Prenosne sluchadla
Prenosne sluchadla
Zdravim budem ich pouzivat v mobile (este neviem akom zrejme SE)
zatial mam tychto kandidatov takze prve miesto...
1. SteelSeries Siberia In-Ear Headphone
Lubi sa mi na nich to ze maju modularne kable (daju sa poodpajat) nani tam sice ziaden komentar k vyrobku tak neviem, nasiel som recenziu 9/10 bodov
2. Creative EP-630 Earphones
lakava cena, dobre komentare...
3. Razer ProTone m100
Dobre komentare, ale pocul som ze pro bass niekedy pokazi mp3 tak preto 3. miesto ale bol to moj prvy kandidat kedysi
Viac ako 23€ (700sk) za ne nedam, budem objednavat s PGS, ak viete o nejakych lepsich tak sem s nimi a radsej stuple pretoze byvam v hlucnom prostredi, dik
zatial mam tychto kandidatov takze prve miesto...
1. SteelSeries Siberia In-Ear Headphone
Lubi sa mi na nich to ze maju modularne kable (daju sa poodpajat) nani tam sice ziaden komentar k vyrobku tak neviem, nasiel som recenziu 9/10 bodov
2. Creative EP-630 Earphones
lakava cena, dobre komentare...
3. Razer ProTone m100
Dobre komentare, ale pocul som ze pro bass niekedy pokazi mp3 tak preto 3. miesto ale bol to moj prvy kandidat kedysi
Viac ako 23€ (700sk) za ne nedam, budem objednavat s PGS, ak viete o nejakych lepsich tak sem s nimi a radsej stuple pretoze byvam v hlucnom prostredi, dik
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zober Razerky. Vraj su to prezlecene Sennheiser CX300, ktore uz nejaku tu minutku (asi 4
) mam doma
. Hraju velmi obstojne a odizoluju krasne vsetok hluk, dokonca aj buracajucu Tatru T-1 (elektricka) cestou dole z kopca pri VSS krizovatke (a to je teda paradny rachot). SteelSeries tiez nemusia byt zle, no vyrobili tusim len 4 sluchadla toto su ich prve in-ear, robia gaminggear ako urcite vies
. A ku Creative... podla mna im slava uz odisla, hoci su stale lepsie ako Genius a podobne.
Takto Creative a razer je to iste ale za inu cenu do detajlu su rovnake aj jackmi/aj pouzitym kablom a aj vypchavkami do usi mal som ich v ruke a nerozoznal som, ktore su creative a ktore razer jedine co bolo ine bol znak co maju na sluchatkach a kvalita zvuku rovnaka, je tazko povedat co je kopia. Takto mal som pol roka creative a pri jacku ked sa mi to vo vacku XY krat zohlo tak pomaly prestalo hrat jedno a potom druhe sluchatko. Takze Creative a razer je to iste pol roka vydrzia a potom sa mozes sa snimi rozlucit, ale na druhej strane mam kamosa co ma 3roky uz creativeky presne tieto(ktore som aj ja mal) a zatial mu hraju bez chyby. a k tym steel series ti neviem nic powedat, ale vsetky tieto ,,lacne,, spunty su rovnake kvalitou takze radsej si zarob este par eur a kup nieco kvalitnejsie i ked tazko povedat co je kvalita v dnesnej dobe...moosha napísal:Zober Razerky. Vraj su to prezlecene Sennheiser CX300, ktore uz nejaku tu minutku (asi 4) mam doma
. Hraju velmi obstojne a odizoluju krasne vsetok hluk, dokonca aj buracajucu Tatru T-1 (elektricka) cestou dole z kopca pri VSS krizovatke (a to je teda paradny rachot). SteelSeries tiez nemusia byt zle, no vyrobili tusim len 4 sluchadla toto su ich prve in-ear, robia gaminggear ako urcite vies
. A ku Creative... podla mna im slava uz odisla, hoci su stale lepsie ako Genius a podobne.
tak teraz som si preklepol aj tie steelseries sluchatka a mozem skonstatovat podla toho jacku aky je tenky ako aj creative/genius/Altec lansing (vsetky tieto som mal teraz mam Altec Lansing, ale zvuk sa mi nepaci to creative asi maju naj zvuk zo vsetkych uvedenych) ze sa dolame teda ze sa vylame kabel su fakt tenke a tj nevyhoda tychto sluchatiek vsetkych do radu...
akurat som kukol tie seinheiseri a tie budu asi naj ved kukni jack aj ten je zaobleny a vacsina ludi to ma v nohaviciach tak na krivo sak viete dajte si mp3jku do vrecka a zistite
http://www.techdigest.tv/sennheiser_cx- ... phones.jpg
akurat som kukol tie seinheiseri a tie budu asi naj ved kukni jack aj ten je zaobleny a vacsina ludi to ma v nohaviciach tak na krivo sak viete dajte si mp3jku do vrecka a zistite
tak zober hocjake ine ci uz z uvedenych co som napisal hore, ale pokial to mas nalezato v nohaviviach a o vnutro nohavic sa ti lame jack tak to nieje dobre ale pokial je zahnuty koniec tak tj super pretoze neznicis ich tak rychlo alebo vobec...zalezi kde mas mp3 prehravac...chapes..moosha napísal:Ja mam biele, a ten jack je trocha tensi, ale o to nejde. Mne praveze vadi zahnutie, mam iPod a asi coskoro zlomim kabel... Hlavne ze na krabici velkym "for iPod"...
Ja to budem ale pouzivat k mobilu s redukciou takze radsej rovny nez zaobleny jack, ale to je fakt len malickost...
//autoeditácia príspevku ( 01 Apr 2009, 20:30 )
Predsalen budem objednavat s PGS a priklanam sa asi k tym razerom takze su uz len dve volby poradte
SteelSeries Siberia In-Ear Headphone
Razer ProTone m100
//autoeditácia príspevku ( 01 Apr 2009, 20:30 )
Predsalen budem objednavat s PGS a priklanam sa asi k tym razerom takze su uz len dve volby poradte
SteelSeries Siberia In-Ear Headphone
Razer ProTone m100
razer = creative a to som ich pocul obe je to to iste ina znacka iba. A kto chce tento nazor vyvratit nech si ich najprv otestuje. Kup tie creative lacnejsie a to iste ako razer vsetko su to kopie ako keby to predal daky lacny vyrobca jak na cinskom trhu a vsetci sa opicia po tom... takze steel series alebo creative kup..moosha napísal:Razer.
hej hej inak povedane alebo uvedene na spravnu mieru kto tie sluchadla vlastne prvy vyrobilGangy napísal:Ano, akurat ze original ich vyraba sennheiser a ostatni si tam len daju vlastne logo.
presne do bodky este aj obal pomaly rovnaky v com ich dostanes xD(uz neviem ake ti mam dat prirovnanie ze su uplne rovnako a je to to iste akurat za inu cenu a kazdy si mysli ze razer je naj znacka na vsetko a pritom vyrabaju len dobre mysky ale stuple su iba do poctu)moosha napísal:Cize Sennheiser CX300=Razer ProTone M100=Creative EP-630? Totalne identicke?