Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Majro
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

DeFeAt napísal: A: Prsia, biceps a ramena
sikmy benchpress, pyramida, 4 az 8 opacok, 6 serii
tlaky s jednoruckami, pyramida, 4 az 8 opacok, 6 serii
packdeck, na prekrvenie, 4 seriie, +/- 10 opakovani
tlaky za hlavu, 6 serii, pyramida...
nejdem to ani citat, kali ti na to hned povie nieco.. mal som podobny trening, ale uz ho nemam :)) je to strata casu..

ja uz pomaly davam na kaliho rady, a zistujem, ze jednoduchosti je krasa.. :)) naco sa drbat s nejakymi chobotovinami(izolovanymi cvikmi), ked ich das aj pri tom, pri com si to vobec ani neuvedomujes..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

SonyPeto napísal:Lolci a k mojim fotkam sa nikto nevyjadri? :(
Som cakal dake komenty ale asi marne :P heh
A co cakas?Ved si chudy. Zacni zrat a potom davaj fotky na internet
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

tiez si myslim ze si chudy..zvlast na tej druhej foto to dobre vidno..zacni jest a zameraj sa hlavne na objem..v tvojom pripade by som odporucil aj nejaky gainer :)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Majro napísal:nejdem to ani citat, kali ti na to hned povie nieco.. mal som podobny trening, ale uz ho nemam :)) je to strata casu..

ja uz pomaly davam na kaliho rady, a zistujem, ze jednoduchosti je krasa.. :)) naco sa drbat s nejakymi chobotovinami(izolovanymi cvikmi), ked ich das aj pri tom, pri com si to vobec ani neuvedomujes..
tak som zvedavy co povie kali :lol:
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ze viem hrat soccerjam lepsie jak ty :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

DeFeAt napísal:tak som zvedavy co povie kali :lol:
Ze podobny trening ma Coleman :D

No moj nazor na splity je jasny, ale tak budis aj splity treba obcas hodit ked je ta stagnacia tak velka.

Ale zaujimalo by ma kolko krat do tyzdna precvicis danu partiu, lebo napr ten prvy trening to je dokopi 40 serii co sa mi zda byt sakra vela len na tri partie. A k tomu by som povedal znamu vec z kulturistiky, ze cielom neni sval znicit ale stimulovat.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Ze podobny trening ma Coleman :D

No moj nazor na splity je jasny, ale tak budis aj splity treba obcas hodit ked je ta stagnacia tak velka.

Ale zaujimalo by ma kolko krat do tyzdna precvicis danu partiu, lebo napr ten prvy trening to je dokopi 40 serii co sa mi zda byt sakra vela len na tri partie. A k tomu by som povedal znamu vec z kulturistiky, ze cielom neni sval znicit ale stimulovat.
tak, cojavem, nech ma Coleman co chce :D

raz tyzdenne precvicim tu partiu, na zaciatku planu svalovka jak drak, no ptm to je v pohode, telo si zvykne a nemam problem :)
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

def.. odporuca sa urcitu partiu precvicit 2x tyzdenne.. to je jeden zo zakladov posilovania.. to by si mozno mohol vediet :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No ako hovoril majro, 1 krat do tyzdna je malo a je to vysvetlene aj v tom clanku na ktory som odkazal.

2-3 krat do tyzdna je ideal ale mal som uz treningy kde som partiu precvicil az 4 krat do tyzdna a niektore treningove metody napr Chada Waterburiho obsahuju precvicenie partii az 6-8 krat do tyzdna (jedna sa o dvojfazove treningy chystam sa nato az v lete, neskor mozno postnem clanok).

Ono co som uz pisal vyzsie dolezite je sval stimulovat a najlepsie sa sval stimuluje ked je vysoka frekvenica treningu, to plati hlavne pre naturalov.

Dalsia dolezita vec je, a to sa uz opakujem, aby ma v dany den viac trapilo ake cviky budem cvicit miesto toho ake partie budem cvicit.
Priklad: Odcvicim 4x do tyzdna bench 5x5 drep 5x5 a MT 5x5, za tyzden to dava 20 serii daneho cviku a co viac tymito troma cvikmi precvicim vsetky partie (slabe partie tam prihodim ako doplnky napr lytka nejakych 4-5 serii alebo ramena)

Otazka je naco mam zabijat cas cvikmi ktore niesu anabolicke alebo len minimlane a zatazuju male svalove partie ako je napr biceps, triceps atd... kezde ich precvicim pri viac klbovych cvikoch. Pri posilovani plati jedna zasadna vec, dany cvik nevie ktoru partiu cvicim. V praxi to zanemna ze pri pritahoch v predklone mam v plane cvicit chrbat ale nerozmyslam nad tym ze bicepsi odpalim viac ako pri treningu samotnych bicepsoch.

Takze ak si chcel skritizovat trening tak ja som zrejme ten pravy. Uz som narazal s tym Colemanom, lebo v podstate vsetky splity su len okopirovane clanky kulturistov. A ked sa nad tym zamyslis tak nedavaju ziadnu logiku. Preco v treningu A mas prsia biceps ramena a nie prsia triceps a hamstring? Mnoho ludi hodi nejaky split ci uz rozdeleny do troch dni ako ty alebo do styroch, huste uz je do piatich, a pyta sa ci je to dobry program na objem bez toho aby uviedli s akymi vahami zacnu akym sposobom budu vahy zvysovat, ci ten pocet opakovan idu pyramidou alebo s konstantnou vahou, kam to chcu so silou a objemom dotiahnut a ako dlho ten trening maju v plane ist. Inymi slovami ten trening su len cisla bez nejakeho systemu. Aky vyznam ma ist bench so 100 kg 4 serie po 8 opakovani a nezvisit vahu alebo neznizit pocet opakovani atd...

Dalsia vec je ze tieto treningy absolutne sa nezameriavaju na zmenu vysky intenzity daneho treningu. Neni tam ziadne rozdelenie napr na lachsi alebo tazsii trenng alebo na tyzden s nizkym poctom opakovani a tyzden s vysokym poctom opakovani atd atd... Je to len plan ze co budem cvicit ale uplne ignoruje ako budem cvicit.

Zrejme ti vacsina tychto veci uz bola jasna (aspon tvoje prispevky v inych temach hovoria o tom ze uz s cvicenim mas dlhsie skusenosti), ale aj napriek tomu som to povazoval za dolezite pripomenut a mozno to padne vhod aj ostatnym uzivatelom.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

to je od teba pekne, vidno ze sa vyznas, ja som taketo treningy aj so silovymi castami chodil asi rok a pol, tak pauza pretoze nemam cas a teraz som nabehol na toto, o tyzden robim nejake obmeny v treningoch takze beriem aj do ohladu to, co si pisal : )
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

chodite do posilky aj ked ste chory? a ako to riesite, ked berete kreatin/sypacky a v polke ochoriete- vyradite to do vyzdravenia alebo pokracujete v davkovani?
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

to co je za otazku ? :shock: :shock: :shock:
Antibiotika a cvicenie k sebe nejde... 8)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

jake antibiotika? ziadne som nespominal a ziadne som vzivote ani nikdy nemal. hovorim o mierne zvysenej teplote a nie zapale pluc
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Nie, necvic vtedy. Tvoje vykony budu mensie a z choroby sa budes dostavat dlhsie.
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

zbytocne zatazis organizmus a o to dlhsie sa budes potom liecit..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kybelvody napísal:chodite do posilky aj ked ste chory? a ako to riesite, ked berete kreatin/sypacky a v polke ochoriete- vyradite to do vyzdravenia alebo pokracujete v davkovani?
Ked mam nadchu alebo chripku (aj taku ze nemusim lezat v posteli), tak cvicit nechodim, organizmus potrebuje energiu na boj s chorobou...aspon myslim. Zatial sa mi pri tomto pristupe ziadna choroba nijako nerozvinula a do tyzdna som bol fit.
mattoxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mattoxx »

Osobne by som posilku kombinoval len z miernym podchladenim a nadchou .Pri horsom zdravotnom stave urcite vynechat.Ak mas kasel vynechaj,ak teplotu taktiez.Radsej stratit tyzden a vylezat to.Parkrat som skusal chodit do posilky aj v dobe choroby no vykony v priemere o 10% mensie a svalove prirastky ziadne.Navyse sa nie a nie zbavit choroby.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Chalani maju pravdu som bol trosku chory som chodil do posilky a nakoniec z toho vysiel zbytocne zapal priedusiek a 2 tyzdne out... A ked ste aj trosku chory aj tak nezacvicite tak ako zdravy :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

skusal toto niekto ? co na to hovorite ? http://www.aukro.sk/item606260983-narus ... -tebe.html
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

velmi vela na nete o tom nie je, ale vsetci sa zhoduju na jednom - bude to blbost... ja si myslim to iste, uz len preto, ze to predava nejaky jozko na aukre (kde by som urcite nic co suvisi so zdravim nehladal)
Napísať odpoveď