Kupim Deaglea, ammo, HE, FLASHe, vestu a helmu.
F2 - Re-Buy.
Dam si zopar EKO kol a kuk ho! Mam nasporene na AWP. To je co?!
Este raz dakujem za napravu, ktora snad uz fici.
napr ja som pouzival autobuy F1 a F2. ked mam 16 000 tak sa mi nechce nakupovat a dam F2 a mam to co naposledy. Dokonca je to aj v normalnych nastaveniach tak neviem preco by to malo byt nefunkcne. Takze len ja mastros pouzivame autobuy? neverim
auto-buy a re-buy či jak sa to vola som v živote nepoužil a dokonca som donedavna(konkretne do včera ) nevedel že take niečo existuje...v každom pade mam rychlejšie nakupene ako nejaky auto-buy --> B-4-3 , O-2 , O-4 (pripadne O-3) a bežím do sekundy a štvrť mam nakupene kto mi neveri možem natočiť video len tak mi ručičky po klavesnici kmitaju
tonek verim tomu ze vies rychlo nakupovat, ale pochybujem ze si rychlejsi ako stroj Alebo nakupis jednu zbran tak za 0,01 sek? (alebo som pomaly dal?)
Aj tak bindovanie je proste naj
BX napísal:tonek verim tomu ze vies rychlo nakupovat, ale pochybujem ze si rychlejsi ako stroj Alebo nakupis jednu zbran tak za 0,01 sek? (alebo som pomaly dal?)
Aj tak bindovanie je proste naj
no ale ja som oldschooler čiže proste tak bez tych kravin dost rychlo nakupujem, niekedy mi ani komp nestihne
hojko napísal:Co tak skusit odstranit dust2, inferno, aztec a nuke???
Ano, prave preto. Takmer stale sa to hra, obcas je tam este snow alebo sand, ale to vacsinou ked je malo hracov. Co tak to skusit na par dni aj s inymi mapkami??? Par novych som tam nahral, tak mozete skusit pri votovani
mozno aztec (nemam ho rad)
Ale nie... uz sa to tu riesilo niekedy. Zamietlo sa to vtedy, zamietne sa to aj teraz Vazne odstranit official mapy nieje dobry napad...
Alebo mozno na skusku dat tak 3-4 dni bez nich a uvidi sa
Nieje zlý nápad hojko....na pár dní by sa to mohlo skúsiť..ale ozaj aj tie malé mapy...obzvlášť tie čo sú na menší počet ako aim_map, fy_sand...a podobné
dneska som si isiel zahrat na hojko server hravam tam casto a mavam priemerne skore ako napr 10:10... a podobne.. predchvilkou bol snow a ja som dve kola po sebe mal naj skore... jedno kolo 3 zabiti dalse kolo 4 zabity a zrazu dalsie kolo pozeram ze ban za lamenie.. akozo to co?:) ma to dost nasralo:D