Filmy s nizkym ratingom, ktore boli dobre..

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

tak ja navrhnem napriklad Ken Park. na CSFD 36% ale ja si myslim ze to co chcel reziser ukazat, tak to aj ukazal...mozno vela ludi povie ze je to prehnane nechutne, ale podla mna vyborny film...odporucam pozriet a hlavne nevypinat na zaciatku ale urcite dpozerat!!...
elanius
Novice
Novice

Re: AVP

Príspevok od používateľa elanius »

FX4087 napísal:AvP: Requiem
Ono filmoví kritici ho ohodnotili dosť slabo...
no čo sa fanušikov týka tak tí sa jedine sťažovali na nedostatok hviezdičiek ktoré bolo možné udeliť.
Obe ÁvéPéčka sú na csfd podhodnotené. "Odborníci" často zabúdajú hodnotiť filmy podľa žánru a zamerania na konkrétnu cieľovú skupinu.

Napríklad Eden Log pre mňa minimálne 85% 8)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

hondzo napísal:tak ja navrhnem napriklad Ken Park. na CSFD 36% ale ja si myslim ze to co chcel reziser ukazat, tak to aj ukazal...mozno vela ludi povie ze je to prehnane nechutne, ale podla mna vyborny film...odporucam pozriet a hlavne nevypinat na zaciatku ale urcite dpozerat!!...
Sorry ale neviem na co chcel reziser poukazat, kedze to bolo od reality podal mna vzdialene na kilometre, a keby to aj bola realita tak to iste sa da podat normalnejsie. Lutujem ze som ten film dopozeral. Pre mna to bol film uplne bez pointy a zabity cas. 36 % na csfd ?? omg ved to je podla mna nadhodnotene o celych 36% ... uz 0 by bola vela pre ten film. Najhorsie co som kedy videl. Sorry za ot, ale toto som si nemohol odpustit :-P
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hondzo napísal:tak ja navrhnem napriklad Ken Park. na CSFD 36% ale ja si myslim ze to co chcel reziser ukazat, tak to aj ukazal...mozno vela ludi povie ze je to prehnane nechutne, ale podla mna vyborny film...odporucam pozriet a hlavne nevypinat na zaciatku ale urcite dpozerat!!...
Ken Park si urcite zasluzi viac, v tom s tebou musim suhlasit. Taktiez film Kids by mal mat aspon 80%.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ken Park bol fajn.. Chcel sa tváriť umelecky, čo mu nevyšlo, ale pozrieť sa to dalo..
Podľa mňa veľmi dobrú atmošku a nápad mal horor Outpost - Bunkr smrti.
Na čsfd má 52 %, ale za prvú polovicu alebo 2/3 filmu by si zaslúžil aj 75-80 %. Tým nechcem povedať, že záver je zlý, ale nápad a atmosféra s nehybným živým týpkom je geniálna, pokazí to až vyvrcholenie, ktoré je typicky akčňákovské..
Ale oplatí sa pozrieť už len za to, že tvorcovia boli presvedčení o úspechu filmu a za prostriedky ručili vlastnými domami..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Rôzne pohľady, rôzne názory. Podľa mňa by sa filmy mali hodnotiť nejakým iným spôsobom. Ja osobne by som napríklad chucknorrisovkám nedal ani 1%... no môj dedko, ktorý sa pravidelne a s obľubou pozerá ako chuck všetkým gangstrom nakopáva zadky a dobre sa na tom zabáva by im dal 100% minimálne :D Preto si myslím, že film by mali hodnotiť ľudia, pre ktorých bol určený.Zdá sa mi neobjektívne keď konzervatívka po 40tke chce hodnotiť tínedžerskú komédiu. Alebo keď napr. ja nadávam na telenoveli či ružovú záhradu :D Ľudí, ktorých mala zaujať, totiž zaujala a to je hlavné. Preto ja recenziám nikdy neprikladám veľký význam, aj pozriem si aj film s nízkou. Každý z nás je totiž individualita a tvorca recenzie nemôže tušiť, čo vlastne vo filme hľadám :) To je môj názor na tieto recenzie :P
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Muffi napísal:...
No ja súhlasím do istej miery.
Napr horory majú málokedy viac ako medzi 55-75% na csfd. Pri tom pre mna ako fanusika zanru si k 60% hororu kludne mozem priratat 20%.
Napísať odpoveď