Naj hlasky
dnes v skole:
stali sme so spoluziakom na zastavke a tak sme pozerali na baby okolo no a on sa na jednu tak uprene zapozeral. prisiel jej priatel (mal asi 17 a bol to taky "tazky drsny frajer"):
frajer: kam to cumis vole?
spoluziak: nevidim duvod, proc bych se nemohl podivat na hezke baby
frajer: ja jsem ten duvod!
spoluziak si ho najprv premeral a potom takym posmesnym hlasom: ne, ty rozhodne nejses zadnej duvod!
a druha:
-sikovny medik stiha bez problemov vsetky svoje zakladne zivotne potreby
-to su ake?
-sex, drogy a rock´n´roll
stali sme so spoluziakom na zastavke a tak sme pozerali na baby okolo no a on sa na jednu tak uprene zapozeral. prisiel jej priatel (mal asi 17 a bol to taky "tazky drsny frajer"):
frajer: kam to cumis vole?
spoluziak: nevidim duvod, proc bych se nemohl podivat na hezke baby
frajer: ja jsem ten duvod!
spoluziak si ho najprv premeral a potom takym posmesnym hlasom: ne, ty rozhodne nejses zadnej duvod!
a druha:
-sikovny medik stiha bez problemov vsetky svoje zakladne zivotne potreby
-to su ake?
-sex, drogy a rock´n´roll
zo školy, už dávnejšie:
profka píše na tabulu, ochranné funkcie oblečenia: ...a bunda nás chráni pred teplom
profka na slovine: Decká neviete kde mám knihu, no kam som ju položila - a držala ju v ruke
a na ekonomike: Učte sa, zajtra budem sado-maso skúšať
ešte zo základky:
učka na hodine matiky, spolužiakovi: A ty si tu čo kreslíš chlpaté kosoštvorce
profka píše na tabulu, ochranné funkcie oblečenia: ...a bunda nás chráni pred teplom
profka na slovine: Decká neviete kde mám knihu, no kam som ju položila - a držala ju v ruke
a na ekonomike: Učte sa, zajtra budem sado-maso skúšať
ešte zo základky:
učka na hodine matiky, spolužiakovi: A ty si tu čo kreslíš chlpaté kosoštvorce
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
zemiakove orgie
Olihope
Kód: Vybrať všetko
"Chcem sa spytat, ci sa daju do rozohriatej vody varit alebo nie a priblizny cas varenia"Kód: Vybrať všetko
"Predpokladám, že máte všetci radi hranolky,hranolčeky alebo vyprážané zemiačiky ....
Doteraz mi to vždy pripravovali rodičia, ale chcem skúsiť aj ja ...
Preto sa chcem spýtať, ako pripravím hranolky ? google je nejaký hluchý ... žiaden návod nič som nenašiel.... "Kód: Vybrať všetko
diky chlapci, mna by zaujimalo ako zistim, ze uz mam dat na panvicu zemiaky resp kolko oleja ... to som sa nikde nedocital, inak dikyVčera v prestávke vo finále Skalica - Košice ukázali konečný výsledok zápasu Slovensko - Nórsko (vyhrali sme 4:1) a moderátor v štúdiu zahlásil niečo takéto:
- Po 3. tretine vyhrávame nad Nórmi ... (chvíľu ticho) ... vyhrávame v 3. tretine ... (zasa ticho) ... vyhrali sme.
(Nie je to presné, ale nejako takto to bolo)
- Po 3. tretine vyhrávame nad Nórmi ... (chvíľu ticho) ... vyhrávame v 3. tretine ... (zasa ticho) ... vyhrali sme.
(Nie je to presné, ale nejako takto to bolo)
-
vivaSlovakia
Guru wannabe