Wolverine
-
twardykamen
Medium Professional
možno mal iba nože ktoré boli ztoho kovu ktorý ked sa roztopy už nesmie stvrdnuť lebo je nezničiťelný no a podla tých nožov vytvorili ten kov ktory mu naliali do celej kostry ...........kcem povedať že že kostru možno nemal železnu ked bol malý
ale tak či tak te scenky su s x-mena a kedže je to samostatný film a nie pokračovanie tak by tam dávali svoje scénky a nie z iného filmu ciže te trailere su len tak že zhruba očom to bude nič presné ........možno ani to stou vojnou tam nebude
ano užasne k- nič nenapišeš nepodpišeš ...........chudaaaak
ale tak či tak te scenky su s x-mena a kedže je to samostatný film a nie pokračovanie tak by tam dávali svoje scénky a nie z iného filmu ciže te trailere su len tak že zhruba očom to bude nič presné ........možno ani to stou vojnou tam nebude
ano užasne k- nič nenapišeš nepodpišeš ...........chudaaaak
Podla komixu tam mal kosti namiesto nozov.ColdRain napísal:tiez som pozeral na tie noze, ale logicky, musel mat nejaky zaklad pre neskorsie noze, zda sa mi blbe ze by mu na ksotru len tak z prce prirobili sest nozov, skor mu len obalili to co uz mal
Podla mojho nazoru tam bude vysvetleny povod jeho schopnosti a tiez jeho minulost.Zaxman napísal:ale tak či tak te scenky su s x-mena a kedže je to samostatný film a nie pokračovanie tak by tam dávali svoje scénky a nie z iného filmu ciže te trailere su len tak že zhruba očom to bude nič presné ........možno ani to stou vojnou tam nebude
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
vobec to neni spolocny trailer s povodnym x-menom... a tie prierezy boli preto lebo on tam vsade bol, kedze ma regeneraciu tka starne pomalsie ako ostatny a mohol zazit niekolko obdobi(nieco ako Adam z Heroes). jeho hlavny nepriatel by mal byt asi sabertooth po boku ktoreho bojoval. to ze ho davali do tej vane bolo iba preto aby mu mohli obalit kostru adamantiom. jeho schopnost niesu tie noze ale regeneracia a tu mam od narodenia kedze v x-menoch su schopnosti geneticke. povod tych nozov sa moze lisit od kazdeho komixu, filmu a pribehu. komu ako to pasuje a ked to pride do kin tak uvidime ako to teda je 
-
Hulkm
Professional
tak je fajn ked vies preco liezol do tych sra...kZaxman napísal:asi som zle pochopil ja alebo ty my vieme že v tej vani sa nekupal a že mu davali do tela teda obalovali mu kosti tym kovom teda adamantionom .....lenže prečo ukázali že te nože mal už ako malý ?? .......a té scenky su presne z x-mena včera som ho kukal je to to isté
Najskor sa ospravedlnujem za zle vyjadrenie v mojom predchadzajucom poste, ale k veci, ako maly mal namiest nozov kosti. A ako z tych kosti spravili noze to uz je, ako napisal Hulkm, na scenaristovi a dozvieme sa to az pri zhliadnuti filmu.Zaxman napísal: .....lenže prečo ukázali že te nože mal už ako malý ??
-
Hulkm
Professional
takze nieco viac k priblizeniu deja:
SPOJLER
SPOJLER
EDIT// sorry Soviet, v extaze z novych informacii som na to pozabudolcez vikend som pozeral taky kratky film Hulk vs Wolverine kde boli niektore veci vysvetlene(noze nie). tak napr mutanti co budu pouzity vo filme budu z projektu Weapon-X ako bol aj Logan. su to Sabertooth, Deadpool a ta zenska by mala byt Deathstrike. Logan by si aj preto nemal pamatat na svoju minulost lebo sa ho pri tom procese snazili preprogramovat a vymazat mu pamat. Vo wolverinovom zivote bol viac krat pokus o jeho naprogramovanie a vyuzitie ho ako dokonalej zbrane
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
reno23
Guru wannabe
co si cakal od WP ?Steven666 napísal:čo som čítal tak to je nedokončené, nie je tam záver. Radšej si počkám na plnohodnotnú verziu.
WORKPRINT (WP)
Je to kopie filmu, který není dokončený. Mohou úplně chybět některé scény či hudba a kvalita může být od perfektní k velmi špatné. Nějaké WP mohou být docela dost jiné než finální film (příkladně v Men In Blacks třeba chyběli nestvůry a herci) a nebo naopak mohou být ve filmu scény které jsou ve finální verzi vystřihnuty (příkladně Jay and Silent Bob). WP se tak mohou stát velikou raritou ve vaší sbírce filmů, ale záleží na kvalitě.
Teraz som to dopozeral a celkom v pohode, miestami sice chybala grafika ale to ma nejako netrapilo. A dejova linia tam pekne nadvezovala na x-men 1.
Btw. to co vsetci hovorite ze v WP neni koniec ste kde nabrali? koniec je tam uplne normalne spraveny akurat mu chyba mierne grafika. Mozno sice este par scen bude vystrihnutych ale uz aj teraz tomu po dejovej stranke nechyba podla mna nic.
Btw. to co vsetci hovorite ze v WP neni koniec ste kde nabrali? koniec je tam uplne normalne spraveny akurat mu chyba mierne grafika. Mozno sice este par scen bude vystrihnutych ale uz aj teraz tomu po dejovej stranke nechyba podla mna nic.