Problem po kupeni nove grafiky
Problem po kupeni nove grafiky
CAwko kupil som si novu gragiku GTX 285 a ked hram nejaku hru napriklad GTA 4 , Far cry 2 atd po 30 minutach hrania my naskoci modra obrazovka z chybovou hlaskou MACHINE_CHECK_EXCEPTION (stop:0+0000009c) viem ze to asi neni tou grafikou je to nieco s procakom pls poradte dik moc
ok vyskusam a ptom ty dam vediet a nebude to tim ze ked si spustim speedfun cpu pise mi ze Gpu grafiki ide na 65 aj core aj ambient 58 a su tam take fakle co znaci vysoku teplutu nebude to mozno aj v chladici na naete som nasiel ze sa tym procak chrani ked je vysoka teplotamoosha napísal:Najprv skus vybrat a zasa dobre vlozit do slotu grafiku. Potom mozes skusit aj procak vybrat zo socketu.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Toto správanie sa vyskytuje preto, že procesor v počítači rozpoznal neopraviteľnú chybu hardvéru a ohlásil ju operačnému systému Windows XP. Procesor Pentium ohlási chybu prostredníctvom funkcie MCE (Machine Check Exception), zatiaľ čo niektoré procesory Pentium Pro môžu používať funkciu MCA (Machine Check Architecture). Toto chybové hlásenie môže byť spôsobené nasledujúcimi faktormi:
- Chyby systémovej zbernice
- Chyby pamäte, ako napríklad problémy s paritou alebo s kódom ECC (Error Correction Code)
- Chyby s vyrovnávacou pamäťou v procesore alebo hardvéri.
- Problémy s vyrovnávacou pamäťou TLB (Translation Lookaside Buffers) v procesore
- Ďalšie problémy s hardvérom od iných výrobcov procesorov
- Problémy s hardvérom od iných výrobcov