Restartovanie
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Restartovanie
zdravim mam taky problem ked zapnem pc vsetko ide ako ma az na to ze po loadovani windowsu ked sa ma spustit sa restartne a takto sa restartuje a neda sa tam dostat ...myslel som si ze je to vyrus tak som to reinstaloval jedine co osm zalohoval bol porgram medikom ak dakto poznate a to nie cely len zalohu na usb asi po tyzdni mi to spravilo zase a neviem co s tym nemoze to byt nahodov chyba Hdd alebo dacoho ?? dik fopred P.S. neda sa tam dostat ani cez safe mode nic
-
Chalesnik
Medium Professional
vsetko spravene dneska az na tie ramky v nich to nebude vid prispevok nizsie ten problem je na pc co ma mama v robote a dnes som hdd zobral ku mne domov a skusil ho tak keby to boli ramky tak mne by to doma silo ale neslo mi to takze ramky asi nie. ... a reinstaloval som to uvidime ci to uz pojde normal este sa ozvem keby daco ....
-
Sparko
-
Šu-Do
Redeemer
lenze on nema problem s ramkami, chyba je v HDD, pretoze skusal HDD na druhom funkcnom PC
//
//
chybna ram, mozno slotSparko napísal:Aj ja som mal presne taký istý problém s tým resetovanim ... vždy som ho zapínal dookola až kým sa nezapolalebo raz som si vybral 256 ramku a už išol ...doteraz neviem čo ten reset vlastne zapričinuje a čím to liečiť