Aky chladic pre Socket 775

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Aky chladic pre Socket 775

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Takze hladam nejaky solidny chladic pre socket 775, momentalne to ma uchladit Intelacku 8200ku netaktovanu v celkom dobre vetranej skrinke s predpokladom neskorsej zmeny cpu za 4 jadro .Nakup na alze a cena max 45 ecok. Mam tam viac kuskov vytypovanych a neviem sa rozhodnut , cital som aj recenzie no aj tak sa neviem rozhodnut .... tak skuste dat vase nazory ktory a preco ...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak Ti nebudú vadiť väčšie rozmery chladiča, môžeš zobrať Scythe Ninja 2.. v dobre vetranej skrini hravo uchladí procesor aj pasívne.

Zaujímavé riešenie môže byť aj Xigmatek Achilles.. dobrý výkon, údajne tichý, menšie rozmery. V tichepc ho majú mierne nad Tvoj limit, ale možno v inom slovenskom obchode ho nájdeš za lepšiu cenu..
http://www.extrahardware.cz/xigmatek-ac ... ni-kvality
Lord ANAKIN
Professional
Professional

ten Xigmatek vyzera vcelku solidne ale musi to byt alza ... keby to nebola alza tak sa s toho vyberu asi aj zblaznim ... beriem z alzy viac takze to potrebujem stamadial ...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Presne, aj moj problem to bol - zobral by som ten Xigmatek, lebo Noctuu si dava bezproblemovo, ale nemaju ho tam. Cize som zoberem Noctuu :). No ked ide cez tvoj rozpocet, tak asi Ninju no...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

tie chladice od scythe sa tazko instaluju len ja to nejako neriesim ... skor nad cim som rozmyslal je ofukovanie takej velkej plochy ... ze mensia plocha sa lepsie ofukuje , cize mensie otacky ventilatora cize to bude tichsie riesenie ...
Napísať odpoveď