/edit
Inak Fabo, tu ti teda davam ulohu, ked budes mat niekedy cas
http://www.mzak.cz/files/mig29cpt.gif
Zaujimala by ma plynova paka, pravy kontrolny panel, veci uprotred uplne dole, a nejake kontrolky vlavo.... vyznacil som ich na obrazku...
nn fabo, ten obrazok som poslal aby si vedel co by ma zaujimalo...v tom prispevku nad obrazkom je link na kompletny MiG29 nakres kokpitu v rustineFabo napísal:Chlapi, co tak hned teraz?
Thek: tie veci vlavo dole je ovladanie AP, mozes to tam vidiet, ta masina to ma v anglictine. Kontrolny panel by si mi musel rozsvietit, tazko precitat co tam pisu teraz
Joy... ja ti odporucim ten co mam ja, a myslim ze je velmi vyhodny v pomere cena/kvalita -Shamway napísal:Ako dlho treba trenovat aby clovek dosiahol uroven aby si mohol s vami zalietat? Dufam ze z velkej noci kapnu nejake prasule tak si kupim nejaky joy (odporucte nejaky lacnejsi) a zalitam s vami
Aj ja to hram na notebooku, stolny pc v izbe nemam. Na notebooku mi to fici celkom fajn, no k tej klavesnici, sice to ide tazsie ale da sa to hrat, ale proti yoju to nema.moosha napísal:No, ja nemam ani pocitac - mam len notas. A ten ide pri hrani snad hocicoho na 85°C a potom shutdown... ale s novou masinou sa zucastnim
. Na klavesnici nehratelne?
Zajtra akurat planujeme lietat s Lubosom, ak mu cas dopraje, ale snad vyjde aj stvrtok...Shamway napísal:Lieta sa este? Vo stvrtok mi pride joy tak po trosku trenovania by som si z vami rad zalietal ked je to mozne
Nejake rady ako zacat? Co mi treba k hre cez net? dik za vsetky rad