Zaujímavosti o PC na programovaní. Ale tohtoročné programovanie v škole je neskutočne nudné a ani sám profesor netuší, o čo ide. Proste nám iba nadiktuje poznámky a povie, z čoho je písomka. Ešte šťastie, že celé učivoz oktávy na maturite nebude
Určite niečo čo ma baví a zaujíma .. z predmetov v škole je to:
Dejepis - história - hlavne Starovek, či už Grécko, Rím alebo Egypt (hlavne tieto 3) .. potom celkom matematika hlavne slovné úlohy kde treba využívať logické myslenie .. a .. celkom aj nemčina keďže sa ju už učím celkom dlho a celkom ju už ovládam ..
Na strednej ma najviac bavila matika a fyzika. Asi preto ze som sa ich ucil minimalne a vysledky som dosahoval maximalne.
Teraz na vyske je to vsetko viac menej vyrovnane. Vsetko sa ucit na poslednu chvilu. A to sa uz o oblube velmi nerozprava. Aaah financna matika (v exceli) vycnieva z radu. To ma momentalne bavi asi najviac.
Matika a fyzika, na tych hodinach sa nezabavam "vyrusovanim" spoluziakov, ale vypoctami resp. rozmyslanim o prave preberanom ucive. Matematika je podla mna fundamentalny predmet, ak sa ju clovek uci, rozvija sa jeho intelekt a logika ako pri ziadnom inom predmete. Aj ked priznavam, nie vsetko ma z nej bavi, kedze niekedy nemam naladu na teoretizovanie, predsa, prax je vzdy putavejsia - fyzika.
Komunikacne Systemy - Cisco, Databazove Systemy - SQL, Operacne Systemy - Linux a CPP, A jazyky: EN,FR,IT
Ale rad sa vzdelavam v lubovolnom smere okrem Matiky.