asi vadna grafika

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
juraj.fmb
Amateur
Amateur

asi vadna grafika

Príspevok od používateľa juraj.fmb »

caute mam gainward 4850 a ked hram napr. dead space tak mi po case sekne pc vyhodi modru obrazovku (mam vistu 32b) a resetne sa PC. po nabootovani vypise win chybu daco ati???.dll skusal som 3D mark vantage a nic take sa nestalo. Inak robi to aj pri inych hrach crysis, atd... skusal som aj nizsie detaily a nic
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Teploty máš v poriadku? Netaktoval si? Máš najnovší ovládač?
juraj.fmb
Amateur
Amateur

ovladac mam 9.2 a teploty su v pohode tak cca 47 stupnov a pri zatazi som mal najviac 67.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

v ovládacích paneloch máš : hlásenie a rešenie problémov, tam si daj zobraziť historiu, najdi to BSOD, pravý klik,zobraziť podrobnosti a hod sem screen
juraj.fmb
Amateur
Amateur

..
Prílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu1.jpg
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

stroi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stroi »

Ahojte
No ja mam rovnaky problem . Vcera mi prisla nova graficka karta Asus gtx260 a k tomu zdroj Asus 500W. Vsetko som pozapajal , nahodil najnovsie odporucane ovladace (182.08) a pocitac funguje jak ma . Len do tedy pokym nespustim nejaku hru (skusal som Stalkera a Left 4 Dead) .Po minute normalneho hrania mi zamrzne pc a vyskoci modre okno s onym znamym "system musel byt ukonceny..." ukaze chybu ovladaca nv4_disp.dll . Od vcerajsieho vecera sa s tym babrem a nic nepomohlo . Viete s tym niekto poradit ? Uz mi dochadzaju nervy .
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Preinstaluj system, vyber grafiku, zase zapoj. Ked nepomoze, reklamuj.
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

tiez mam ten isty problem.

Nie je to HW ani grafikou ako hardwarom.Je to koli viste ktora mi mrzne vyslovene po minute hrania AoE3. Ak hram wow tak len 1-2x do mesiaca. Po restarte PC vsetko slape...

reinstal nepomohol, ovladace ti niesu, teploty ok... prach tam nemam, jedina chyba na mojom PC je W Vista :/
stroi
Light Expert
Light Expert

No ja mam XPcko a robi mi to aj taka v uplne kazdej hre . Video ide normalne pozerat , aj obrazky ale s hrami to ma nejake "tazkosti" :?
Akurat terau co som zapol pocitac mi ovladace vobec nenabehli jak keby som ich odinstaloval :shock:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

kacjak116 napísal:tiez mam ten isty problem.

Nie je to HW ani grafikou ako hardwarom.Je to koli viste ktora mi mrzne vyslovene po minute hrania AoE3. Ak hram wow tak len 1-2x do mesiaca. Po restarte PC vsetko slape...

reinstal nepomohol, ovladace ti niesu, teploty ok... prach tam nemam, jedina chyba na mojom PC je W Vista :/
hlavne ze vista je zla co ? boze ludia uvedomte sa uz raz ,to nebude systemom ale niecim uplne inym ,zial neviem vam pomoct ,mne zas stale trha zvuk vsade :roll:
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

zial na toto je tisice tem aj na microsoft fore aj na nvidia ale nikde som nenasiel ziadne resenie problemu iba na jednom forku chalan pisal ze pomohlo ked kupil novy 1000W zdroj.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hrban napísal:zial na toto je tisice tem aj na microsoft fore aj na nvidia ale nikde som nenasiel ziadne resenie problemu iba na jednom forku chalan pisal ze pomohlo ked kupil novy 1000W zdroj.
ktory zial stoji viac nez taka grafika :)
stroi
Light Expert
Light Expert

No chystam sa prehodit ten Windows, hadam to pomoze. Inac ostava potom len ta reklamacia. Momentalne mi nejdu nahodit ziadne ovladace, vypisuje nieco v tom zmysle ze nenaslo komptibilnu kartu ci co ... :x

//autoeditácia príspevku ( 08 May 2009, 11:55 )
tak az teraz sa mi to podarilo dat dokopy. novy windows nepomohol, grafiku som poslal na reklamaciu a ziadal vratenie penazi. ani som tomu neveril ale uspel som.vcera som kupil gts250 a ta mi ide perfektne.skoda len toho mesiaca co som sa s tym nervoval. :)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Aky mas zdroj? (znacka vykon) moze to byt tym, alebo ti nemusi pasovat doska s grafikou, ale myslim si ze to je blbost
Napísať odpoveď