mi-chau napísal:Sranda to je, ale z takeho globalnejsieho pohladu sa v prvych troch seriach aspon nieco dialo, toto je totalne varenie z vody.
Nic len foriky, ak nemaju nic vymyslene tak sa tesim na tie dalsie dve serie ci kolko ich to ma byt...
To je podla mna dane tym, ze 2 hlavne predstavitelky su tehotne, takze sa s nimi neda pracovat tak ako predtym.
Urcite si si vsimol, ze Lily uz cely cas iba sedi a Robin uz musi nosit volnejsie oblecenie, aby brucho nejako maskovala.
Verim, ze v novej serii sa to uz zmeni a zas sa bude nieco diat.
lily uplne viditelne brucho ma uz a take ze dlha satka kolo krku nie su velmi nenapadne..kazdopadne tento diel sa mi pacil...
barney pocul svoje vlastne ucho
I'm too old for thisSTUFF, he said stuff...
Genialna cast Najviac som sa asi smial na Marshallovi, ked po tom decku smaril loptu a zhukol "thats not running thats falling!"
hej marshall a jeho trenovanie...este som si spomenul ze veduci laser hry bol ten cernoch vo vedeni Sony v PB....ale na konci jak zbliakol na barneyho HEEEEELL NO!, to bola scena na postanie
tak dnes tam bolo viac dobrých scén... Barney bol fakt dobrý s tym uchom/proste pan herec/.. heh, a Marshallove trenovanie hehe porste jedna z lepších častí tejto serie
Gangy napísal:I'm too old for thisSTUFF, he said stuff...
Genialna cast Najviac som sa asi smial na Marshallovi, ked po tom decku smaril loptu a zhukol "thats not running thats falling!"
súhlasím dost som sa na nej nasmial, konečne bolo viac zábavy a nie spomínania na minulosť...
asi po 8 dieloch mozem povedat ze tento diel ma vazne bavil a podobla sa HIMYM diellom z 1. a 2. serie. Vazne doteraz co bolo tak to nebolo to prave proste len podpriemerne casti.
zdalo sa mi ze vtejto casti snazili zosmiesnit/ napodobnit serial Chuck.
proste stinsom! My office now! , ten cernoch sa tiez dost podobal na Big mikyho no neviem ci to bola nahoda alebo zamer
no pre vas super cast pre mna total sklamanie !! co som jediny co to tak vidi ?
mozno som sa zasmial ako marshal hodil tu loptu ....
ale inac scenky mi prisli troska trapne ... no nic moc....
Frito22 no jj CHUCK ... podobalo sa to, ale tak isto aj na SERIAL : moje meno je EARL stym zoznamom ....
co bude dalej ze barny v dalsej casti bude mat schopnost ako v heroesi ?
R1k1nko napísal:no pre vas super cast pre mna total sklamanie !! co som jediny co to tak vidi ?
mozno som sa zasmial ako marshal hodil tu loptu ....
ale inac scenky mi prisli troska trapne ... no nic moc....
Frito22 no jj CHUCK ... podobalo sa to, ale tak isto aj na SERIAL : moje meno je EARL stym zoznamom ....
co bude dalej ze barny v dalsej casti bude mat schopnost ako v heroesi ?
epizoda uzasna...
i'm carrying a lot of money!
claw five!
s tym vtipom super napad na zbavenie sa postavy a aj herecky na nejaky ten cas a asi som brzda alebo som dlho nehovoril anglicky alebo ja neviem ale ten vtip nechapem....
Robbie42 napísal:i can't peanut butter my dick up your butt - keby tam bolo ze "i cant JAM my dick..." tak by to znamenalo analny sex , v zmysle jam=strčiť