Ak si si nevsimol tak ali larter sa zmrazila a danko ju rozstrelil...Georgeo88 napísal:cast bola dost dobrá oproti tým posledným no nastvali ma s Daphne a hlavne s Tracy.Nechápem prečo držia takú nezaujímavú a nudnú herečka akou je Ali Larter a Daphne ktorá to tam oživila a držala ako tak seriál dajú hneď dole.
Heroes
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V prvej sérií sa mi páčila, ale teraz fakt, že o ničom je ta Ali...a k Daphni, kľudne mohla mať inde ponuku lepšiu..čo ty vieš, možností je veľaGeorgeo88 napísal:cast bola dost dobrá oproti tým posledným no nastvali ma s Daphne a hlavne s Tracy.Nechápem prečo držia takú nezaujímavú a nudnú herečka akou je Ali Larter a Daphne ktorá to tam oživila a držala ako tak seriál dajú hneď dole.
-
lekoklatik
VIP
3e21
mega
best
diel
uplne peckovy diel konecne sa to zacina rozbiehat ku staremu
ze normalne aj neviem co sa bude diat... Sylar 11/10 bodov genialny
Keby niekoho zaujimalo, tak ta prva pesnicka co hra v radiu je Runaway od Dell Shannona.
A chcel som sa spytat ci neviete ako sa vola ta druha pesnicka co ide na konci
Ked tam zatvaraju ten pytel s tou mrtvolou a ked ochadzaju z kostola a ked je zaber na vyfajceneho Benneta (genialny zaber, este oblacit WTF?!! nad hlavu mu trebalo dat fakt
)
Dik za info
mega
best
diel
uplne peckovy diel konecne sa to zacina rozbiehat ku staremu
Keby niekoho zaujimalo, tak ta prva pesnicka co hra v radiu je Runaway od Dell Shannona.
A chcel som sa spytat ci neviete ako sa vola ta druha pesnicka co ide na konci
Dik za info
-
Šu-Do
Redeemer
v tom clube som si myslel, ze ten co meni tvar sa zmenil na Danka, nakoniec teda na Sylara, co mi nejde do hlavy, pretoze Sylara sa musel dotknut.. a ze by Sylar o tom nevedel ?? kazdopadne Sylarove plany sa mi pacia
podla mna ale aj tak Bennet pride na to, ze to nie je Sylar, co ostal mrtvy, mozno vytiahne ten nozik, kto vie..
Claire uz konecne neni taka blba, uz nemudruje ako vsetkych zachrani.. uvidime co vykonaju este Peter s jeho mamkou, no kazdopadne najlepsie useky boli Sylarove, opät
Claire uz konecne neni taka blba, uz nemudruje ako vsetkych zachrani.. uvidime co vykonaju este Peter s jeho mamkou, no kazdopadne najlepsie useky boli Sylarove, opät
-
zvonenie33
Light Professional
S3E21 bola skvelá časť, ani neviem prečo, malo to takú dobrú atmosféru... k tomu prispela aj tá hudba.
Len tak ďalej, zlepšuje sa to a aj Peter MUSÍ dostať naspäť svoju pôvodnú schopnosť, všetci diváci to chcú! Hiro už to má, teraz je na rade on.
Čakáme na súboj Peter vs. Sylar.

... je "The Animals - We've Gotta Get Out Of This Place".Storm Keeper napísal:Runaway od Dell Shannona.
....druha pesnicka co ide na konci ...