Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tomasito napísal:Pokial este stale hodnotime samotny akt (ne)podania ruky, nepodanie ruky ci uz Dame, resp. "dame" je rovnako neslusne ako nepodanie ruky Panovi. Nepovazujem vsak za nohodu, ze nepodanie ruky "dame" sa tu huzevnato snazis vykreslovat ako nieco viac, a to napriek tomu, ze reakcie Radicovej na margo tolko diskutovaneho nepodania ruky, mali od reakcii Damy poriadne daleko.
O Panoch som nehovoril ... Je to skoro to iste. Keby nepodala ruku Gasparovicovi tak to berem.
Ked ta reakcia mala od damy daleko tak asi nepoznas damy :) Tie sa dokazu urazit a zhrozit z ovela mensich veci ;)
Tomasito napísal:Radsej si vypocujem jasne nazory zasadoveho Mikloska...
Jasne?? Biblia, Panbozko, Cirkev ... To je na tom jasne ... O zvysku vie toho dost malo. Tak moze fungovat Hlava cirkvi ... Ale nie Prezident.
On by sa skvelo hodil na Arcibiskupa alebo podobnu funkciu ale prepac ako prezidenta si ho predstavit neviem ani Nechcem.
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

Tak tak .. SNS sa daako rozbehla . Tie ich vyjadrenia typu Gasparovic je najlepsi a Radicova je satan im uz podla mna pred normalnymi ludmi skodia. Gasparovic prenich skratka musi vyhrat.Ked prehra, pridu o bábku ktora im odobruje zakony.
A Ficko to tiez všetko dobre vie, preto sa tak angažuje. (a ked vidim tie ich billboardy spolocne tak sa mi pred ocami zjavi môj avatar.. len v inom obsadeni )

V tychto volbach jednoducho nieje dobry kandidat na prezidenta .
Tak ako minule volby bol mensie zlo Gasparovic, teraz mi pride mensie zlo Radicova.
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

Volici Radicovej mozte sem aj napisat preco ju vlastne volite?
Co od nej ocakavate?
Co ocakavate ze sa zmeni?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Gašparosmerovič

http://www.aktuality.sk/spravy/komentar ... rosmerovic

Ja som to predtým tak nesledoval ale až teraz som náhodou narazil na fotky, keď bol Ivan Googlovič Gašparosmerovič u Busha v Bielom dome. On si tam zobral pre istotu aj ťahák :D :D

Najviac sa mi páči tá predposledná fotka keď I.G. len tak očkom nakúkal do ťaháku a Bush si o ňom musel myslieť svoje :D

http://www.webnoviny.sk/spravy/index.ph ... tahak.html

Inak keby som mal 18 (takmer by som stihol druhé kolo) tak by som určite volil Radičovú, pretože I.G. už ani nevie čo hovorí a ďalších 5 rokov (či na koľko sa volí prezident) by Slovensku uškodili. Gašparovič si svojimi výrokmi sám hádže polená pod nohy a kto vie koľko pravdy je na tom, že trpí alzheimerom resp. nejakému jeho štádiu.
Prílohy
GB8.jpg
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Shark NX napísal:Jasne?? Biblia, Panbozko, Cirkev ... To je na tom jasne ... O zvysku vie toho dost malo. Tak moze fungovat Hlava cirkvi ... Ale nie Prezident.
On by sa skvelo hodil na Arcibiskupa alebo podobnu funkciu ale prepac ako prezidenta si ho predstavit neviem ani Nechcem.
Mikloska ako prezidenta SR si viem tazko predstavit, no moja reakcia smerovala k inemu...
  • Radsej si vypocujem jasne nazory zasadoveho Mikloska (aj ked s nim zdaleka vo vsetkom nesuhlasim a castokrat ho nemozno brat vazne- svojim humorom pripomina niekdajsieho poslanca Cupera), ako dokola tie iste, prazdne frazy Radicovej.
BTW. obaja dobre vieme (predpokladam), ze skutocnym dovodom Mikloskovej kandidatury nebola snaha stat sa prezidentom, ale propagacia KDS a priekum potencialneho elektoratu pred parlamentnymi volbami (obdobne ako u Martinakovej a SF).
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tomasito napísal:Mikoska ako prezidenta SR si viem tazko predstavit, no moja reakcia smerovala k inemu...
  • Radsej si vypocujem jasne nazory zasadoveho Mikloska (aj ked s nim zdaleka vo vsetkom nesuhlasim a castokrat ho nemozno brat vazne- svojim humorom pripomina niekdajsieho poslanca Cupera), ako dokola tie iste, prazdne frazy Radicovej.
BTW. obaja dobre vieme (predpokladam), ze skutocnym dovodom Mikloskovej kandidatury nebola snaha stat sa prezidentom, ale propagacia KDS a priekum potencialneho elektoratu pred parlamentnymi volbami (obdobne ako u Martinakovej a SF).
S tymto plne suhlasim ...
Tiez si myslim, ze im bolo dopredu jasne ze to nevyhraju. Ale v parlamentnych volbach im to urcite napomoze.
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Johnyy »

Slotovi a Aničke ani tak nejde o Gašparoviča, ale slizko to vyuzivaju na vyvolanie konfliktu s madarskou mensinou a robia si svoju politiku, ktora nieje o ničom inom.
Popritom si veselo dohadzuju zakazky a smeju sa ludom do oci...
To, co tvrdia, su obycajne lzi.
Ale inak ich mam rad, su to humoristi...

A co zmeni Radicova? Mozno nic, mozno ano...
Pre mna by bola zasadna zmena to, zeby som tam uz nevidel toho deda, ktory ma plnu hubu reci o socialnosti a narodnosti a pritom je mu to aj tak jedno, lebo on ani sam nevie co si mysli...Nato ma inych ludi...

Inak, Radicova tiez nieje ziadna vyhra... No je pre mna serioznejsia a prijatelnejsia kaditatka...Moj nazor...
Tomasito
VIP
VIP

Shark NX napísal:S tymto plne suhlasim ...
Tiez si myslim, ze im bolo dopredu jasne ze to nevyhraju. Ale v parlamentnych volbach im to urcite napomoze.
Do akej miery im to moze pomoct v parlamentnych volbach si nedovolim odhadnut, no podla mna to bol dobry tah, kedze z propagacneho hladiska urcite viac ziskali ako stratili- "za malo penazi vela muziky" ; ) Pokial ako politik nie si v povedomi...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hirwils napísal:Volici Radicovej mozte sem aj napisat preco ju vlastne volite?
Co od nej ocakavate?
Co ocakavate ze sa zmeni?
mensie zlo
Tomasito
VIP
VIP

beardie napísal:mensie zlo
alibizmus
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

beardie napísal:mensie zlo
OK konecne niekto odpovedal...
V com konkretne vidis to mensie zlo ktore sa teba osobne tyka?
Kasli teraz na zaujate media na vzajomne kydanie politikov na to co povedal niekto iny...povedz co si TY myslis
beardie
Redeemer
Redeemer

niekto brblavy nemoze na medzinarodnej urovni reprezentovat tento stat, staci tak?

//autoeditácia príspevku ( 02 Apr 2009, 1:07 )
Buď budeme mať prezidenta, ktorý robí v záujme sponzorov kampane, alebo „prezidenta, ktorého budeme môcť korigovať, alebo teda budeme môcť s ním hovoriť o tom, aby bol trebárs pracovitejší,“ povedala v TA3 v narážke na Ivana Gašparoviča podpredsedníčka SNS Anna Belousovová.
takze mu budu hovorit co ma robit, ak by to nahodou robil zle? dobre chapem? :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Myslíš, že Ivete Radičovej nikto nediktuje čo má povedať, ako sa má tváriť, aké gestá používať, a čo má celkovo robiť? Ak vyhrá, myslíš, že bude neovplyvniteľná a nikto ňou nebude manipulovať?
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

tak to ano urcite jej vsetko musia diktovat atd ...,,...,.ale ked bude ona prezidentkou no konicc
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

Myslim si ze to bude Radicovaaa iked by som bol radsej keby to bol Gasparko....:)
beardie
Redeemer
Redeemer

erytrocyt napísal:Ak vyhrá, myslíš, že bude neovplyvniteľná a nikto ňou nebude manipulovať?
urcite bude, mensim zlom :wink:
„Bezplatné odvysielanie propagácie ktoréhokoľvek z kandidátov je podľa mňa porušením zákona, pretože sa to dá jednoznačne považovať za bezodplatné plnenie, ktoré kandidát prijal od orgánu územnej samosprávy," povedala Zuzana Wienk.

Za porušenie zákona nehrozí kandidátom sankcia ani neexistuje orgán, ktorý by preskúmanie takého konania mal v kompetencii.
hor sa rusit moratorium, ako to uz pan priemer ukazal 2 tyzdne dozadu

zdroj
Tomasito
VIP
VIP

• Fabrikácia súhlasu

Ste frí, kúl a in? Voľte Radičovú! Radičovú volí deväť z desiatich celebrít. Radičovú volia vzdelaní, mladí, rozhľadení, múdri, krásni, inteligentní. Gašparoviča volia nevzdelaní sedláci, starí dedkovia a babky, samozrejme socky, lúzri, hlupáci, darebáci...
    Odborníci na PR, pred pár desaťročiami by sme ich pokojne mohli nazvať propagandistami, vedia ako predať svoj tovar. Je pritom jedno aký, zubnú pastu, prací prášok, ovocný sirup s liehom, prezidentskú kandidátku. Proces, ktorý Chomsky nazval fabrikáciou súhlasu spôsobí, že navonok dobrovoľne kúpime niečo, čo nepotrebujeme, nechceme a možno nám to i škodí, len preto, že nám to média vedia vnútiť.

V skutočnosti je však Radičovej kandidatúra do vábivého obalu prebalený tovar po záručnej lehote. Gašparovičova kandidatúra síce nemá pekný obal a vlastne ani nijakú chuť, ale aspoň nehrozia zdravotné problémy. Voľte Radičovú, volíte neoliberálny program SDKU, ktorý inak nemá šancu.
Amen

Viac v clanku Prečo nebudem voliť Ivetu Radičovú

PS: Ten clovek mi pise z duse, kedze interpretoval vacsinu z mojich vyhrad k Radicovej, ktore som tu v minulosti popisoval.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Tomasito napísal:
  • [b
    V skutočnosti je však Radičovej kandidatúra do vábivého obalu prebalený tovar po záručnej lehote. [/b]

PS: Ten clovek mi pise z duse, kedze interpretoval vacsinu z mojich vyhrad k Radicovej, ktore som tu v minulosti popisoval.
Gašparoviča, ľavicové strany volia vo väčšej miere ľudia so stredoškolským, základným vzdelaním, takže predaj plolitokov ako pracieho prášku je účinné hlavne na túto vrstvu, a takú kampaň aj má Ujo s Ficom a Jankom. Fantastická trojka to má vo vrecku so všetkými strašiakmi a maďarskými kartami, čo sú samé esá - berú všetko.

Pravicu volia z väčších miest, Bratislavy, s vyšším vzdelaním, u nich také Jankove zrnká múdrosti nezaberú až tak.
Tomasito
VIP
VIP

Cesar napísal:Gašparoviča, ľavicové strany volia vo väčšej miere ľudia so stredoškolským, základným vzdelaním, takže predaj plolitokov ako pracieho prášku je účinné hlavne na túto vrstvu, a takú kampaň aj má Ujo s Ficom a Jankom. Fantastická trojka to má vo vrecku so všetkými strašiakmi a maďarskými kartami, čo sú samé esá - berú všetko.

Pravicu volia z väčších miest, Bratislavy, s vyšším vzdelaním, u nich také Jankove zrnká múdrosti nezaberú až tak.
Statisticky X krat prekonana demagogia...

Pri percentualnom rozlozeni preferencnych sil (Smer 43,7%, SDKU-DS 12,5%), stranu Smer by mohlo volit trojnasobne viac VS vzdelanych ako SDKU-DS, no v ramci sociologickeho rozlozenia elektoratu SDKU-DS, VS vzdelani tvoria vyssi podiel :idea:

BTW. pokial disponujes konkretnym sociologickym prieskumom volicov Gasparovica a Radicovej, sem s nim- v opacnom pripade netaraj.
beardie
Redeemer
Redeemer

Cesar napísal:Gašparoviča, ľavicové strany volia vo väčšej miere ľudia so stredoškolským, základným vzdelaním...

Pravicu volia z väčších miest, Bratislavy, s vyšším vzdelaním...
link na tuto statistiku?

Tomasito: pekny link, hlavne tento vycuc:
No dobre, Radičová je síce z SDKU, ale oproti Gašparovičovi je to menšie zlo. Ľavica (SMER?) mala postaviť svojho kandidáta, nie sa postaviť za Gašparoviča. Je to Ficova politická chyba, že prepožičal svoju tvár zlému kandidátovi.
Zhrňme si argumenty. Komunistická minulosť? Pol milióna ich tam bolo! Každý desiaty Slovák, možno aj vaši otcovia a dedovia. Argumentovať dvadsať rokov po revolúcii, že má niekto komunistickú minulosť, to už ani smiešne nie je. Hovorím to ako človek, ktorý sa ešte dlho po novembri 89 nemohol zmieriť s bývalými komunistami a s prevracačmi kabátov v slovenskej politike. No dnes je to už minulosť. A mimochodom, štúdium a potom práca na Katedre marxistickej sociológie je OK? Že bola taká doba, ináč sa nedalo? Jáj...
To neznamená, že chcem voliť Gašparoviča. Mám mnoho výhrad aj voči nemu, hoci si myslím, že je to najlepší prezident, akého Slovenská republika doteraz mala. To však nevypovedá o jeho kvalitách, skôr o kvalitách prezidentov pred ním. Asi bude niečo pravdy na porekadle, že kto nič nerobí, nič nepokazí. To však nestačí na to, aby som ho volil.
Napísať odpoveď