Kde je tá sku**ená učiteľka, čo dala 5 môjmu synovi!?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

filip102 napísal:Ale ja som na ten referát vôbec nemal čas... kurna hovorím že ohodnotení zaň som bol negatívne už predtým a tím to bolo hotovo, ešte aj ona my to povedala. A teraz zrazu kde mám referát o ktorom hovorila keď bol greenpeace takže o ňom vlastne nemala kedy povedať.....
:smt044 nemal čas... čo ti ho na základnej tak hrozne uberá? Že si nevieš nájsť pol hodinku a ctrl+c a ctrl+v z referatov a wikipedie a dať tomu nejakú formu? (takto sa referáty robiť nemajú, no neberiem si ilúzie...mám 12 ročného brata) Je úplne irelevantné, o koľko neskôr si ten ref. odovzdal a či ste medzi tým mali hodinu. Vieš kde má profka kabinet? Bránilo ti niečo jej ho priniesť? Skús sa nabudúce viac posnažiť a zabojovať, zvládneš to :wink:

edit/gramatika
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ja si myslim ze ziaci sa budu v skolskom kolektive stale spravat ako trafeni. takze riesenie vidim u ucitelky, jednoducho je zbytocne hovorit o tom aky su yebli ziaci. ucitelka musi vediet co obnasa tato praca, ked na to nema, tak nech to nerobi

a ked este ucitelia nadavaju, aky su dnesni ziaci zli... ved tu prvotnu pricinu usmernuju prave oni, vyhnut sa zodpovednosti... to je chyba
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

podla mňa by si učitelka nemala vydobudiť rešpekt ale skorej cestu ku žiakom .........unas učitelia čo kričia vyhražaju sa davaju poznamky pokarhania atd. su kkti a hoc kto im to povie do oči a aj premna su taky učitelia sráči čo ked nevedia čo robiť tak pi**** ................

unas máme par učiteliek čo hodia reč samozrejme učime sa ale popri tom aj sranda aj ine proste aka je ona knam tak aj mi kunej
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja sa pamätam, na system za mojich cias-robil sa bordel,nabehol nejaky ucitel,preletelo zopar faciek tam kde boli najvacsi akteri a hned bol kazdy kludny-ucitelia aj ziaci.Sem tam schytali,aj nevinny,ale pre nich to bolo ponaucenie,ze tam kde sa robi bordel,nemam co hladat :) ,
No boli aj slabsi jedinci v radoch ucitelov-drviva vacsina ucitelky.Avsak kazdemu bolo jasne,ze za nimi stoja chlapi-ucitelia.
No dnes su aj rodicia iny-ja som schytal v skole a doma som radsej drzal hubu,lebo by som este dostal"bonus"...
No ak sa tak pozeram na niektorych mladych zmrdov,tak musim skonstatoval,ze"fyzicky kontakt"medzi ziakom a ucitelom je velmi potrebny,avsak zialbohu,uz ho vytlacili prava ziakov :? .
Napísať odpoveď