myphone ci co to je

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

myphone ci co to je

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

no, tema. pisem s kamaratkou pise mi ze ma problem zo 6650 tkou tak ja ze hned nokia tak uz pisem pomaham a ona ze ma vraj nejaky mobil ze myphone, tak do mobilov sa trosku vyznam a dakedy som sa vyznal ze hodne ale toto ma dorazilo, jedine co som nasiel bolo toto, mozno som magor alebo som malo hladal ale specifikacie o tychto telefonoch vypisane podrobne ako na mobilmanii so nenasiel.
http://www.myphone.sk/page.php

tak kto ma skusenosti napiste mi prosim, o ake telefony akej kvality sa jedna. Z ktorej su krajiny a odkial sa tu kurnik vzali, plus dopodrobna specifikacie kto najde.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

nie su to nahodou tie cinske napodobeniny ?
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

NIe toto su tie kktiny co chodili emailom, telefony ktore dokazu vsetko na svete no nic poriadne. Popozeraj si videa na youtube.. :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ob3l1x napísal:nie su to nahodou tie cinske napodobeniny ?
no ja nemam paru co to je, preto som zalozil temu aby ste mi pozistovali, alebo popripade kto ma ake skusenosti, lebo ako som uz pisal no preslo mi vela telefonov rukami ale toto som este v ruke nemal, nevime ake to ma menu, funkcie a ani aka je tam kvalita. No a hej kolegovi ze si to mam poziret na youtube, ja by som mile rad ale orange net na notebooku, ktory mi zatial nahradza DSLko co mam doma, je obmedzeny dost takze si nepozriem tak skoro nic...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

aha, thx
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

qwerty-xyz napísal: No a hej kolegovi ze si to mam poziret na youtube, ja by som mile rad ale orange net na notebooku, ktory mi zatial nahradza DSLko co mam doma, je obmedzeny dost takze si nepozriem tak skoro nic...
Kolega dobre, sak ja som ta nechcel urazit ani nic...

reno23: ten link je na napodobneni iphonu, toto je uplne nieco ine.
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

pravdepodobne myslis toto http://www.gsmalarm.sk/telefon-dual-sim ... -3569.html no podla mna to je len nejaky cinsky smejd, uz len ta cena... zahodit a kupit normalnu nokiu , viac ti nepomozem :)
Napísať odpoveď