iPhone alebo Nokia 5800

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Tomáš666
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš666 »

will.i.am napísal:Nenazval by som to LEN, pretoze A-GPS je vylepsena verzia :-P
práve že myslím tak že niektoré telefóny majú A-GPS ale modul treba vyuziť externý.
dodo_mt napísal:v iPhone sa ziadne registre neplnia
my hadam nechceš povedať že iPhone nemá registre?
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

dodo_mt napísal:nerozumiem co chces povedat touto vetou... ale v iPhone sa ziadne registre neplnia a dokonca ho netreba ani cas od casu preinstalovat :wink:
dovolim si nesuhlasit (aj ked stale plati, ze by som bral iPhone bez mihnutia oka) mne sa telefon dost spomalil (pomale ako HTC so 4 aplikaciami :P ) ked som mal asi 8 stranok aplikacii z appstore + winterboard a sbsettings z cydie, neviem ci to bolo mnozstvom aplikacii, winterboardom alebo niecim inym (sbsettings mam aj teraz, a ide to rychlejsie ako predtym) ale telefon bol proste pomalsi
dodam len, ze spomalenie som si vsimol az po re-instalacii FW

//podozrieval som hlavne ten WB, preto som si ho teraz nedal, ale nik ma nedonuti zbavit sa Sbsettings :P
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Tym co som napisal som myslel registre... to ze sa iPhone spomaluje je sposobene viacerymi vecami. Napriklad uz spominanym Winterboardom alebo SBSettings ktore musia bezat na pozadi a papaju pamat. Najvacsi spomalovac je asi Winterboard popripade Backgrounder (beh aplikacii na pozadi)
Vela ludi pozoruje spomalenie hlavne ked prechadzaju z nejailbreaknuteho iPhone na jailbreaknuty a pouziju Winterboard v tedy hned upozornuju ze iPhone sa im spomalil...

Ja moj iPhone pouzivam momentalne s FW 2.2 myslim ze som ho instaloval chvilku ako vyssiel a od vtedy ho mam bez jedineho restore... a to sa v nom vrtam skoro stale... :) Ano vidim ze sa system spomalil ale nie je to nic horozne s cim sa neda zit...

dodo
joyster
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa joyster »

Tak na spomalovanie mobilu som uz pomerne zvyknuty, nakolko mam v sucasnosti Symbianovu E50. To mi nevadi. Ak iPhone tak jedine s 3G pausalom. Mne sa skor jedna o to aby som nemusel zbytocne platit napr. za aplikacie, za ktore by som púri symbiane platit nemusel (warez). A este ma zaujima, niekto tu pisal ze nie je problem zohnat warez aplikacie. Je treba na ich instalovanie do iPhonu pripadne ich pouzivanie jailbrake? Jedna sa mi o to ze sa netom siria spravy na forach ohladom znefunkcnenia iPhonu po jailbrake. S hackovanim Symbianu uz mam iste skusenosti a to bolo vzdy v pohode. Dakujem.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

mas takmer nulovu sancu spravit z iPhonu iTehlu, ziadne znefunkcnenie sa nechysta, aspon ja som nevidel ani jeden zdokumentovany pripad, ze by to niekto dokazal a to jailbreakuje pozehnane ludi
ale s tym warezom mas pravdu, potrebujes jailbreak a instalaciu jednej aplikacie (alebo budes old-school a spravis to rucne)
a taktiez zohnat ich nie je problem, na warez aplikacie maju aj vlastny "app-store" :D
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

vsetky aplikacie co budes chciet zozenies zadarmo, je na to milion stranok.
joyster
Light Expert
Light Expert

OK. Dakujem Vam za rady, skusenosti a postrehy. Hned ako mi dojde vyplata tak pojdem nakupovať. Utvrdil som sa v nazore ze zo spominanych 2 telefonov je lepsou volbou iPhone. Neviete nahodou ci sa nan v Orangi musi cakat? Alebo ho drzia na skladoch? Na co si treba davat pozor pri kupe? Dakujem
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

joyster napísal:OK. Dakujem Vam za rady, skusenosti a postrehy. Hned ako mi dojde vyplata tak pojdem nakupovať. Utvrdil som sa v nazore ze zo spominanych 2 telefonov je lepsou volbou iPhone. Neviete nahodou ci sa nan v Orangi musi cakat? Alebo ho drzia na skladoch? Na co si treba davat pozor pri kupe? Dakujem
Ako kde, zalezi od toho kde byvas a do nakolko navstevovanej predajne zajdes.

Este poznamka k FM-radiu. Vynikajuco sa to da vyriesit skrz FM-sluchatka (zo vstavaneho repraku by som to beztak na ulici nepustal), je to mensia investicia, ale ak ti to chyba, neolutujes.
joyster
Light Expert
Light Expert

Mate nejake odporucania na aplikacie, ktore by nemali v iPhone 3G urcite chybat?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

A ake by si potreboval? Dalsia otazka je ci budes svoj iPhone jailbreakovat? Je vela app ktore sa v iPhone zidu...

Napr. iRealSMS, MySMS, BossPrefs, YouNote, SwirlyMMS, Converter, Facebook, Nimbuzz, eWallet, MobileFiles, iRecorder, HappyDayz!, Poof, MobileLog, iBlacklist, Lockdown, Backgrounder, iBluetooth, Winterboard, Terminal....

dodo
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

co sa tyka hier, ja som strasne namotany na Guitar Hero, co je podla mna uplne perfektna hra, pak fieldrunners, sextuple word, tower bloxx, presiel som a chvalim si aj star wars: the force unleashed a spore.

To je take moje naj. Je samozrejme tisice inych hier, toto som napisal len moje oblubene.

co sa tyka aplikacii v iphone mam iCallBR, BiteSMS, ICQ, ziadne ine dodatocne aplikacie nevyuzivam.

Samozrejmostou je winterboard, backgrounder a ten confing na disable auto-correction pri pisani, to je zaklad.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

disable auto-correction sa da vypnut uz aj v nastaveniach iPhone netreba na to uz ziadnu dodatocnu "app"

dodo
joyster
Light Expert
Light Expert

Este jedna otazka predtym ako poobede pojdem kupit iPhone. Treba ho po kupe este aj aktivovat cez net? Alebo je uz pripraveny na vlozenie SIM karty a pouzivanie?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Ak ho ides kupovat v T-Mobile musis urobit aktivaciu cez iTunes ak ho vsak budes kupovat cez Orange tak nemusis.

dodo
joyster
Light Expert
Light Expert

Super, uz je skoro moj. Nanestastie bola vypredana cierna verzia, a bielu nechcem. Nechal som si ho objednat a pockam si. A ano berem ho v Orangi. Dakujem Vam vsetkym za skvele informacie.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Este sa netes este len zbadas co je iPhone bud si ho zamilujes alebo ho znenavidis a predas :) Tak nech si teda spokojny uzivatel. ;)

dodo
joyster
Light Expert
Light Expert

No tak to mi teraz uz moc nepridalo na optimizme. Diky. Ale dokazal som trpiet s Nokiou E50 cele neuveritelne 2 roky. Tak si myslim ze mam uz trochu vypracovane nervy. (Kto ma E50 urcite pochopi co myslim).
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Ak sa v nom budes stale vrtat robit JB hore dole nahravat vseliake aplikacie temy upravovat subory tak pocitaj ze restore bude na dennom poriadku ;) Ak si bezny uzivatel ktory vola a smskuje a surfuje tak nemas problem :)

dodo
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

dodo, trochu nesuhlasim, vrtam sa v nom kvalitne, JB, apps z Cydie, Winterboard, SBS, naozaj vselico s nim skusam, a restore bol nutny jeden jediny krat :)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

:) vobec sa nebudem s tebou hadat ja sa tak isto v mojom vrtam stale a funguje bez restore uz dost dlho.. :) Ale zo skusenosti viem ze neskuseny uzivatel 100% nieco dodrbe hned v prvych dnoch pouzivania. Napriklad dost casto kliknu "uplne nahodou" na Restore v iTunes ktory im iPhone zablokuje. A podobne drobnosti... A potom maju hlavu v smutku ze im nic nefunguje a nadavaju na "sprosty" iPhone... :) pritom je chyba medzi stolickou a klavesnicou...

dodo
Napísať odpoveď