nechcem byt otcom
-
ja to nebyl
Medium Expert
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
synak sa zobud !!!!! v 15 asi nebudem sexsovat kua to mi pripada ako keby v 15 bol sex samozrejmostou a povinnostou ako heslo ze do 15 moze po 15 musi!!ja to nebyl napísal:nemyslite ze ho zjebavate troska moc ? pixe keby sa to stalo vasej holke v 15 cel by som videt ci by nemala strach robit ten test ... ach boze ludia ste tu fakt ko*ot...skoda reci
ach ty dilino!!!!! milujem takych mudrych ludi kua
Kur*a chlapce naco cakas? Ty teda chces byt ocom....tak to zneje ked tu pises tie svoje hlupe bludy.tvrdas napísal:no pekne sak som pisal ze som zanou uz bol a rozpraval som sa snou v piatok tak neviem co tu zas tocis o face to face... tiez neviem preco ten test neurobila hned a povedala ze si ho urobi za nejaky cas... ale vysledok stale neviem... inac zaujimavy system chvilu neodpisujem a hned som k*k*t... niekto by tu mal spravit poriadok
Boha kup si test....prid za nou....zavri sa s nou na hajzli posad ju na zachod a sprepacenim jej to strc pod prud mocu, ked bude stat....potom porovnaj palicky s pribalovym letakom a podla toho zistis ci je tehotna alebo nie...
Ano...to je ten kulturnejsi sposob...a preto som pred tu metodu co som opisal ja hodil to 's prepacenim'.......
Ale ked geroj nevie ako na to....tak preboha ako vobec vedel kde ma strcit ko*ot?
//moosha, ukazujes sa ako dement....toto ma vie poriadne vytocit...to uz je vrchol.....ale prepacim ti to posledny krat, ved tiez mas len 13 ci 14 rokov....
Ale ked geroj nevie ako na to....tak preboha ako vobec vedel kde ma strcit ko*ot?
//moosha, ukazujes sa ako dement....toto ma vie poriadne vytocit...to uz je vrchol.....ale prepacim ti to posledny krat, ved tiez mas len 13 ci 14 rokov....
-
ja to nebyl
Medium Expert
nehovor mi synak do pi*e ! ... a po dalsie teraz to robia aj mladsi ja osobne tiez v 15 som to nerobil ale tak je nikoho neodsudzujem ale ako vidim tak ty si jeden z tych ko*ot co s ado setkeho seru a pi*u vedia o zivotelollo napísal:synak sa zobud !!!!! v 15 asi nebudem sexsovat kua to mi pripada ako keby v 15 bol sex samozrejmostou a povinnostou ako heslo ze do 15 moze po 15 musi!!
ach ty dilino!!!!! milujem takych mudrych ludi kua
A ty mas 16 a vies o zivote vsetko.....
TO ze si uz je**al neznamena ze si zjedol vsetku mudrost sveta.....len si urcitu cast rozumu vypustil istym otvorom....teda aspon na urcitu chvilu....potom sa to dotvori....
Vies skus si precitat celu temu a potom napis znova...mozno, urcite zmenis nazov na danu problematiku.
TO ze si uz je**al neznamena ze si zjedol vsetku mudrost sveta.....len si urcitu cast rozumu vypustil istym otvorom....teda aspon na urcitu chvilu....potom sa to dotvori....
Vies skus si precitat celu temu a potom napis znova...mozno, urcite zmenis nazov na danu problematiku.
-
ja to nebyl
Medium Expert
Si prisiel ku nej, podal jej test a odisiel
?
Ked ti to je tak jedno, na co si zakladal tuto temu?
Ak je tehotna, dieta si necha, co spravis?
Ak je tehotna, dieta si nenecha, co spravis? Ako sa o 5r budes citit, aj ked si tvrdas, verim ze budes citit vycitky svedomia...ale verim ze to bude lepsie ak si ho nenecha, mat takeho sprosteho otca by som nechcel
Je tazke ist za nou a nech si ten test spravi pred tebou? (Alebo ju vytiahni von a nech si ho spravi niekde v kute na ulici, na tvojom mieste by ti to malo byt jedno aby si vedel co najskor vysledok)

Ked ti to je tak jedno, na co si zakladal tuto temu?
Ak je tehotna, dieta si necha, co spravis?
Ak je tehotna, dieta si nenecha, co spravis? Ako sa o 5r budes citit, aj ked si tvrdas, verim ze budes citit vycitky svedomia...ale verim ze to bude lepsie ak si ho nenecha, mat takeho sprosteho otca by som nechcel
Je tazke ist za nou a nech si ten test spravi pred tebou? (Alebo ju vytiahni von a nech si ho spravi niekde v kute na ulici, na tvojom mieste by ti to malo byt jedno aby si vedel co najskor vysledok)
-
lollo
Professional
Aha mno tak prepacja to nebyl napísal:nehovor mi synak do pi*e ! ... a po dalsie teraz to robia aj mladsi ja osobne tiez v 15 som to nerobil ale tak je nikoho neodsudzujem ale ako vidim tak ty si jeden z tych ko*ot co s ado setkeho seru a pi*u vedia o zivote
/kua s dnesnou mladezou!!!je to drze sproste a este oponovat bude lebo nemas pravdu...
-
NuSuey
Professional
vazne nieje ziaden problem zistit ci je holka tehotna, vysolis v lekarni tak 3-4 eura, holka nacika do poharika, zoberies tu pipetu.. kvapnes to tam kam mas .. pockate 2-3 minutky.. a viete nacom ste..
(kazetovy test)
no ak si to vsetko nevymyslas a holka bude vazne tehotna a ty ju nechas, tak si proste velmi ubohy..
dospiet asi nedospejes tak dlho, inak by si za svoje ciny aj bral zodpovednost..
..cize si len ubohe decko..
(kazetovy test)
no ak si to vsetko nevymyslas a holka bude vazne tehotna a ty ju nechas, tak si proste velmi ubohy..
dospiet asi nedospejes tak dlho, inak by si za svoje ciny aj bral zodpovednost..
..cize si len ubohe decko..
-
ja to nebyl
Medium Expert
akoze dnesna mladez ?? neviem o com to hovoris som starsi ako ty ... ale nechapem co ho furt proste spicovavate zalozil temu aby pocul odpovede na otazky a nie to ako ho doje*** , to robia iba ludia co v hlavach fakt nic nemaju iba sracky ... a nikto netvrdi ze mal sulozit take si odo mna nepocul ale fakt mam rad vas pc gerojov ..lollo napísal:Aha mno tak prepaca hlaska ze "ze teraz to robia aj mladsi"si sa len sam odje*al.ano seriem sa do toho lebo mam k tomu co povedat! myslis ze mu pomoze ked mu poviem ze bude to v pohode??? taky velky ch*j ako si sam!!!! a ty to taktiez vies a obhajovat ho nebudem lebo ked mal odvahu sulozit tak nech ma odvahu za to brat aj zodpovednost!a nie len uzivat si takym sposobom to dotiahne do zadku!o to mi ide asi si to hned neposral a prve rozmyslal ze co urobi
/kua s dnesnou mladezou!!!je to drze sproste a este oponovat bude lebo nemas pravdu...(cest vynimkam)
-
lollo
Professional
Okay ale tyzden nevediet ci je jeho holka tehotna???nezda sa ti to chore???ja to nebyl napísal:akoze dnesna mladez ?? neviem o com to hovoris som starsi ako ty ... ale nechapem co ho furt proste spicovavate zalozil temu aby pocul odpovede na otazky a nie to ako ho doje*** , to robia iba ludia co v hlavach fakt nic nemaju iba sracky ... a nikto netvrdi ze mal sulozit take si odo mna nepocul ale fakt mam rad vas pc gerojov ..
Tak preto ho zjebavam ze chce robit to co dospely ale sprava sa ako decko a nie je ochotny niest na tom podiel ked nieco poserie !
A tvoj vek ma vobec netrapi je mi ukradnuty ci si starsi alebo nie si(nevies nic o mne a aj ked vies tak mam to u prdele )