Ako vyextrahovat titulky z DVD a vlozit do AVI?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
braxi
Novice
Novice

Ako vyextrahovat titulky z DVD a vlozit do AVI?

Príspevok od používateľa braxi »

Prosim o radu.Po prekonvertovani DVD do avi neviem ako dalej postupovat,aby som do avi suboru mohol vlozit titulky,ktore boli sucastou filmu na DVD.Ide mi hlavne o tie casti,kde sa hovori cudzou recou a nie je tam dabing,takze titulky na DVD su nevyhnutne k prekladu.
Aky program pouzit,aby som mohol extrahovat titulky z DVD a co mam potom robit,aby ich avi zobralo?
Skusal som programy ako mgcdemux,ale vysledne titulky mali taku koncovku,ktora vobec nepasovala.Takisto SUB2SSA,ale takisto bezuspesne.
Dakujem za radu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No pokiaľ sa Ti podarilo aspoň vyextrahovať titulky, i keď v nepoužiteľnom formáte, tak ich skús otvoriť v Subtitle Workshope a uložiť ich do formátu SubRip alebo nejakého podobného. V programe máš veľa možných použiteľných formátov pre titulky :wink:
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

braxi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa braxi »

Pilifo napísal:No pokiaľ sa Ti podarilo aspoň vyextrahovať titulky, i keď v nepoužiteľnom formáte, tak ich skús otvoriť v Subtitle Workshope a uložiť ich do formátu SubRip alebo nejakého podobného. V programe máš veľa možných použiteľných formátov pre titulky :wink:
Skusil som to,ale nechce to prijat,vypisuje,ze su titulky v zlom formate.A skusal som tam dat rozne formaty,ktore som vytvoril cez programy.Aj srt.
Ked som extrahoval titulky z DVD cez program PgcDemux,tak mi vysli v takomto formate: Subpictures_21.sup Ale neviem,co s nim.
Napísať odpoveď