Velky problem s pocitacom (nefunguje)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Danyk
Amateur
Amateur

Velky problem s pocitacom (nefunguje)

Príspevok od používateľa Danyk »

Caute,

mam problem s pocitacom , pravdepodobne sa mi dostal do pc ten virus Conflicker, ktory hlasili, ze bude 1. a 2. aprila chodit po nete.

Blbol mi komp, nechcelo mi nakopnut XP. Bootovalo XP a ked nacitalo , tak sa nezobrazila uvitacia obrazovka, ale resetovalo mi pc a takto to islo dokola.
Tak som isiel preinstalovat pc, naformatovalo C: , nakopirovalo instalacne subory, a uz ked to malo ist instalovat XP (ked uz je obraz farebny , ze aj logo XP tam je a nastavuju sa tam rozne veci , atd.) tak vypisalo modre okno s chybou:

Byly zjisteny potize a system windows byl ukoncen, aby nedoslo k poskozeni pocitace.

UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME

(tu su take kraviny ako skuste resetovat pc , alebo ci je dobre nainstalovany Hardware a sofwtare, atd.)

Technicke informacie:

***STOP: 0x000000ED (0x85F3FC08,0xC0000185,0x00000000,0x00000000)

Pls poradte, ci sa s tym da este nieco robit, alebo je odpaleny HD, alebo co , lebo ked nejde ani preinstalovat , tak neviem. Dal som aj nech sa preinstaluje C: aj D: a na D: nech sa da XP , ale neslo. Co s Tym.

Dik.
steve75
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa steve75 »

ja som mal podobný problém dávnejšie! Skús si stiahnut Hiren´s Boot a pomocou neho preformatuj celý disk!
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Tento problem mavam skoro stale. Skus na iny pc prehodit hdd a zapojit na slave a tak ho formatni. A potom ho aj skontroluj proti vadny sektorom.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

možná by stačil len reset CMOS a potom začať s instal. xp s tým, že porušíš partície a vytvoríš len jednu
steve75
Light Expert
Light Expert

vikko78 napísal:možná by stačil len reset CMOS a potom začať s instal. xp s tým, že porušíš partície a vytvoríš len jednu
no, ale keď to ešte nerobil, tak by mohol mať problém ponastavovať bios
Danyk
Amateur
Amateur

ja sa do windowsu nedostanem cize jedine pohrat sa v systeme, cez instalaciu windowsu som vymazal vsetky particie vytvoril iba C: , potom formatovalo C , cize cely disk a dalo instalacne subory do pc, potom by to malo restartovat pc a malo by zacat instalovat , ale mne normalne bootovalo Windows XP akoby uz bol nainstalovany a potom ten error. v systeme sa moc nevyznam :?
steve75
Light Expert
Light Expert

ved do windowsu ani nemusíš!
Hirens boot je bootovacie cd s kopou softu!
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

cauko nemas zapojene nahodov externy disk mne to niekedy sa stavalo a ked som ho vypojil islo normalne
Danyk
Amateur
Amateur

nie externy disk nemam .

s tym Hiren's Boot to skusim a napisem
to mam napalit na cd a bootovat ?

//edit: vcera som skusal ze som cez bios naformatoval HDD, restartoval pc a pisalo nieco ako ze nemam vlastne operacny system, cize to je v poriadku, a isiel som normalne instalovat windows a ked vsetko nakopirovalo, restartovalo tak sa zas objavila ta ista chyba, asi je chyba v nejakom hardware-i.
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

kludne moze byt ze mas chibne RAMky
Danyk
Amateur
Amateur

//autoeditácia príspevku ( 05 Apr 2009, 13:24 )
Skusil som nainstalovat stary XP, ale stale to pise ten isty error:
STOP: c0000221 Unknown Hard Error
\SystemRoot\System32\ntdll.dll

Co s tym ?

ps. cistil som disk cez Hiren's Boot a tam HardDisk clean (alebo daco take)
steve75
Light Expert
Light Expert

tak už len naštuduj, alebo si pofoť nastavenia v biose a:
reset cmos :!:
Danyk
Amateur
Amateur

no tak som si nakoniec poradil, prave instaluje XP
najprv. sojm si stiahol ten subor ntdll.dll , napalil na CD , isiel som to skusit , formatuje , 100% a napisalo ze nemozno naformatovat Disk, ze neni pripojeny , nejde naformatovat , teraz som to skusil nainstalovalo XP restartovalo pc A je tu problem , ktory bol uplne na zaciatku, ze nabootovalo XP a restartovalo pc a takto to islo furt dookola. cize som pc ani nepustil :(

//edit: Dnes som ho spustil a ide , tak uvidime ci vydrzi , kazdopadne prosim vas este to nelockujte, keby sa to zas dokazilo. Chcem sa vam vsetkym podakovat za pomoc.
Dik
:)
Teraz robi problem akurat to ze nepustim pc na prvy krat. Spustim , nacitava XP, restartne sa , ukaze ci chcem pustit pc normalne alebo v nudzovom rezime, nacitava XP a ide. :(
btw: asi pred tyzdnom sme vysavali pocitac z vnutra, je mozne ze sa tam nieco uvolnilo ?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

presne minule sa to tu riesilo 8) skus pohladat :) napoviem ze riesenie bolo v chybnom bloku na hdd...program hdd regenerator to vyriesil (hirens boot cd) :P
Napísať odpoveď