http://www.eset.sk/tlacove-conficker-x-removal
http://www.eset.eu/tlacove-conficker-re ... sko-narast
dufam, ze to nebude na škodu
Niekedy sa vyjadrujes zbytocne drsne. A musim ti povedat, ze teraz rozpravas totalne somariny. Si myslis, ze giganty, ako MS, IBM, Dell, ci HP by sa k tomu nestavali tak, ako sa stavaju, keby to nebola realna hrozba? Vies si vobec predstavit, ako funguje ten Conficker? Ked nie, tu mas obrazok, mozno pochopis, preco to realna hrozba je.Gangy napísal:Trapny hoax. Nieze by conficker neexistoval ale tvarit sa ako keby prichadzal koniec IT sveta je vrcholne trapne. Staci mat updatnuty system a conficker moze handry fajcit.
Navyse uz je v "obehu" fakt dlho, ale len teraz sa o nom zacalo davat nieco v telke tak ste zrazu vsetci posrati, ako keby ho vypustili vcera. Wake up.
hlavne ze ty si vtipalek,ktory si moc o sebe mysli navaza sa do ostatnych,lebo king nie je nikto iba ty....sa spamataj a nesed tolko za netom,lebo to znacne na teba vplyva...Gangy napísal:Formatovat potrebuje len taky debilko ako ty, normalny clovek trocha pogoogli a najde x navodov ako sa confickera aj jeho nasledkov zbavit bez toho aby o cokolvek prisiel. To ze ty mas IQ hojdacieho konika s ktorym to nezvladnes, neznamena ze sa to neda.
Vplyva to jedine na teba ked si myslis ze ked ty nieco nevies tak sa to neda. To ze si ty musel formatovat vsetko na co si si spomenul znamena len ze si neschopny a nie ze je conficker nejake ultimatne zlo.djxtreme napísal:hlavne ze ty si vtipalek,ktory si moc o sebe mysli navaza sa do ostatnych,lebo king nie je nikto iba ty....sa spamataj a nesed tolko za netom,lebo to znacne na teba vplyva...
Nie. Nestaci len zaplatat. Pretoze, ak si doteraz nerobil nic, nehovorim konkretne ty, je mozne, ze ho v PC stale mas a mohol by zmutovat do tej D podoby. To je ten problem, kt. sa vsetci obavaju. A ty mas vsetky odporucane akcie porobene, ze si si isty, ze ta to nemoze napadnut? Ty tvrdis, ze to nie je ultimatne zlo, ale ludia, kt. mesacne dostavaju po 100.000 USD na ucet tvrdia opak. Si skutocne myslis, ze si sikovnejsi, ako oni? Hovorim ti, ze fakt by si sa mal niekedy krotit, ked pises. Nehovorim, ze aj ja niekedy nereagujem prudko, ale u teba je to stale. Kazdy je debilko, neschopnik a neviem co este. Zamysli sa nad tym.Gangy napísal:Nieje to ako? Podla teba zaplatanim diery ktoru conficker vyuziva neuchranis svoj PC?
neviem sice kto ti povedal ze som ho mal ja,ale nevadi...poznam urcite o dost skusenejsich ludi od teba co sa PC tyka,takze ma vobec nesere co si o tom ty myslis,takze sa nerob king ked ani nevies o co sa jedna...chcem vidiet ako by si conficker odstranil ked nejde ani PC spustit...Gangy napísal:Vplyva to jedine na teba ked si myslis ze ked ty nieco nevies tak sa to neda. To ze si ty musel formatovat vsetko na co si si spomenul znamena len ze si neschopny a nie ze je conficker nejake ultimatne zlo.