Ako povedat babe ze som do nej
1. No s číslom som nedopadol nijak ... nebola v škole celý týždeň ......
2. Moje číslo som jej dal ja ....ale išla na to oklukou ...tuším to bolo v decembri 2008 ........ brala to cez kamoša , s ktorý chodil tak ako ona so mnou do triedy v 1. , 2. , 3. ročníku .... Tak povedala , že ho potrebuje pre neho ....tak som jej ho dal ..... ale vedel som že preneho to určite nebolo pretože on sa presťahoval do Trakoviec a ja býval v Hlohovci ..... tak pešo by sa tam nedostala a rodičia neviem neviem ...... jedine telefonicky
PS : Fabo , Ja som taký trojkár občas ta 4 , tskže sa jej mám čo pýtať
2. Moje číslo som jej dal ja ....ale išla na to oklukou ...tuším to bolo v decembri 2008 ........ brala to cez kamoša , s ktorý chodil tak ako ona so mnou do triedy v 1. , 2. , 3. ročníku .... Tak povedala , že ho potrebuje pre neho ....tak som jej ho dal ..... ale vedel som že preneho to určite nebolo pretože on sa presťahoval do Trakoviec a ja býval v Hlohovci ..... tak pešo by sa tam nedostala a rodičia neviem neviem ...... jedine telefonicky
PS : Fabo , Ja som taký trojkár občas ta 4 , tskže sa jej mám čo pýtať
lollo pisal som dnes s takou mudrou dievcinou o tomto ze nechapem jej spravanie a ona mi napisala toto : wifi, 4.4.2009 10.55.50:
ked mam dakoho kamarata a zrazu ze daco viac tak hned taky obranny mechanizmus pride na mna a proste ho nechcem vidat a odmeranost....ale tonie ze by sa zmenilo dacop ze by som ho radauz nemala a tak aleeee to je proste taky reflex obranny a casto chce....potom je to zase v pohode ale jednoznacne to teraz pre nu neprijemne bude
ked mam dakoho kamarata a zrazu ze daco viac tak hned taky obranny mechanizmus pride na mna a proste ho nechcem vidat a odmeranost....ale tonie ze by sa zmenilo dacop ze by som ho radauz nemala a tak aleeee to je proste taky reflex obranny a casto chce....potom je to zase v pohode ale jednoznacne to teraz pre nu neprijemne bude
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
kedy ako na niekoho treba ist obklukou a k niekomu priamo ale suhlasim s tebou ze treba sa o nu "starat" len aby sa potom z toho nevyklulo ze ty budes moja butlava vrbicka a ja si budem uzivat s inymi(toto sa mi stalo a je to velmi neprijemne)Shark NX napísal:Dieg0 hlavne si na nu vybehol jak Exhibicionista s nastrojom.
Ked o nu mas zaujem tak s nou chodievaj von ... pomahaj jej, ber ju niekam vecer na zabavy alebo len niekam na posedenie.
Laska a vztah ma byt dlhodoby zavazok tak neunahluj zoznamovaciu cast
Sharky ju poznam uz rok a pol skoro
.A chodila aj s kamaratom vies tak uz som vedel aky styl zvolit.Tam islo len o to ze mi vravela veci ktore som myslel ze chce nimi nieco povedat akurat mi potom vravela ze som jediny clovek ktoremu bezvyhradne doveruje.Preto mi vravela take veci ako nikomu.Ale nevadi zijem dalej a nejak ma to uz preslo
.
Re: Ako povedat babe ze som do nej
No rád máš dosť takže stačí len skúsiťFirestone napísal:Neviem či existuje ešte jedna takáto téma .....Nestihol som všetky pozrieť...
Takže k veci :
Páči sa mi jedno dievča ktoré chodí do vedlajšej triedy . Ja som totálne do nej , možno to vie možno nie . Neviem či je ona do mňa ale stále sa na mňa pozerá a keď ju vidím cítim zvláštny pocit v srdci a hlavne keď sa na mňa usmeje alebo keď mi zakýva . Prečo žiadam o pomoc ?
Totiž ja som totálne apsolútne fakticky s týmito vecami neskúsený . Vôbec neviem ako ďaľej. Či jej mám tiež zakývať alebo sa tiež na ňu usmiať .
Prosím poradte . Vopred ďakujem .
No dobre prejdem si to ešte raz ...........túto tému .........ked skomčia sviatky tak skúsim ísť za ňou . Potom napíšem.
A mimochodom neviem či to bolo tu ale tuším nie . Niekto písal , že pude dobré keď to bude vedieť čo najmenej ĺudí . Tak toto vie polovica celej triedy . A mne je to aj jedno , pretože som do nej čím viac a viac zalúbený .
Nemôžem si pomocť . 
Som v škole a potrebujem rýchlo pomôcť .
A mimochodom neviem či to bolo tu ale tuším nie . Niekto písal , že pude dobré keď to bude vedieť čo najmenej ĺudí . Tak toto vie polovica celej triedy . A mne je to aj jedno , pretože som do nej čím viac a viac zalúbený .
Som v škole a potrebujem rýchlo pomôcť .
Pockaj par dni, urcite nepis hned, to by nevyzeralo moc dobre.
Napr. jej napis v nedelu - kto si, co si a potom sa spytaj aky mala vikend alebo nieco podobne "nevinne", hlavne nie nejake hlboke myslienky alebo prilis sladke sms-ky...
Teda: "Ahoj, tu Karol" + nieco, podla coho bude vediet, ktory Karol (hoci cislo na teba ma, tak asi nebude problem). A dalej "aky si mala vikend?".

Napr. jej napis v nedelu - kto si, co si a potom sa spytaj aky mala vikend alebo nieco podobne "nevinne", hlavne nie nejake hlboke myslienky alebo prilis sladke sms-ky...
Teda: "Ahoj, tu Karol" + nieco, podla coho bude vediet, ktory Karol (hoci cislo na teba ma, tak asi nebude problem). A dalej "aky si mala vikend?".