vista mi stale daco cita z disku. skusal som vipnut swapovanie ale bolo to to iste. po takych 2 hodinach od zapnutia pc mam 2gb v ramke zapratane. vobec tomu nechapem co to tam tolko dava daco. chcem mat 700mb max a hotovo. co tam mam spravit?? dost mi to aj vadi ked v kuse tuka disk
Ta šak kukni, že ktoré procesy zapratávajú tie 2GB. Indexovanie súborov si vypol? Ak si Vistu inštaloval len nedávno, tak ju nechaj sa riadne vybúriť.. po pár hodinách používania sa to ustáli.
Ak chceš mať 700MB, tak vyhoď svoje súčasné ramky z kompu a daj tam len 512MB + 256MB..
procesy nemaju dokopy ani 800 mb. a vistu som nainstaloval pred 4 dnami predtym to nerobylo. ale tak uvidim necham to nach to roby ak to neprestane do 2 dni tak skusim daco. a index som vypol
Naco ti je ta RAMka ked ju nechces plnu??
Konecne system ktory hadze potrebne subory do RAMky aby zrychlil svoj beh a vsetci do toho Pindaju
Nainstaluj si Windows 3.11 ta ti zozere z Ramky 3,1MB a tes sa
mne nevadi ze je plna ramka. mam 4 gb sice ale to ze v kuse ide disk same chrr chrrr a zbytocne vsetko spomaluje. instaloval som daco a tak dlho to travlo koli tomu.
gm4n > Mne to robilo keď som mal zapnutý stránkovací súbor. Skús si ho vypnúť. Zastav si aj také veci ako obnovenie systému, indexovanie disku, automatická defragmentácia a snáď pomôže.