NOD 32 od ESET

Informácie o software, ankety...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

NOD 32 od ESET

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Ahojte! Chcel by som sa spytat - mam ESET antivirusovy software - verziu 3.0.645.0 a je to trial verzia, ktora je urobena, aby limit ukoncenia bol 24 409 dni. no a neviem kde sa tu da nastavit, aby mi vybehlo okno, keby mam virus .. ono mi to funguje, iba ked dam sam sken pocitaca. Ale vtedy mi to po skenovani same zmaze virusy .. Ale ja by som chcel ako to bolo na tych starsich verziach, ze nech mi to ukaze a ja rozhodnem ci to treba zmazat .. Take sa tam neda? :(

Ako som velmi spokojny s ESETOM ale pocul som, ze AVG je teraz asi lepsie :( Co vy na to?
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Mozno tu..

//teda este jak mas nastavenia tak hned podtym klik na Antivirus a antispyware
Prílohy
help.png
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ahoj! :) Woow, dakujem si macher! Inak ty to mas nejaku nie full verziu??? Lebo ja tam mam viacej moznosti, ale je to po anglicky. Som sa to snazil najst vsade mozne, ale podla tvojej cesty mi to fakt pomohlo! DAKUJEM! :)

EDIT: ale tento antivirak asi nefunguje tak ako ten stary, ze ked je nejaka infiltracia cez hocico, ze nevybehne okno s upozornenim ako na tom starom ESETe .. Zatial som take nespozoroval ... Ale snad to s tymto pojde, lebo ked to same mazalo, tak mi to pomazalo vselijake cracky a podobne .. :( Tak je to lepsie regulovat si to sam .. :wink:
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Adulko1 > Ty máš možno Eset Smart Security a on má Eset NOD32 Antivirus – preto máš Ty viac možností konfigurácie:) A už keď tak – prečo si nestiahneš nejakú lokalizovanú verziu? http://www.eset.sk/ http://www.eset.cz/ a stiahni si skúšobnú verziu a keď používaš nejaký „liek“ tak ti bude spravidla fungovať aj na týchto.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ahoj :) Nooo ja mam na toto tiez liek .. Je to zle, ze to je "nelokalizovane"? :) Ked je to v anglictine .. Ja som tiez rozmyslal, ze si stiahnem tu skusobnu verziu, ale bojim sa, ze nebude to dobre chranit, ked je to len skusobna a nema vsetky funkcie aktivne .. :( Tak ale tento moj je lepsie ci nie? :) Ked ma vsetko. A ano je to ESET smart :)

EDIT: caute, zohnal som si NOD 32 najnovsiu verziu a bez cracku a funguje bez problemov. Je urcite lepsi ako AVG ... Teda si myslim, ale zaujima ma, ze ked som mal AVG a mal rozne softy a hry, tak tam boli cracky, ktore mi detekoval AVG ako infikovane. Ja som ich naschval nechal a skusil to tymto NODom verzie 4.0.3.314.0 a nic mi nedetekovalo. Preco? Je v tom chyba, ked mam najnovsiu databazu virusov, resp. aktulizaciu ... ? Cracknuty nie je, cize by mal ist bez problemov, ako to aj tak vyzera ...
Napísať odpoveď