rapidshare download

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

rapidshare download

Príspevok od používateľa Maki »

zdravim... mam asi nejake problematicke obdobie, takze dalsi problemik

mam premium na rapida - rapget nefunguje, rapgetRS blbne - stiahne 2 linky a potom vyhlasuje chybu spojenia, flashget nejde vobec... jedine co funguje dobre je IDM, ale ten nezvlada viac linkov naraz, vzdy iba jeden... pripadne som taky blby ze to neviem nastavit aby tahal naraz viac.... resp. nie tahat ale aspon zaradit do fronty a tahat postupne.... vie mi niekto poradit ako to v IDM nastavit alebo vie mi niekto poradit spolahlivy downloader na rapida s premium uctom?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

co ti nejde na flashgete? mne teraz normalne bezi,takze chyba je niekde u teba, ze ho nevies nastavit
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja mam IDM. A je to jednoduche, ako facka. Neviem presne, ako sa vola ta karta, kde sa to zadava. Ved ich je tam 8, tak najdes tu spravnu. Tam si len kliknes na Add, zadas username, heslo a je to. Vyberies si http:// vlavo a do pravej kolonky len napises rapidshare.com a je to.
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

RapGet Ti fungovať určite bude, len musíš nastaviť pár vecí.. Ako prvé sa normálne naloguj na stránke rapidshare-u choď do "Setting". Tam si nájdi možnosť Direct Dowload a začiarkni ju. Ulož si nastavenia a potom si na rapidáckej stránke ešte pozri svoj originál login, ktorý Ti pridelil Rapidshare pri aktivovaní prémiového účtu. Ak si si tento login, prípadne aj heslo menil do RapGetu musíš v nastaveniach zadať pôvodný login! Heslo možes použiť normálne svoje.. Takže napr. ak si mal pôvodné prihlasovacie údaje na prémium konto - login: 1234567; heslo: 1a2b3c4d a ty si si to zmenil napr. na login: hojko; heslo: password, do nastavenia RapGetu zadáš login: 1234567 a heslo: password :wink: Potom by Ti to malo šlapať ako hodinky :) ..ak chceš v RapGete sťahovať viac súborov naraz, musíš si to nastaviť v záložke "Pripojenie" ale aj v záložke "Servery", kde zadávaš prihlasovacie údaje na rapidshare.com
Dúfam, že som pomohol.. :)
Maki
Darca
Darca

pauli: co nejde? proste nejde... zadal som prihlasovacie udaje na server, nastavil skolsku proxy a nic - netaha....

para: v IDM si viem nastavit prihlasovacie udaje na server rapidshare, a pisal som ze taha bez problemov z rapidu, len ma tu chybu ze sa bud do neho dneda alebo ja neviem nahodit 40 linkov naraz napriklad do queue a nech si to pekne taha jeden za druhym .- viem akurat ako debil strojovo po jednom nakopirovat do fronty cez DOWNLOAD LATER a potom spustic celu queue....

lol4: dik za vycerpavajucu odpoved, ale ucet na rapida nemam prvykrat a rapget si teda viem nastavit dobre a proste nefunguje, direct download mam zaskrtnuty...

ad rapgetRS => lepsia a krajsia verzia rapgetu mi pre zmenu nechce ani nacitat data uctu uz, s cim pred preinstalovanim windowsu nemala ziadny problem... takze vazne netusim v com to je
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Maki, to je easy. Otvoris textak na ploche. Nakopcis vsetky RS linky do neho, ulozis a zavries. Potom si otvoris IDM a tam si das Tasks > Import > From Text File. Vyberies textak, v kt. mas nahodene linky a potom len Start Query a veselo tahas. Pre nastavenie, ako rychlo tahat, kolko suborov naraz atd. si kliknes na Scheduler a tam to ponastavujes.
Maki
Darca
Darca

p4ra: ja ta luuubim :) dikes, fici to ako som si predstavoval ;) k+
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa: