Rádio Hijó
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
kde presne som napisal, ze som to nevidel? vidim, ze pisat nevies, ale ze mas problem aj s citanim som si nemyslel..precitaj este raz a pochopSmajlo55 napísal:podla mna by si nemal keed ako si sam povedal si to nevidel... ci ??
mihalswk a smajlo vy ste jedna a ta ista osoba???
Key5ers0ze 2.Aprila o 18:08 napísal:pozrel som dnes na huste.sk
-
mirak2
Hardcore addict
mna prave naopak nalákalaGothaR napísal:Uz uputavka ma odradila.
povodne si kazdy myslel ze to je parodia na prvy april na markizacke radio (ktore btw je sracka, ma cisla ako sracka a bude sracka a nedozije sa ani letnych prazdninredliner napísal:Opičia sa hned po Markíze... Prednedávnom spustila Markíza tiež seriál Rádio
nesahaj mi na mafstory! tam mi pride vtipne uz len to jak sa peter sklar ksichti a rozprava, nie ako zeleni v profesionaloch kde jeden vsetko musi zopakovat dvakrat (max. otrava), dalsi je tupy ako motyka (nevyuzity potencial Csongora) atd atd..Frikso napísal:Ďalší odpad z produkcie jojky podobne ako profesionáli či mafstory. Dramaturg tohto alternatívneho humoru je buď retardovaný alebo skúša čo tento národ znese.
Ako som prezil si uz videl?!GothaR napísal:Markiza ma sice vlastnych serialov malo, ale uz len Mesto tienov prekonava vsetky serialy z tvorby JOJky dokopy.
k teme: este som to nevidel a dufam ze v najblizsich dnoch pozriem a zdrbem
//GothaR: nevidel
Mňa na tom neoslovilo absolútne nič. Humor je prvoplánový až pomaly čajový, výkony hercov sú prehnane afektované čo ešte väčšmi podtrháva neprirodzene presvetlená scéna. Je to môj názor, nemôžem si pomôcť.mirak2 napísal:Ako som prezil si uz videl?!
nesahaj mi na mafstory! tam mi pride vtipne uz len to jak sa peter sklar ksichti a rozprava, nie ako zeleni v profesionaloch kde jeden vsetko musi zopakovat dvakrat (max. otrava), dalsi je tupy ako motyka (nevyuzity potencial Csongora) atd atd..
2 časť som nevidel ani oto moc nestojim ale zz prvej časti mi to pripadalo ako keby mal scenarista 13 rokov ten humor zo smradlavov hubou bo uplne amatersky podany a celkovo to bolo také ,,pozrel som si to kvolii hurkovy z profesionalov
toho druheho karola nemusim moc (panelak) nepoznam ich presne po mene
pri sledovaní tohto "seriálu" som to radšej prepol, keď spolubývajúci prechádzal popri obyvačke do kuchyne. Hanbil som sa, aby ma nevidel pozerať to.
Ako 15-ročný sme sa s kamarátmi natáčali kamerou a vymýšľali rôzne scénky a toto by sa dalo prirovnať k rádiu hijó. Ako môžu na niečo také dávať peniaze. Nedávam tomu dlhú existenciu.
Ako 15-ročný sme sa s kamarátmi natáčali kamerou a vymýšľali rôzne scénky a toto by sa dalo prirovnať k rádiu hijó. Ako môžu na niečo také dávať peniaze. Nedávam tomu dlhú existenciu.