Ten ti netreba nedavaj instalovat cez steam ale to druhe a jak doinstalujes tak to uz iba crackni ale predtym si radsej nahod patch 9.1.0 ak nechces mat zabugovanu hru.
neviete mi niekto nahodou poradit, stiahol som si z netu football manager 2009 a mam problem s crackom, pise mi ze subor neexistuje, alebo je chybny...
compled napísal:neviete mi niekto nahodou poradit, stiahol som si z netu football manager 2009 a mam problem s crackom, pise mi ze subor neexistuje, alebo je chybny...
Mám problém, stiahol som si patch 9.2.0 a krekol, tak pri spusteni hry mi vypisalo ze pogram fm.exe prestal pracovat, a mal som nainstalovani aj patch 9.1.0, pomoooc vopred dakujem
gattuso1327 napísal:Mám problém, stiahol som si patch 9.2.0 a krekol, tak pri spusteni hry mi vypisalo ze pogram fm.exe prestal pracovat, a mal som nainstalovani aj patch 9.1.0, pomas origos?moooc vopred dakujem
Čaute potrebujem pomoc!
Keď zapnem hru vypíše mi túto chybu: not well-formed (invalid token) at line 1 of database_location.xml
Nepomohla ani reinštalácia.
Robí to od vtedy čo sa mi z ničoho nič reštartoval OS
radek21 napísal:Kúp si originál verziu hry a všetko bude fungovať . Tu ti nikto inak neporadí, keďže toto nie je warez fórum. Požaduje to od teba registračný kľúč.
to nie je pre mna riesienie, ja to chcem hrat a nechcem original.