Predavanie na ebay

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Predavanie na ebay

Príspevok od používateľa M4rek »

Zdravim,

predaval tu uz niekto nieco na ebay ?

Chcel by som tam jednu vec predat tak by som chcel pokecat s niekym kto tam uz nieco predal, ze ako to chodi ...

THX
foboss
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa foboss »

M4rek
Medium Star
Medium Star

no praveze moc tam toho nebi, to prve vlakno je len o kupovani a v tom druhom o predaji nie je skoro nic.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

nechapem celkom, co chces vediet o predaji, podrobne instrukcie su predsa v info na samotnom webe, je to tam vysvetlene ako pre blbcov, tak o co ide?Ak budes nasledovat ich navody, nic zle sa nemoze stat.
M4rek
Medium Star
Medium Star

seth82 napísal:nechapem celkom, co chces vediet o predaji, podrobne instrukcie su predsa v info na samotnom webe, je to tam vysvetlene ako pre blbcov, tak o co ide?Ak budes nasledovat ich navody, nic zle sa nemoze stat.
napr. by som chcel vediet, ked dam nieco na aukciu a ze poslem do celeho sveta. Tak to tam musim ja napisat tie ceny postovneho ? Aby si vedeli ludia pozriet kolko by bolo postovne do ich krajiny ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

jasne ze ty, keby si si precital navod, ktory som uz spomenul, tak je to tam podrobne vsetko vysvetlene. Predtym ako nieco niekam predavas, informujes sa na poste, kolko by stal taky a taky balik do roznych svetovych zon...
Napísať odpoveď