazer. Teraz si Drago može pískať. Už si nezabegripuje :D
/joke Draguško :P/
Opak si jeden z mála čo by si stiahli nový patch. To je to isté ako teraz. Je tam 47 a všetci čo majú steam sa sťažujú nech je tam nový protokol, ale len niekto si nainštaloval NS CS. To je to isté. A myslím že na protokole 47 ešte stále funguje množstvo hráčov. Kto vie, možno raz aj my updatneme. vieme že to funguje, čiže možno raz...
Viem ze mam ligovy begrip a ty mi ho zavidis :P :D (joke lekuško wtf ? :D)

Inac to F1 aj niekto iny okrem Mastrosa pouziva ? Este som nepocul o nikom, kto by nakupoval takym sposobom :) Bud normalka B43 B81 atd alebo bindy :)
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

ja tak nakupujem tiez :) (nenecham v tom mastrosa sam :wink: )

u mne je dovod moj notebook, ktory nema numericku klavesnicu...takze nakupovanie pomocou shiftu alebo mysky nie je bohvie co....

dakujem aj ja za upravu....a GJ :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Do tretice, aj ja kupujem F1 :-D
A PepoJr. skus sa naucit tak ze si hodis na potocenie kolieskom hore/dole buymenu/buyequip a na eng. klavesnici nakupujes hornymi klavesami. Ja som sa tak naucil velmi rychlo a je to podstatne lepsie ako stlacat B a davat ruku dole s mysi ;)
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Jáj vy mestská Chátra :D už aj tlačítka na klávesnici je vám zaťažko stláčať? :o Však to nieje nič zložité keď to zvláda babrák ako ja! :P trochu cviku a jedete...hádam nebudeme hojkovy vešať na krk dalšiu prácu neni tak? :)
BTW: Tá vecička proti Scriptom je ppci,vinikajúca pomôcka, keby sa také aj proti Cheaterom Dalo dať :) Nice Work
lekoklatik
VIP
VIP

Proti Cheaterom sme do obehu serveru dali PepaJr. :wink:

//sry aj som premyslal kde mas tu bodku. nabuduce ju tam nedam pre istotu :D
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

nj...ja som taky plugin :-D....neboj cheateri maju po srandaaach...kedze som tu stale ja...si pisem taky maly zoznam chatarov....a uz tam mam aj teba leko...lebo nevies napisat moje meno :cry:
Zamknuté