Kamos potrebuje poradit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Firestone
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Kamos potrebuje poradit

Príspevok od používateľa Firestone »

Ja viem , že som sem dával podobnú tému " Ako povedať babe že som do nej " ........... ale táto téma je pre spolužiaka , ktorí sa zbláznil do jednej baby z inej triedy a má asi 13 - 14 , ja to neviem .......No a ten spolužiak sa pýtal , že či by som to sem nenapísal . Lebo povedal som mu o tomto fóre on tu bol ale asi je lenivý sa sem zaregistrovať ..........asi sa hambí :D .....
no takže k tej babe ...... No má jej číslo vie kde presne kde býva išiel s ňou aj domou - 2 - krát on , ona , a ešte jej kamošky ....a 1 - krát len on a ona .
No keď ju nevidí aspoň jeden deň tak sa furt sťažuje . Pýtal sa učiteľky tá mu trochu poradila ale chcel odo mňa aby som tu založil tému a on si to bude chodiť pozerať ...........Ale netuším prečo to chce zrovna odo mňa , asi si myslí že som skúsený - :smt046
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

A co presne by kolega rad vedel?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Chce poradit ako jej oznamit, ze s nou chce chodit.

Nech to kamarat skusi cez umele semenniky, kedze on asi nema vlastne gule na to aby bol priamy.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jedna tema lepsia ako druha :D:D:D normalne mam lepsiu naladu hned :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

"Chces so mnou chodit?"
"Chces zacat druh spoluzitia dvoch ludia obsahujuci sex?"
"Chces byt mojou mladou?"
"Chces byt mojou cicou?"
"Chces svoju vaginu zaregistrovat na moje meno?"

Sposobov je vela, ale ked ako pisal mi-chau, chalan nema nato gule tak raz darmo. Ale aj tak sa ho prosim Ta spytaj, co mu poradila ucitelka, to som vcelku zvedavy.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Vigor napísal:Sposobov je vela, ale ked ako pisal mi-chau, chalan nema nato gule tak raz darmo. Ale aj tak sa ho prosim Ta spytaj, co mu poradila ucitelka, to som vcelku zvedavy.
Možno mu povedala, že 13-14 ročné deti by mali robiť všetko iné, len nie riešiť "vzťahy". Aby sme tu zas o dva týždne niekde nečítali: "Strčil mi jazyk do pusy, je možné, že som tehotná?" :roll:

Jasné, kamaráti môžete byť, ale ako to vyzerá, keď sa niekto do niekoho "zblázni" v 13-14 rokoch?
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

hahahahah ........ To bude keď si to prečíta :slap: . No to som zvedavý čo on nato . :censored:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Pantinela napísal:nečítali: "Strčil mi jazyk do pusy, je možné, že som tehotná?" :roll:
tak toto ma dostalo :lol: K+ podla mna dnesna mladez uz asi od nudy nevie co robit :) ja nehovorim ze som nemal take kamosky s ktorymi by som si bol rad zacal ale ja som to bral ako kamaratstvo a bol som rad ze to tak berie aj dotycna osoba...

ale podla mna chodit v 13 or 14 rokoch je nezmysel...sice sa mozno trochu otuka ale stale tomu bude nieco chybat (psychohygiena).To jedine zeby si chlapec chcel len zapusinkovat or chvalit sa... :)
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

No asi to chcel , lebo teraz sa sťažuje , keď ju nevidí pol dňa - to som zvedaví na jeho reči . :smt044 :smt046
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

esteze su na svete taki kamarati ako ty...nabuduce ta mozno niekto poziada,aby si niekoho poziadal,aby ten nasledne poziadal niekoho,kto by isiel za neho na rande :roll:
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

hh to si aj ja myslim ze ten doticny chalan ma asi 13 rokov :D hh lebo normalny starsi chalan vie co ma robit a ked to chce tak ide na vec a nepita si rady na fore podla mna :D:D :lol: :lol: :lol:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ach jaj pozri tu dalsich 300 navodov v jeho veku som to riesil tak ze sme sli von a ono to ide samo v tom veku tyzden budu chodit po ulici drzat sa za ruky pak sa omrzia a pride dakto dalsi :-D ponevac to co citi je cisto len fyzicka naklonost inak by sa stazoval ze mu chyba nie ze ju nevidi :-D
proste nech s nou travi volny cas sak ho mate dost na ZS
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

djxtreme napísal:esteze su na svete taki kamarati ako ty...nabuduce ta mozno niekto poziada,aby si niekoho poziadal,aby ten nasledne poziadal niekoho,kto by isiel za neho na rande :roll:
Podla na ziadny kamarat neexistuje a firestone sa len hanbi za svoju obmedzenost :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ked tak nad tym rozmyslam tak to v skutku moze byt aj pravda :D (pre istotu som si to precital este raz)

//gangy a sedi to ;)
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Gangy napísal:Podla na ziadny kamarat neexistuje a firestone sa len hanbi za svoju obmedzenost :)
kludne mu poviem nech sa sem zaregistruje ked mi neverite aj vam dam na neho cislo a adresu a skype - ICQ bohuzial neviem ale mozem sa ho opytat kludne mio dajte niekto svoj nick na skype alebo na ICQ a zapnem si webkam . a uvidite

Ja bych sa neponizil na to že by som to povedal učitelke . a to dievca ktore sa mi páči tak určite nema 14 rokov .

staci povedat a máte to tu napisane
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Choď za tou babou a spýtaj sa jej, či je doňho. Sleduj, ako sa červena a rozoberá to s kamarátkami, ktoré ju vysmejú. Následne, aby v tom neostala sama, tak spolu s tými kamarátkami vysmeje najprv jeho a potom aj teba.

Aspoň tak nejako to chodilo u nás v 6. triede na ZŠ.

Problem solved! Žiadne radovanky sa konať nebudu. :wink:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Choď za tou babou a spýtaj sa jej, či je doňho. Sleduj, ako sa červena a rozoberá to s kamarátkami, ktoré ju vysmejú. Následne, aby v tom neostala sama, tak spolu s tými kamarátkami vysmeje najprv jeho a potom aj teba.
:lol: :lol: :lol: :hehe: :smt046

Mozno nie... mozno to zoberie vazne ale to veeelmi pochybujem zeny su nevyspitatelne :oops:
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

No ja jej to rozhodne povedať nepôjdem lebo to by som mu spravil takú hanbu a to nehovorím o sebe ja mám dosť problémov .
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

neviem preco ale ja mu verim ze ide o kamarata :D

ale tak my starsie rocniky sem nemame co pisat, my to uz vidime vsetko inak. Takze nech mu poradia ti mladsi, skusenejsi :D
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Ďakujem , že mi aspoň niekto verí .
Napísať odpoveď