novy PC

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

janko1987 napísal:a co toto:D co povies:DDD http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;15245
Ucebnicova "marketingova" zostava. Napisu tam ze "najrychlejsi procesor na svete", daju efektnu bednu, na ostatne komponenty sa vybodnu a narazia si liter tristo... no co, kazdy shop ma nejake "brandovane" zostavy, pomocou ktorych taha od menej skusenych ludi peniaze.

//to su vazne tie lagy pri GTX295 take zretelne? Je to vlastne multi-GPU riesenie, ale je to predsa v jednom slote... myslel som, ze taketo veci boli pri 4870x2 a pri GTX295 toto eliminovali. Snad sa vazne viac oplati GTX285 a nejaka 9800GT na PhysX :) .
janko1987
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa janko1987 »

no ved jasne no ako ja som to vovalil sem zato lebo to ako ze I7..... a bla bla no mne staci ta kolnicka co som poskladal inak robil som to na www.madworld.sk :D ak by niekto chcel vediet

//autoeditácia príspevku ( 03 Apr 2009, 0:08 )
Šu-Do napísal:pojde na full.. ale bude aj sekingovat, kedze beres tu VGA... co uz no, ta hra je na kkt :P
no usudzujem ze sekingovanie ako ze sekanie ze ze ze??? a pozri sa 100 ludi 100 chuti mne sa paci ako ju spravili sice na pi*u ovladanie aut no ale zvyknem si:D a som zvedavy co povies na mafiu 2
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Nejde o hru.GTX295 su vlastne dva cipy, kde vznikaju dost lagy. Napr. Filipito mal 4870x2 a isiel mu Fallout 3 na 40fps. A to mal este ten lepsi pripad dvoch cipov v jednej karte. Podla mna GTX285+9800GT (cisto na PhysX) - pojde to ovela lepsie a za rovnaku cenu.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

janko1987 napísal: no usudzujem ze sekingovanie ako ze sekanie ze ze ze??? a pozri sa 100 ludi 100 chuti mne sa paci ako ju spravili sice na pi*u ovladanie aut no ale zvyknem si:D a som zvedavy co povies na mafiu 2
myslel som to tak, ze je iba zle optimalizovana, nie celkovo zla hra :)
Napísať odpoveď