skusil si sa uz so svojimi komplexami niekomu zdoverit?mulatt napísal:nie pan 22 rocny vysokoskolak nemam 14 rokov a ani som nikde nepovedal ze mi to vadi..len mi to pride falosne ako vsetci hovoria ze nikomu by to nevadilo ked viem ze to tak nieje
On a moj strojček
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Preco by to malo byt falosne? Ci je pre Teba nezvyk stretnut taku velku koncentraciu neprij*banych ludi? To je problem? Pretoze v spravnej, uveritelnej spolocnosti by to malo podla Teba kazdemu vadit? Tak zmen spolocnst, rychlo.mulatt napísal:nie pan 22 rocny vysokoskolak nemam 14 rokov a ani som nikde nepovedal ze mi to vadi..len mi to pride falosne ako vsetci hovoria ze nikomu by to nevadilo ked viem ze to tak nieje
nikde som nepovedal ze by to malo kazdemu vaditVigor napísal:Preco by to malo byt falosne? Ci je pre Teba nezvyk stretnut taku velku koncentraciu neprij*banych ludi? To je problem? Pretoze v spravnej, uveritelnej spolocnosti by to malo podla Teba kazdemu vadit? Tak zmen spolocnst, rychlo.
-
lollo
Professional
OT: podme ho ukamenovat
K teme ved 100 ludi 100 chuti mozno sa mu to nepaci a co? ved aj on je clovek a to ze sa mu to nepaci tak ho teraz zlyncujeme? Urcite to vada nie (strojcek)
ako som uz pisal mne to nevadi
niekedy to vyzera smiesne ale da sa (aj sesterka to mala
ale bolo v pohode a mala vtedy chlapca a jemu to neprekazalo)
ak chces ten strojcek vidiet tak ho vidiet budes
K teme ved 100 ludi 100 chuti mozno sa mu to nepaci a co? ved aj on je clovek a to ze sa mu to nepaci tak ho teraz zlyncujeme? Urcite to vada nie (strojcek)
ako som uz pisal mne to nevadi
ak chces ten strojcek vidiet tak ho vidiet budes
no torticqa, ty si dysgrafička?
zlatko, ja som mala cez strednu strojcek na dolnych zubkoch, na vyške na hornych. mala som ho cely porcelanovy, vobec ho nebolo vidno a mozem povedat, ze chalani na mna vtedy leteli. ale tvoje predstudky su na spravnom mieste. vies aka potom budes kocka!!??? nechaj si ich potom aj vybielit a to ti budu muzi padat k noham. nemaj strach, zvyknes si. ked som bola mladsia, mala som chalana so strojcekom
bolo to mile a vobec som sa nepozastavovala nad myslienkou ze ma strojcek, ze vyzera otrasne.
zlatko, ja som mala cez strednu strojcek na dolnych zubkoch, na vyške na hornych. mala som ho cely porcelanovy, vobec ho nebolo vidno a mozem povedat, ze chalani na mna vtedy leteli. ale tvoje predstudky su na spravnom mieste. vies aka potom budes kocka!!??? nechaj si ich potom aj vybielit a to ti budu muzi padat k noham. nemaj strach, zvyknes si. ked som bola mladsia, mala som chalana so strojcekom
-
crazylucy222
Amateur
No ...
Strojcek ?!
a ty v tom vidis nejaky problem ?! ..ale no taak djefcatkoo hlavu hore..
pozri ak ta ten chlapec bude mat naozaj ze rad tak mu strojcek nebude vadit..
a pytala som sa kamaratky ze jako to je bozkavat sa so strojcekom
..a ze to je normalne.. vjes co by som ja dala za strojcek ?! ..waa vela vjem ze to nieje nejako extra pekne ale ptm take peknee zubky a je mi to jedno ze by sa mi to nehodilo .. proste kto ma ma rad nech ma ma rad taku aka som .. !!! Cize strojcek?! NO PROBLEM !!!
ok .. ak ta neha koli strojceku
.. tak nehnevaj sa na mna ale bude to totalny idiot..
cize..
nemaj boja.. a smelo do toho
)) ...