Slovenska hokejova reprezentacia
-
beli
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
urcite uroven svk hokej klesa no uvidime na ms na svk ked vobec budu bo furt sa nevedia dohodnut ktori druhi stadion bude na ms bo steelka je a druhi zevraj v petrzalke no newem,,,,,,,,,,,,,,a tu je dvôkaz
Určite na ms so filcom pride podla mna viacej hracov z nhl ako ked tu bol supler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,filc ma väčši respekt
Určite na ms so filcom pride podla mna viacej hracov z nhl ako ked tu bol supler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,filc ma väčši respekt
-
hojko
Site Admin
Vsetci vidia pricinu v trenerovi, krasna ukazka je futbal. Tam sa moze tocit trenerov kolko chce, ale ked raz nemame hracov, tak by nepomohol ani Donadoni. To, ze pride Filc je samozrejme dobra sprava, pretoze ziskal zlato, taktiez by vacsina hracov mohla akceptovat pozvanku do repre a nehladat vyhovorky v unave ci zraneniach, len je otazne, co bude o tri roky ked par hracov odide do dochodku??? A co o 7 rokov???
-
ProfionQQ
Medium Star
O tie 3 roky by sa to ešte dalo, máme predsa aj mladych hráčov... ale o tých sedem neviem... Ak sa nenarodí na slovensku 5 Malkinov a aspon jeden Crosby tak to bude ťažké. A ťažko sa spoliehať na mladych hračov od nás. Kamaráti hrávali hokej a prestali lebo nemali na to peniaze. Kluby vôbec neprispievajú a štát už vôbec nie !!! Ako potom chceme mať kvalitnú repre??hojko napísal:Vsetci vidia pricinu v trenerovi, krasna ukazka je futbal. Tam sa moze tocit trenerov kolko chce, ale ked raz nemame hracov, tak by nepomohol ani Donadoni. To, ze pride Filc je samozrejme dobra sprava, pretoze ziskal zlato, taktiez by vacsina hracov mohla akceptovat pozvanku do repre a nehladat vyhovorky v unave ci zraneniach, len je otazne, co bude o tri roky ked par hracov odide do dochodku??? A co o 7 rokov???
problem je naozaj v tom, ze hokej hravaju hlavne ti zasrani, ktorych rodicia na to maju. a ozajstne talenty tak vychadzaju navnivoc socialnym pomerom. v jednom rozhovore to ako hlavny problem dalsej generacie hokejistov spomenul aj zigo palfy a ja s nim uplne suhlasim. ked nase dnesne hviezdy chodili v hokejovych plienkach, tie pomery boli ozaj o inom.
-
ProfionQQ
Medium Star
dnes som pozeral šport a hovorili o výstavbe nového štadiona..pán široky dokonca spomenul dva štadiony na výstavbu... hovoril to so zjavným uškrnom a celé mi to pripadá ako keby si robil z toho všetkeho srandu...
a naozaj si myslim že on stavia celý slovenský národ do pozície: no čo vy lamky? chcete hokej, chcete MS?? to viem zabezpečit iba ja...
asi takto mi pripadá pohlad pána širokého...ale celé to je absurdné lebo pán široky zatial pre MS nedokázal nič...akurat zarobil pre seba pekné peniaze a robí problemy..to je všetko
a naozaj si myslim že on stavia celý slovenský národ do pozície: no čo vy lamky? chcete hokej, chcete MS?? to viem zabezpečit iba ja...
asi takto mi pripadá pohlad pána širokého...ale celé to je absurdné lebo pán široky zatial pre MS nedokázal nič...akurat zarobil pre seba pekné peniaze a robí problemy..to je všetko
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
Hmmm sleduje teraz niekto proti Čechom odvetu? Po 2. tretine vyhrávame už 5:1
Prvá tretina bola až na prvú minútu celá v našej réžii. V druhej prišiel tlak Čechov, no aj tak dali iba jeden gól - aj ten v našom oslabení. Nám sa však na ich tlak podarilo odpovedať asi najlepším možným spôsobom - gólom v oslabení. Po skončení skončení 3. tretiny môžem konštatovať, že aj táto tretina patrila našej réžii. Škoda len, že sme to nezdokladovali gólom.
Čiže súhrn 2 prípravných zápasov proti Česku:
3.4.2009 (Skalica)
Slovensko - Česko 4:1 (3:0, 0:0, 1:1)
Góly: 14. Bartovič (M. Macho, J. Valach), 16. Marcel Hossa (Rastislav Pavlikovský, L. Nagy), 20: Surový (Bulík, Bartečko), 50. Bartečko (Bulík, Surový) - 42. Kvapil (Mikeska)
4.4.2009 (Trenčín)
Slovensko - Česko 5:1 (4:0, 1:1, 0:0)
Góly: 6. Ružička (Baranka), 7. Nagy (Hossa), 8. Bartečko (Surový, Bulík), 20. Hossa (Pavlikovský, Stehlík), 40. Ružička (Štefanka) - 33. Vampola (Lukeš, Netík).
Prvá tretina bola až na prvú minútu celá v našej réžii. V druhej prišiel tlak Čechov, no aj tak dali iba jeden gól - aj ten v našom oslabení. Nám sa však na ich tlak podarilo odpovedať asi najlepším možným spôsobom - gólom v oslabení. Po skončení skončení 3. tretiny môžem konštatovať, že aj táto tretina patrila našej réžii. Škoda len, že sme to nezdokladovali gólom.
Čiže súhrn 2 prípravných zápasov proti Česku:
3.4.2009 (Skalica)
Slovensko - Česko 4:1 (3:0, 0:0, 1:1)
Góly: 14. Bartovič (M. Macho, J. Valach), 16. Marcel Hossa (Rastislav Pavlikovský, L. Nagy), 20: Surový (Bulík, Bartečko), 50. Bartečko (Bulík, Surový) - 42. Kvapil (Mikeska)
4.4.2009 (Trenčín)
Slovensko - Česko 5:1 (4:0, 1:1, 0:0)
Góly: 6. Ružička (Baranka), 7. Nagy (Hossa), 8. Bartečko (Surový, Bulík), 20. Hossa (Pavlikovský, Stehlík), 40. Ružička (Štefanka) - 33. Vampola (Lukeš, Netík).
-
djxtreme
Light Professional
o kolko by boli tieto vitazstva sladsie keby sme sa pripadne stretli s CR na MS,prip. ich mali vyradit
...ale v kazdom pripade som stastny,uz len to ze za posledny tyzden nam to proti Cechom vychadza,co sa strasne ale strasne tesi...
mimochodom ako to vyzera s posilami z NHL?...a dnes som sa docital smutnu spravu - Zigo potvrdil ze na MS nepojde v ziadnom pripade,skoda no
mimochodom ako to vyzera s posilami z NHL?...a dnes som sa docital smutnu spravu - Zigo potvrdil ze na MS nepojde v ziadnom pripade,skoda no
-
Sagittarius
Guru
-
djxtreme
Light Professional
Re: Neviem
nemozes posudzovat vykony a predpovedat nejake umiestnenia na MS na zaklade 2 pripravnych zapasov s CR...myslis ze Cesi nebudu mat posilu z NHL?...naopak,budu a v NHL hra ovela viac Cechov ako Slovakov,takze netreba pokladat Cechov za nejakych slabych superov...kazdy zapas ktory na MS budeme hrat bude tazky...ci to bude s Madarskom alebo s Kanadouburko541 napísal:To sa vam len asi zda ako slovensko ma na to..
Na priklad vcera a prevcerom Cesko-Slovensko 1:4
A vcera 5:1
Ale este na ms pridu nejake hviezdy z NHL takze aspon mame na take 9,8,7 miesto sancu!!![]()
podla teba aj Madari budu asi v prvej osmicke ked teraz vyhrali nad Finmi v priprave...
Re: Neviem
S fínskym C-čkom, keď nie D-čkom. Veď oni nemali hráčov zo svojej SM-Liigy a nie to ešte zo zahraničia či zámoria. Fíni mi pripadali, ako by v tom Maďarsku hrali iba z povinnosti. Z toho tímu, ktorý teraz ukázali, pôjde na MS ani nie 10%. A po tom, ako prehrali nad Maďarmi, si asi povedali, že aspoň trošku začnú hrať, aby si opätovne nespravili hanbu. Toť môj názor.djxtreme napísal:podla teba aj Madari budu asi v prvej osmicke ked teraz vyhrali nad Finmi v priprave...