Lock On

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Lock On

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Tak co, hravete/hravali ste Lock On ? Co na to hovorite ? ja akurat stahujem, som na to zvedavy, kamarat mi hovoril ze je to dost dobre, recenzie to teiz celkom chvalia takze som zvedavy. Ja uz stahujem demo

http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/loc ... bat_bw.idn

(velmi slabe videa su na youtube)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mal som, hral som, zmazal som.
Letovy model neviem zhodnotit, so stihackou som nikdy neletel :) Ale zdalo sa mi, ze pri silnom pritahovani k sebe by mala stihacka viac reagovat, no neviem, mozno je to tak aj v reale.
Omnoho radsej mam Condor: The competition soaring simulator :)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Je to vobec hratelne bez joysticku? (keby sa GothaR vyjadril aj ku tomu condoru bol by som rad :))
Gothar
Moderátor
Moderátor

Neviem, Lock On som hral iba s joystickom.
Condora som skusal aj s mysou, ale to je uplna blbost, pri tejto vyssej triede simulatorov je joystick nutnostou.
Aj k Aerofly Pro Deluxe som si musel kupit ovladac :)
Thek_SVK
Professional
Professional

no ja to budem hrat iba na takom malickom joysticku na gamepade, uvidm ako to pojde a ako sami to bude pacit, ked tak si kupim nejaky joystick
/ozaj, za predpokladu ze by sa mi to zapacilo teda, mate typy na joystick ? Lebo v nich velmi prehlad nemam, ale nechcem investovat prilis vela, ale ani kupit najvacsiu moznu blbost...
/edit no tak atial to hram na myske, musim pvoedat ze je to naozaj zlozite, vsetky tie kontrolky v kokpite :) ... ale mam z toho celkom dobry dojem napriek tomu ze to hram na myske.... chcelo by to Joy...

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 23:42 )
No tak musim povedat ze sami to velmi paci, jedinu letecku hru som hral mozno tak 8 rokov dozadu, ale netusim ci to bol simultor, zrejme nie, nepamatam si. Kazdopadne som uchvateny vsetkymi kontrolkami v kokpite, aj ked este polovicu z nich nepoznam. Co mi najvacsi problem robi je niekolko modov zameriavania alebo ako to nazvat, vobec sa v nich nevyznam a neivem co je na co. Druha vec ze niekedy nechapem preco ale nechce sa mi vysunut podvozok. Proste stlacim Ctrl+G a nic...a niekolko dalsich klaves vobec neviem na co su pretoze ako keby nereagovali. Napriklad Shift + P je "power switch" ale nechapem naco je to kedze ked chcem odletiet z letiska tak v podstate len zapnem pravy a lavy motor a ide sa. Mimochodom, dneska som sa prvy krat pokusil odletiet ale z neznamych pricin som vybuchol pri odlete, bol som par metrov nad Zemou.
Este stale neviem ako co funguje, musim si to viacej prestudovat, napriklad kedy pouzit take vztlakove klapkly a ako to cele funguje, alebo brzdiace stity, a podobne.
Co je ale fakt super ze je tam aj multiplayer, musim nalakat kamarata aby to zacal viacej hravat ze by sme si zalietali spolu.
edit/ a este poprosim niekoho skusenejsieho na typ na joy.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ten podvozok sral aj mna, mam pocit, ze ho nechce vysunut, ked ides velmi rychlo.
Vztlaky pouzivas na zvysenie vztlaku :) Znizuju ti padovu rychlost, cize vzlietnes skor a po pristati kratsie brzdis.
Brzdiace klapky je dobre vysuvat az na zemi na skratenie brzdnej drahy, vo vzduchu sa to spravalo dost zle, vo vzduchu ich vysuvam iba na vetronoch :)
Tie mody som nepochopil ani ja, radsej som robil akrobaciu, no letovy model mi nesedel, viac ma bavi akrobacia s RC modelmi :)
Inak ked ta bavi samotne lietanie a nie boje, tak najlepsim simom pre teba je Condor:
Skoda, ze neexistuje cracknuta verzia a treba hned kupovat, no kupa sa maximalne oplati :) Mas si co pytat pod stromcek :)
Thek_SVK
Professional
Professional

No, za ten cas som sa toho celkom dost noveho naucil, zisitl osm ze podvozok sa da vysunut iba pri rychlosti cca nizsej ako 260 knotov
Inak inak co sa tyka fyziklaneho modelu samotneho leitania to moc neivem posudit, nakolko som ziadnu inu letecku hru nehral, kazdopadne sa mi to paci :)
Inak boj mam celkom rad, tie zbranove systemy budu lahoda, som rad ze sa ich musim naucit, aj ked su pre mna teraz brutalne zlozite, kazde lietadlo ma ine HUD zobrazovanie + kazda raketa sa este lisi. A je to vsetko podla skutocnosti, aj ten kokpit ked som si ho porovnaval so skutocnym tak velmi podobne
Skoda este ze sa nam s kamaratom nepodarilo rozbehat hru cez hamachi, ked sme dali sietovu hru vobec nam nezobrazovalo nasu hamachi IP, ale len klasicku, ale ked sme dali pripojenie cez net, dalo sa ako keby napojit na moju hamachi IP akurat ked som bol serverom a on klientom, nemohol som sa zapojit do hry... mohol ist iba on a ostatny klienti... :(
Inak som uvazoval a neviem sa rozhodnut nad:
Saitek cyborg evo
http://www.alza.sk/saitek-cyborg-evo-jo ... d46425.htm
a
Logitech extreme 3D pro
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_joystic ... 66562.html

Ten saitek vyzera extremne lakavo, aj ked mi pride az prilis precackany tma hore, ten logitech vyzera tak klasicky, ale zase logitech je osvedcena znacka... Co sa tyka technickych paramterov su v podstate podobne
/edit
a ten condor vyzera tiez celkom dobre, niekedy ho skusim
/edit2
aha bud kupit alebo nic, tak potom sa znizuje sanca ze ho skusim :oops:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Cyborg Evo mam a za tu cenu je to skvela kupa. To hore si nevsimaj, raz to nastavis do pozadovanej polohy a je pokoj :)
Logitech je zas v poslednych rokoch znamy tym, ze joysticky ma strasne odflaknute (mam s tym aj vlastnu skusenost).
Ten Saitek sa mi sice po dlhsom hrani rozkalibruje, ale staci pauznut hru, dat mu maximalne vychylky a je zas skalibrovany :) Za tie prachy lahoda :)
Skus si pozriet diskusie na http://www.czechcomputer.cz/
Thek_SVK
Professional
Professional

ok, tak si ma teda presvedcil, veriem ten saitek, celkovo sa mi ja viac pozdaval, ale zase som si hovoril ze logitech je predsa logitech....
co ma najviac hneva na lock on ze skoro ziadna komunita nie je utvorena... vela stranok o lock on na ktore som nasiel odkazy z ineych stranok uz nefunguju... a tak... jedina nadej je snad len kamarat, musime to spolu rozbehat

//autoeditácia príspevku ( 13 Jan 2009, 21:36 )
Postujem par skvelych videi, mozno sa na to niekto namota :)
Fakt uzasne video, krasny let vo formacii, akrobacia, low flight... nadhera (akcia zacina niekedy po 3-tej minuty, kto sa vam nechce cakat zaciatok tak si to pretocte, ale odporucam to pozriet cele
:) )
Super dogfight, skoda nizsieho fps vo videu, ale aj tak ej to super
Nadherne zabery :)

Inak sme minulu sobotu lietali s kamaratom, najprv par dogfightov, potom sme sa pokusali o let vo formacii, ale az tak nam to neslo, musime sa este lepsie zharmonizovat 8) :)

A ozaj, este co sa tyka joystricku, tak mam teda spominany Saitek Cyborg Evo, zatial sa nemozem stazovat, kazdopadne od Vianoc, ked som ho dostal, treba povedat ze uz nie je taky presny ako z krabice - samozrejme neocakaval som ze bude taky skvely stale, ale snad sa to nebude velmi zhorsovat. Napisem report o par mesiacov a ostatni aspon uvidia ci sa oplati kupovat :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ten Cyborg sa trosku rozhodi, ale potom uz drzi (aspon moj). Teraz ho staci vzdy pred letom vychylit do krajnych poloh nech sa skalibruje a uz je fajn :)
Mne to na vetrone postacuje, neviem ako ste na tom vy motoraci :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No vies Gothar, my motoraci to mame tazsie :D
V Lock On musis mat presnost, cize tam je to na prdel ked mas rozkalibrovany joy....staci aby bol rozkaliborvany iba trosku a uz ta taha do strany....
Ja zatial len trenujem....obcas, vacsinou, kazdy vecer si z TheK SVK zalietame, a hlavne sa niecomu stale priucim...no bola by sranda keby nas bolo o trosku viac.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Čaute, ja mam Cyborg evo a je to super joy, predtým som mal dva a pri tomto musím pochváliť presnosť ťahu, môžete ho nastaviť úplne presne. Čo sa týka LOMAC-u mal by som pár otázok ale tá čo ma najviac trápi je - je tu niekto kto lieta skupinové lety poprípade akrobaciu? Nemusí to byť len v lock on-e (IL-2 : FB) a ak nelietate nechceli by ste založiť nejakú skupinu alebo tak?
Thek_SVK
Professional
Professional

Zaleitat neikedy mozme, bohli by sme sa niekedy dohodnut 4 - Ja, Gothar, Lubos, KaptMichal...
Letecku skupina ja urcite nie, lietavam len tak rekreacne, obcas ked je cas a chut
KaptMichal
King
King

No veď aj to by sa dalo ibaže neviem prečo mi nejde lietať online, pri IL-2 mi napśsalo, že namám patch tak som stiahol ale tu mi nepísalo nič fakt nechápem... A rád by som si kupil FC ale neviem kde sa dá zohnať lebo moje overené e-shopy pri tomto datadisku zlyhali :(
Thek_SVK
Professional
Professional

KaptMichal napísal:No veď aj to by sa dalo ibaže neviem prečo mi nejde lietať online, pri IL-2 mi napśsalo, že namám patch tak som stiahol ale tu mi nepísalo nič fakt nechápem... A rád by som si kupil FC ale neviem kde sa dá zohnať lebo moje overené e-shopy pri tomto datadisku zlyhali :(
Kupis to priamo zo stranky ubisoftu za velmi dobru cenu. Da sa vsak hrat aj bez datadisku - dokonca s cracknutou verziou online. Treba si nahodit patch 1.02 myslim, ubisoft.com hracieho klienta a ides.
KaptMichal
King
King

To je v poho mam originalku takze som na ubi.com cize treba ten patch hej? Ok tak skusim zajtra dik.
Thek_SVK
Professional
Professional

Dnesny flight s BlackBurnom
Prílohy
ScreenShot_011.jpg
ScreenShot_010.jpg
ScreenShot_009.jpg
ScreenShot_008.jpg
ScreenShot_007.jpg
ScreenShot_003.jpg
ScreenShot_006.jpg
ScreenShot_005.jpg
ScreenShot_004.jpg
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

musim uznat, dobre som si polietal, popristaval na lodi, ponahanal a postrielal, mohlo by to zacat hravat viac ludi, bola by to fakt pecka
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak už som si zabezpečil LockOna aj ja, keby chcel dnes niekto niečo lietať, tak poprosím na ICQ (prípadne cez ICQ SMSku, ak budem off, asi budem práve lietať :) ) - nech sa aj ja priučím od skúsenejších. Na oplátku môžem preložiť nápisy v Suchojoch a migine :)
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

Fabo : Budem ta dnes okolo 4tej kontaktovat cez ICQ a mozeme nieco polietat alebo sa dohodnut na nejakom lete :twisted: .

//autoeditácia príspevku ( 03 Apr 2009, 1:51 )
dnesky Flight s Fabim, pokus o formaciu, snaha uspesna :)
Prílohy
ScreenShot_022.jpg
ScreenShot_021.jpg
ScreenShot_020.jpg
ScreenShot_019.jpg
ScreenShot_018.jpg
Napísať odpoveď