Ahojtee ... No takže už dlhšiu dobu ma trapi jednaa wec... ide o to že chalan do ktoreho som sa už davnešje zalubila... a už som aj pomalyy na neho zabudala lebo som myslela že nu neho nemam sancu... sa domna zalubil... ja jeho tješ lubim.... a je aj ako jeden z najlepších kamaratov... ale probleeem je v tom že o mesiac mi maju davať strojček.. a ja pčoítam s tým že to asi všetko skonči... ale ked ja sa ho necem vzddať teraz ked som ho ziskala.. nič by som si neželala vjac ako keby mi powedal že mu to nevadi..... ale ja neviem... čo si vy myslite???
Podla mna strojcek tam nebude hrat ziadnu rolu ked sa budete mat naozaj raad....aaa sak coze strojcek som pocul ze na niektorych babach nevizera az tak zle
ad 1. podla stylu pisania tipujem tak 15
ad 2. podla myslienok tipujem tak 13 (preco by mu malo vadit, ze mas strojcek?)
total: priemer mi vychadza na 14
OMFG ?!?! OMFG! Strojcek je uplna banalitka preboha...co ste sprosti abo co? Kvoli tomu ukoncovat nejaky vztah? Kriste...
preboha ved strojcek na holkach je v 99% pripadov uplne pekny a v pohode... a je stym aj sranda pri bozkavani..
Bože, čo tu riešiš? koľko ľudí má strojček a to nehovorím len o dospievajúcich. Mnoho ľudí cez 30 si ho dáva, aby mali pekný chrup, čo je na tom? Už je dávno prekonané, že je to trápne a že by sa ti niekto smial. Ja som ho nosila skoro 2 roky a keď sme sa potom o tom bavili, keď som ho už nemala, tak 70% ľudí mi povedalo, že si ani nevšimli, že som strojček mala. Na to sa zabúda a každý to berie ako samozrejmosť na vylepšenie. Aspoň zistíš, či mu ide len o vzhľad, ale pokiaľ sa mu páčiš ako celok, nejako by som sa tým netrápila.
Ano je pravda malo ludi si to vsimne ze niekto ma strojcek proste si ho nevsimaju a pozeraju do oci nie na strojcek ale tiez som za to ze ked ta bude mat rad tak ho tvoj strojcek nebude trapit
Proste .......... keď ťa aj on ľúbi tak mu ten strojček vadiť nebude . Keď ťa neľúbi tak sa na teba ani nepozrie alebo sa ti dokonca bude smiať ...... ale to pochybujem , že je to malé decko .
nie pan 22 rocny vysokoskolak nemam 14 rokov a ani som nikde nepovedal ze mi to vadi..len mi to pride falosne ako vsetci hovoria ze nikomu by to nevadilo ked viem ze to tak nieje