tak azet len trosicka...ale odprisahal by som ze som nieco take videl co vyzera presne jak to logo alebo aspon veeeeeeeelmi podobneJakubH napísal:Tretie je najlepšie. Rovnako ako ostatní som mal pocit, že ten štýl loga som niekde videl. A teraz som si spomenul. Azet. Ale mne je to jedno, na čo sa to podobá. Trojka je jednoznačnje najlepšia.
Vyber loga!
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
snaque
Light Professional
konecne niekto kto napisal mojho favorita...Gangy napísal:Druhe je podla mna suverenne najlepsie.
myslis si ze ani z tohto http://www.hojko.com/download.php?id=51890 by si to nevycital? pod tym ams este aj popis + ked uz si raz na stranke, mas aj v adrese camme.sk...SchYzo napísal:nechcem rypat ale stavim sa ze kebyze tam ine napisy niesu tak by si zaboha nevedel z toho precitat co to je za slovo
-
Hotwire
Addict
ako designovo to neni zle (akurat ze ten prvy navrh toho je moc tmavy a druhy je RUZOVY omfgsnaque napísal:myslis si ze ani z tohto http://www.hojko.com/download.php?id=51890 by si to nevycital? pod tym ams este aj popis + ked uz si raz na stranke, mas aj v adrese camme.sk...
Naco je vlastne tato tema ? Mohol si nam aspon priblizit naco a kde bude logo, lebo ak to je len tak ze si si spravil 3 hociake loga tak pekne ot a stym choj niekde na graf. forum kde ta podla tychto prac zkritizuju
Inac k logam, nepaci sa mi ani jedno.
Prve , nezazivne , tie farby rozlozenie
K druhemu , aj laik ti povie ze sa to k sebe nehodi a ze to neni pekne...
A tretie je fakt cista inspiracia od inych log , teda aspon ja som videl uz vela podobnych
Ak chces dobre a pekne logo , treba to ideu ...
Inac k logam, nepaci sa mi ani jedno.
Prve , nezazivne , tie farby rozlozenie
K druhemu , aj laik ti povie ze sa to k sebe nehodi a ze to neni pekne...
A tretie je fakt cista inspiracia od inych log , teda aspon ja som videl uz vela podobnych